Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone topik
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
vallas
üzenetére
Ha nem valami hibáról van szó, akkor valószínűleg konfigurációs dolog. A Nemo beállításai között van ilyen, bár fordított logikával: azt kell bejelölni, hogy NE jegyezze meg az egyes mappák nézeteit (Ignore per-folder view).
Szerk.: Nem írtad, csak feltételeztem hogy Cinnamon és a Nemo a fájlkezelő.
-
vallas
őstag
Sziasztok,
Arra valami ötlet, hogy a gyári fájlkezelő, miért nem jegyzi meg a beállított nézetet, hogy részletek legyenek, és módosítás szerint a legfrissebb legelöl, lehet ez valahogy fixálni?
nem életbe vágó, de azért megjegyezhetné
vagy valami másik kétablakos fájlkezelő?22.3-s mint
-
válasz
Vasti74
üzenetére
Szerintem az nem fogalmatlanság, ha az egyik legnépszerűbb disztribúció alapértelmezett csomagkezelőjének elhiszem, amit mond.
Régi motorosként egyébként mire gondoltál, amikor olvastad ezt a zseniális ajánlatot? Milyen csomagkezelőre gondolhatott fórumtársunk? Az
apt,aptitude, netalán adpkg? Azért az szerintem elég meredek ötlet így első olvasatra...
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Mindegyiket csekkolom majd, fentvannak, de még nem töltöttem be egyikbe sem a korábbi dokumentumokat...majd kiderül, már régen írkáltam blogot, cikket.
-
Vasti74
senior tag
válasz
urandom0
üzenetére
Szerintem az nem fogalmatlanság, ha az egyik legnépszerűbb disztribúció alapértelmezett csomagkezelőjének elhiszem, amit mond.
Mert ha ezt nem hiszem el, akkor azt se higgyem el, hogy pl. egy csomagnak mik a függőségei? Hogy tényleg kellenek-e, vagy csak elmebajból telepíti?
És ha ennek nem hiszek, akkor egy másiknak biztos, hogy hihetek?
Szóval innentől nagyon gáz az egész, és az igazat megvallva ha akarnék, bele tudnék még szerintem menni a dolgokba ennyire, vagy mélyebben is - de eszemben sincs, mert nehogy már 2026-ban itt tartson egy op.rendszer, miközben szerintem ennél 20 éve is sokkal előrébb tartott, csak aztán addig csiszolgatták, amíg szétesett :-( -
zizidor
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Leginkább a Q4Wine- t használom, azt tudtam legjobban értelmezni, jól látszanak elkülönítve a különböző operációs rendszerek, mindegyiknél beállítgathatom milyen környezetben fusson.
Rowon