- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
válasz
Petya XT
üzenetére
A játékokat mind offline állapotban játszom. Mivel van lehetőségem arra is, hogy a Linux mellett legyen másik HDD-n Windows 10 szeretném létrehozni a választási lehetőséget amikor indítom a gépet, hogy melyik rendszer bootoljon. Ha nem kap frissítést a Windows 10 akkor azzal nem is fogok internetre csatlakozni csak offline módban használom. A Linux szerintem teljes mértékben megfelel az összes internetes igényeimnek csak be kell állítani. A könyvjelzőket és jelszavakat már átvittem. Rengeteget olvasok és kérdezek itt a fórumon is és a Linux kezdőknek fórumon is. Minkét helyről rengeteg segítséget, ötletet, kapok amin elgondolkozva eszembe jutnak a régi dolgok mint például a mai is. Egyébként szeretem a kihívásokat pláne a kedvenc területemen ami a számítógép, szoftver és hardver egyaránt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Rowon