- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
svili
tag
Hi!
Mint 15 Xfce-t telepítettem a következő konfigra:
Inter Celeron CPU 2.40 GHz
768 MB RAM (512+256)
REALTEK RTL 8139 Ethernet kártya
TAP Win32 Adapter OAS
Samsung 300 GB HDD
NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP 8X videokártyaBár az XP is vidáman elfutott rajta, de sokkal gyorsabb a Mint-tel.
Egyetlen apró hibát tapasztaltam: a tálcán lévő óra - esetenként a menügomb - csak halványan látható, ha rákattintok akkor utána "rendesen2 látszik. Egyes menüpontokban az elemekhez tartozó kis ikonok csak lassan jönnek elő.
A másik gondom, hogy át akartam nevezni egy XP-ből "örökölt" partíciót, de nem sikerült és a formázásra is hibaüzenetet küldött csak a Mint..Ezen a gépen rendesen működne a Mate is?
-
svili
tag
Sziasztok!
Egy Dell Inspiron 1018 netbookon live módban megy a Mint 14 Mate - 1,6 GHz 2 magos proci, 2 Gb RAM.
Nemcsak netezni próbáltam, hanem a Gimp-pel megynitottam képeket és elindítottam a LibreOffice Writert is. Elfogadható sebességgel ment mind a 2 - így nyugodtan feltelepíthetem a Mate-t, vagy inkább maradjak az xfce mellett? -
svili
tag
Sziasztok!
Dell Inspiron 1018 típusú netbook-on eddig kitűnően "muzsikált" a Linux Mint 12 32 bites verziója, de tegnap óta nem működik rajta a wifi-elérés. ugyan a kis ikon fenn van a felső sávban, de nem lehet bekapcsolni...
A hálózati beállításoknál a repülő mód állandóan visszakapcsolódik, hiába kapcsolom ki (pedig nincs is beépített 3g modem a gépben..)
Kb. egy hónapja raktam rá a Mintet, akkor semmi gond nem volta a wifi-vel, már a live CD-s indításnál csont nélkül működött.
A múlt héten pár egyszerűbb játékot telepítettem -természetesen a Mint szoftverközpontból - pasziánsz, tetris, sudoku... De nem hiszem, hogy ezek bele tudnának kavarni a kernelbe.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netfone
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Gyermek PC játékok
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest