- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kde-t megtaláltam feltettem ,műxik. Találtam hozzá valami Applet-et ami ad hasonló felületet ,de még nem találtam meg ,hogy tudom azt működésre bírni /bekapcsolni az applet-eket
Elsőre én is az AppImaget találtam ,de kotorásztam még az oldalon
Amig műxik nem akarom frissitgetni... megy és jóvanazúgy
Flatpak első ránézésre nem rossz... csak mivel nem saját repó így a rendszerszintű hozzáféréshez kuka... most a gnome commanderrel lesz küzdés a jogosultságok terén
24H2-es win11 et engedd el... kicseszett sz@r... 23H2 ami műxik... a 25H2 még ne hivatalos ,e úgy tűnik az megy ,de még tesztelelem... hogy azokat a bugokat kivették e ami a 24H2 ben behoztak -
openrgb_1.0rc2_amd64_bookworm_0fca93e.deb"
ezt szedtem le , simán felment
Már látta is az eszközöket /videokari/ramok /alaplap
a detektálásnál az alaplapnál valami méretet kellett állitani ...így már megy a 2 vezérő +az alaplapi is
Most "kigugliztam" hogy tudom berakni hogy automatikusan elinduljon/betöltse a profilt tálcár leüljönMost a következő projekt hogy a win11-ben behozott telefonos app-hoz hasonlót találjak.
Híredetéseimhez nagyon jó volt mert 2 kattintással amit lefotoztam átvittte a gépre
ha meglessz dobhatok képet ,de már minden szép kéken világít -
Köszi a tippet a jogosultságról.
Mint láma Flatpack-el telepitettem
Most a honlapról leszedtem /feltettem , működik
Videokártya (argb) ,most megy 1 argb a lapon megy /memóriákat is látja
a második argb csatit úgy tünik nem... de még most esek neki... ha nem megy nem gond van elosztom
Köszi -
-
Sziasztok
Kezdő/láma vagyok.
Asus x570-es deszkám van
Az argb vezérlést nem tudom belőni
OPENRGB progit találtam de az nem látja a deszkát
Asus honlapján sem találtam progit... wine-vel meg nem kisérleteznék ,hogy a win es creatort felrakjam
ötletek? (amatör nyelven pls)
-
-
Nem is értheted ha el sem olvastad ha el sem olvastad a hozászólásaimban ,hogy miről van szó....
GPT-hez meg azért mert a picipuha rendszerben vannak megkötések... pl hogy csak gpt-t vel működik az nvmme.. legalábbis nálam a win telepítő nem hajlandó. "Mint" meg mint tudjuk jobban konfigurálható rendszer.zizidor
Sajna nem megy úgy sem -
válasz
zizidor #14244 üzenetére
Ez a gép egy kihivás
hw alakul.. itt is van szó róla.
Sw-böl win/mint/hackintos lesz -
válasz
zizidor #14241 üzenetére
1.) Jelenleg az usb ,de lehet a hdd is. NVME nem inditható.
2.) Nvme
3.) Igen
4.) Igen
5.) Nem próbáltam semmi frissítgeti ,felületes user-szintem van.. telepítés ,repóbol stb... alapszinten megtalálom amit leírnak nekem. Holnap akkor felhúzok egy rendszert ,lefrissitem, megnézem amit írtál + felveszem az új sorokat a "40_custom" file-ba.
Ma megpróbálom amit találtam usb-s indító progit rávarázsolni egy pici hdd-re... jónak tűnik csak nem akarok pendrive-t... lejjebb linkeltem mi...érdekes cucc... arról win/linux indul hibátlan -
-
válasz
zizidor #14235 üzenetére
Lehet nem fogalmaztam pontosan
Legacy bios , kizárólag MBR-es telepítés.
Nem a MINT-et akarom nvme-re telepíteni hanem a wint. (gpt partició ,a bios nem is inditaná)
A MINT maradna hdd-n.
Jelenleg egy külső usb-programmal oldottam meg a rendszerinditás menüt.
Ezt szeretném úgy ősszehozni ,hogy a MINT indító menüje legyen ha ez lehetséges. -
Sziasztok.
Varázslóktól kérnék segítséget
Egy Dual boot rendszert szeretnék: Win és a Mint.
Ami a csavar a gépben.
Hp workstation... zárt nem uefi-s bios és NVME -re szeretném
1 genes intel így nincs uefi/nvme támogatás igy max az operációs rendszer látja.
HDD re megy a multiboot azzal nincs probléma.
"Mint" telepítő is látja de nem ajánlja fel a multoboot lehetőséget ,mint ha sima hdd-re lenne telepítve.
Megoldható ,hogy feltelepítek egy mint -et aztán a grub -ot valahogy beállítom hogy lássa inditáskor az nvme-n lévő windowst?
Vagy valami usb-s pendrive-ről ahol ki lehetne választani ,hogy melyik eszköz induljon?
Ricsi
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest