- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
Egyszerre egy asztali környezetet ideális telepíteni, legyen az bármilyen Linux. Mindegyik asztali környezet hozza a maga csomagjait, moduljait, amik különbözőképpen működnek. Én nem javaslom. Régebben azzal is voltak problémák, ha a GTK-ra megírt asztali környezeten Qt-s csomagokat használtál (és valószínűleg fordítva is). Manapság én ilyen grafikai bugokba nem futottam bele, de régebben volt rá példa. Szóval lényegében egy asztali környezeted legyen, az az ideális.kipróbáltam Live módban a 22.2 Zara Cinnamont, de nem tudtam beállítani a magyar nyelvet
Ha csak kipróbálod, de nem akarod telepíteni, akkor arra elég lehet a Distrosea is, amit itt találsz: https://distrosea.com/ Jó pár Linux disztrót ki lehet rajta próbálni, köztük van a Mint is. Live módban szvsz amúgy sem érdekes, hogy éppen milyen nyelven fut, ami fontos az az, hogy telepítéskor válaszd ki a magyar nyelvet és billentyűkiosztást, bár ezt elvileg utólag is lehet orvosolni.
-
Petya XT
senior tag
Szia, telepítés után is hozzá tudod adni, a hiányzó nyelvi csomagokat meg le tudod hozzá tölteni. A telepítés legelején ki tudod választani a nyelvet. A live angol általában, ott, még én sem próbáltam meg átállítani a nyelvet magyarra. Telepítésnél nem lesz vele probléma. Ha nem szeretnél Cinnamont, akkor az általad választott felület ISO-ját érdemes letölteni, mert lehet, hogy lesz egy kis katyvasz, ha több felület van telepítve együtt, ezeket egyébként a bejelentkezési képernyőről lehet kiválasztani, ha mégis így tennél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mikrotik routerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Spórolós topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Formula-1
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest