Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zó
aktív tag
válasz
Petya XT #15623 üzenetére
Nekem nem tűnt fel, hogy problémás lenne a Librewolfot beállítani, de ez talán azért van így, mert én az FF-et szoktam hasonlóra, így az jár több munkával
Persze nem áltatom magam és mást se, a Chromium-alapú böngészőkkel sebességet és funkciókat tekintve jobban lehet járni Linuxon is, én sem vetem meg őket, régi operásként természetes is számomra a Vivaldi, és a Brave-vel sincs bajom.
Az biztos, hogy az alap FF-et én se favorizálom Linuxokban (már, ahol még van), ahogy Internet Explorerhez vagy Edge-hez is szinte csak véletlenül nyúltam Windowsokon. Persze ettől még más böngészési szokásaihoz megfelelhet.
-
Zó
aktív tag
válasz
Zolifarkas #15612 üzenetére
Már a Firefox is küld ilyen-olyan telemetriai adatokat a Mozillának, ha ez zavar, akkor Librewolf mint FF fork privátabb. Nem egy gyors böngésző, de éppen azért, de egy hasonlóan beállított FF sem gyorsabb.
-
Zó
aktív tag
válasz
Petya XT #15611 üzenetére
Ha privacy kell, akkor jó Chromium-alapúnak a Brave, ha sok funkciót vár el egy böngészőtől (nem tudom, hogy az Edge iránti igény minek szól, azt amúgy sem ismerem, de kétlem, hogy a privacy miatt volt kedvenc), akkor meg ott a Vivaldi, ha jól tudom, annál az UI az, ami nem nyílt forráskódú, a többi annál is.
-
Zó
aktív tag
válasz
Zolifarkas #15580 üzenetére
Az alaplapról mit tudni? BIOS mennyire friss?
-
Zó
aktív tag
válasz
fekete.puma #15518 üzenetére
22.1-en nem próbáltam a 6.14-es kernelt, hiszen a 22.2 lett azzal beharangozva. Mindenesetre a 6.8-ra visszaváltva teljesen stabil minden, mint 22.1-en volt.
A VirtualBox 7.1.12, elvileg a 7.1.8 óta kéne szeretnie a 6.14-es kernelt, de csak most látom, hogy van már 7.2 is. Majd kipróbálom, ha lesz időm, de a másik problémára még rá se kerestem, a leggyorsabb megoldás ideiglenesen a 6.8-ra visszaváltás volt.
-
Zó
aktív tag
Nemcsak a VirtualBoxnak tett be a 6.14-es kernel, de a HDMI-n keresztüli hang is többször elment. Vissza is álltam inkább 6.8-ra.
-
Zó
aktív tag
válasz
Albert.Tamas #15514 üzenetére
Ha nincs CSM, akkor valószínűleg Legacy Boot Mode vagy valami hasonló néven lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest