- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Netfone
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
válasz
Petya XT #15600 üzenetére
A játékokat mind offline állapotban játszom. Mivel van lehetőségem arra is, hogy a Linux mellett legyen másik HDD-n Windows 10 szeretném létrehozni a választási lehetőséget amikor indítom a gépet, hogy melyik rendszer bootoljon. Ha nem kap frissítést a Windows 10 akkor azzal nem is fogok internetre csatlakozni csak offline módban használom. A Linux szerintem teljes mértékben megfelel az összes internetes igényeimnek csak be kell állítani. A könyvjelzőket és jelszavakat már átvittem. Rengeteget olvasok és kérdezek itt a fórumon is és a Linux kezdőknek fórumon is. Minkét helyről rengeteg segítséget, ötletet, kapok amin elgondolkozva eszembe jutnak a régi dolgok mint például a mai is. Egyébként szeretem a kihívásokat pláne a kedvenc területemen ami a számítógép, szoftver és hardver egyaránt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest