- Még mindig bővül a Realme 16-os széria, most épp 8000 mAh-s aksival érkezett egy
- Záporoznak a Galaxy S27 Pro pletykái, csak legyen belőlük telefon
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
- Saját fejlesztésű chipet kaptak az Anker Soundcore Liberty 5 Pro fülhallgatói
- Ötkarikás játékok, csak másképp
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Záporoznak a Galaxy S27 Pro pletykái, csak legyen belőlük telefon
- Apple iPhone 17 - alap
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Saját fejlesztésű chipet kaptak az Anker Soundcore Liberty 5 Pro fülhallgatói
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-07 05:50 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
-
Zolifarkas
tag
Sokkal jobban tetszik ez a Linux mint a Windows rendszerek, kivétel talán az XP volt. Igaz egyszer talán 18-20 évvel ezelőtt valamelyik számítógépes újság mellékleteként kapott Linux-ot telepítettem a HDD-re de nagyon nehézkesen boldogultam vele ezért leakartam törölni de jó sokáig tartott /talán dos parancsokkal/ mire az utolsó telepítő nyomot is letudtam vakarni a HDD-ről. Ez miatt és a játékok miatt maradtam a Windows rendszereknél idáig.
-
Zolifarkas
tag
-
Zolifarkas
tag
-
Zolifarkas
tag
Hogyan kell rendszergazdai jogosultságot adni a DoubleCommander-nak, hogy telefonról képeket tudjak másolni? A telefon USB kábellal van csatlakoztatva és a PTP van bejelölve. A DoubleCommander-ben látszanak a fotók készítettem új mappát is de nem akarja másolni a képeket.
-
Zolifarkas
tag
Érdemes szétnézni Itt is. Van egy-két kiegészítő, amit érdemes felrakni hozzá: Ublock Origin, Decentraleyes, Disconnect. Ezek adnak egy dupla védelmi vonalat, ha valamelyik weboldalnak túl sátános lenne a lelke.
Zó:
Úgy is lehet, persze, hogy csinálsz egy LW-ot a FF-ból.

Nálam a FF a főleg a WebGL, és a követésvédelme okán működésképtelenné vált oldalak miatt kerül ki lassan a képből.
Köszönöm a javaslatot élni fogok a lehetőséggel.
-
Zolifarkas
tag
Köszönöm. Egyelőre ezt hagyom mivel az én Linux-os tapasztalatom csak nem rég kezdődött ezért még nagyon sokat kell tapasztalnom ahhoz, hogy jó döntéseket hozzak. A fórum témáit és bejegyzéseit is sokat olvasom.
-
Zolifarkas
tag
Ha a biztonságosság a kérdés, akkor igazából a ma népszerűbb böngészők színe-java mind biztonságos. Amitől senki nem tud megvédeni, azok az egyéni döntéseid. Pl. milyen oldalakat látogatsz, mire kattintasz rá, miket töltesz le, milyen információt osztasz meg magadról, stb. Ezek ellen csak te tudsz tenni, ezért érdemes fejleszteni a tudatos viselkedést az interneten.
Köszönöm. Már sokat haladtam előre a beépített Firefox kinézetével kapcsolatban. Már hasonlóan működik a legördülő menü mint ahogy azt szeretném. Nem szoktam kétes tartalmakat megnyitni vagy letölteni. Ha egy oldalt nem biztonságosnak ítél meg a program akkor azt inkább elhagyom. Semmilyen adatot nem szoktam megadni magamról amivel komolyabban visszaélhetne bárki. Kivéve a hirdetésekhez amiket a Hardveraprón és a Marketplace-en teszek közzé, ott is csak azt amit feltétlen muszáj. Gondolom nem véletlenül került bele az OS-be éppen ez a böngésző. Nem fogom lecserélni csak testre szabom kicsit.
-
Zolifarkas
tag
Köszönöm. Igen erre gondoltam. Szép a kép a második monitoron.
-
Zolifarkas
tag
-
Zolifarkas
tag
Az Edge, egy szuper böngésző. Windows alatt. Minten, amennyiben idegenkedsz a Firefox-tól, próbáld ki a Brave-et, Gyakorlatilag mindent meg tudsz vele oldani, amit az Edge-el. Nem elhanyagolható a felhasználói adatok védelme, nem telefonál haza, rengeteg kéretlen tartalmat blokkol.
Így tudod telepíteni, terminálból:
curl -fsS https://dl.brave.com/install.sh | shKöszönöm. Leginkább az Edge kinézete hiányzik de lehet, hogy csak beállítások kérdése, még nem próbáltam. A baloldalon legördíthető menüben vannak a Firefoxból áthozott mappák és azokban lévő könyvjelzők, a jobboldali legördülőben látható az előzmények és a kedvencek menü ha az ikonjukra kattintok. Most jutott eszembe: lehet, hogy csak az ikonokat kell úgy elrendeznem, hogy olyan helyen legyenek a felső sorban ahol a megfelelő legördülő menü van. Szeretném a Mint beépített Firefox-át használni.
-
Zolifarkas
tag
Szia,
Hátránya szvsz nem lenne, inkább amolyan "filozófiai" okokból nem szeretik az Edge-t és egyéb MS termék használatát FOSS berkekben. Ha az Edget szereted, akkor még vannak más alternatívák, amik ugyanúgy Chromium motort használnak, például a Vivaldi böngésző, vagy maga a Google Chrome. Esetleg a "nyers" Chromium böngésző is telepíthető Mintre. Még a Brave böngészőt is sokan szeretik, az is Chromium alapú.
Szia. Köszönöm. Tulajdonképpen addig használnám amíg a beépített Firefox-ot hasonló kinézetűre tudom beállítani mint ahogy az Edge-t használom / még / Windows 10 alatt. A Mint lesz az elsődleges rendszer amit használni szeretnék. Még csak tegnap jutottam el odáig, hogy a Firefox-ba áthoztam a könyvjelzőket és a jelszavakat.
-
Zolifarkas
tag
Nem tudom, hogy hány éves vagy! De
"Egyébként szeretem a kihívásokat pláne a kedvenc területemen ami a számítógép, szoftver és hardver egyaránt.
"Ha van rá módod, érdemes egy it-s szakmát elvégezni és benne dolgozni, ha ennyire tetszik!
Csak egy javaslat!
Más: Most tettem fel a Mint Cinnamont. Mindig is kulcsra-kész volt ez a disztró!
Csak folyton hopperkedek
.Tök racionális lenne, ha csak Cinnamon és xfce lenne, maradna több erőforrás a maradékra. Vagy akár csak Cinnamon.

Erről már kicsit lekéstem mert 69 éves vagyok de napi szinten nyüstölöm a gépet és szeretek játszani, mindig is szerettem.
A nyolcvanas években C16, C64, C+4 gépeim voltak majd 486, azután pedig egy AMD-K6-2 alapú gép amit az újonnan megvásárolt alkatrészekből építettem. Ez áttörés is volt a számítógépes életemben mert mikor kész lett a gép első indulásoknál nem adott képet. Elvittem a boltba ahol az alkatrészeket vásároltam, hogy nézzék meg mi a baja. Ott kellett hagynom másnapig. Mikor érte mentem 1500.-Ft munkadíjat kértek / 1998-ban/. Kifizettem és mikor hazavittem megnéztem mit állítottak át az alaplapi BIOS-ban. Ugyanis mielőtt bevittem a gépet leírtam az összes BIOS beállítást. Egy sort írtak át mindössze de csak arra emlékszem, hogy a „V/H SYNC Blank” beállitás volt a jó. Ekkor döntöttem el, hogy autodidakta módon fogjak bele a számítógépes dolgokba. Lenne egy kérdésem is. Van valamilyen hátránya annak ha a Mint-ben EDGE böngészőt használnék a beépített Firefox helyett? -
Zolifarkas
tag
Nem mai az a kártya, lehet ,hogy tök normális, hogy az analóg jel az alapértelmezett. Nálam is sokáig tartott, mire összebarátkoztunk, de ma már nem tudom használni a Windows-t, csak a steam miatt van. Egyedül ezt a játék kérdést nem vagyok hajlanadó erőltetni linuxon. Szerintem a Mint jó opció a váltáshoz, logikus, és tényleg minden benne van, mire szükséged lehet, érdemes a Flatpak által kínált szoftvereket is átnézegetni.
Szerintem, miután ilyen komplikált volt a telepítés, nem fogod olyan könnyen feladni. De nem fogsz benne csalódni, kezesbárány. ....csak néha rúg egy kicsit.
A játékokat mind offline állapotban játszom. Mivel van lehetőségem arra is, hogy a Linux mellett legyen másik HDD-n Windows 10 szeretném létrehozni a választási lehetőséget amikor indítom a gépet, hogy melyik rendszer bootoljon. Ha nem kap frissítést a Windows 10 akkor azzal nem is fogok internetre csatlakozni csak offline módban használom. A Linux szerintem teljes mértékben megfelel az összes internetes igényeimnek csak be kell állítani. A könyvjelzőket és jelszavakat már átvittem. Rengeteget olvasok és kérdezek itt a fórumon is és a Linux kezdőknek fórumon is. Minkét helyről rengeteg segítséget, ötletet, kapok amin elgondolkozva eszembe jutnak a régi dolgok mint például a mai is. Egyébként szeretem a kihívásokat pláne a kedvenc területemen ami a számítógép, szoftver és hardver egyaránt.
-
Zolifarkas
tag
Köszönöm. Azért jutott eszembe mert már 20-25 évvel ezelőtt is volt hasonló probléma amikor az operációs rendszer nem ismerte fel a videokártyát de alapszinten használni tudta. A hozzávaló driver telepítése után lett teljes értékű a kártya. Még sokat kell ismerkednem a rendszerrel és az alkalmazásokkal, rengeteg kísérletezés lesz de ez sokkal jobban tetszik mint a korábban használtak. Utoljára még az XP volt az kedvencem. Ez az első Linux amit most kezdtem el használni és egyre jobban tetszik.

-
Zolifarkas
tag
Amikor nem volt kép, akkor az alaplapi sem adott képet?
nVidiával nem feltétlen egyszerű az élet mióta nagyjából csak az AI irányába fókuszálnak, bár az ilyesmi így is szokatlan, én ezt próbálnám meg:
-kézzel alaplapira állítani az elsődleges kimenetet a bioszban
-betenni a kártyát, bebootolni az alaplapival
-Mint-en bemenni a zárt driver telepítőbe (meg nem mondom mi a neve, de a menüben megtalálod), ott aktiválni az nVidia drivert a kártyához, meg ha még látsz valami bekapcsolhatót, akkor azt is
-Újraindítani, átkapcsolni az nVidiára a megjelenítőt a bioszbanKöszönöm. Megoldottam. Mivel a videokártyán lévő D-SUB aljzat adott képet így ezután már nem volt gond telepíteni az Nvidia drivert és ezután ismét a HDMI kimenetet tudom használni. Ezt az üzenetet már a Linuxról írom. Jelenleg folytatom az ismerkedést a rendszerrel. Mindenkinek köszönöm az eddigi segítő hozzászólásokat.
-
Zolifarkas
tag
Elnézést, hogy eddig nem írtam de rengeteg dolgom volt. Az alaplapot újonnan vettem és azóta is kifogástalanul működik. Több operációs rendszer is volt már rá telepítve egyikkel sem volt semmilyen probléma, igaz ezek mind Windows-ok voltak. A lényeg: feltelepült a Linux a HDD-re és onnan bootolva el is indult csak éppen a monitor nem kapott jelet a videokártyáról. Mikor azt kiszereltem és az iGPU lett beállítva a BIOS-ban lett kép a monitoron és jelszó beírása után indult a Linux. Következő lépés: működőképessé tenni az Nvidia Geforce GTX 750 TI 2GB RAM videokártyámat amit szintén újonnan vettem és azóta is kifogástalanul működött. Ezt szeretném megoldani.
-
Zolifarkas
tag
-
Zolifarkas
tag
Csak így indult a telepítő. És ahogy később kiderült feltelepült a Linux csak nem tudta kezelni a videókártyát ezért azt kiszereltem a gépből és a BIOS-ban beállítottam az alaplapi GPU-t és így már tudott bootolni HDD-ről. Néhány beállítást elvégeztem a Linux-ban azután kiléptem. Mikor vissza szereltem a videokártyát megint sötét maradt a képernyő. Ebből arra következtettem, hogy ismét ki kell szedni a kártyát, majd telepíteni a hozzávaló Nvídia drivert. Ha ezután visszateszem a kártyát akkor talán működésre tudom bírni.
-
Zolifarkas
tag
Jól csináltad. Az Asus lap esetében, az UEFI/Other OS a jó opció, így mehet az EFI/GPT, és ha van mellette, mondjuk egy WindowsXY, az sem fog kétségbe esni. Amennyiben Legacy/MBR-t szeretnél, akkor a lap beállításánál a CSM opciónál kell kierőszakolni a legacy-t. De szerintem jól van ez így beállítva. A Rufus trükkös, mindig a célrendszernek megálmodott séma szerint kell kiírni a képfájlt. GPT-be írd és mennie kell. Bootnál meg kiválasztod a pent és indul a telepítő.
Sajnos akármit állítgatok a biosban nem sikerül. Állandóan a képen látható hibaüzenettel kikapcsolja a gépet. Megpróbálom másik pendrive-ra kiíratni.
-
Zolifarkas
tag
Szia,
Ha rendben van a telepítő, akkor a UEFI-ben Fast Boot---be, Secure Boot---ki, CSM---ki, bootnál F8, kiválasztod az UEFI XYZ pendriveot, amin a telepítő van, el kell, hogy induljon. Ha ekkor sem indul, akkor az a telepítő nem sikerült valamiért. Nálam így van beálítva a H81, mennie kellene.
Szia.
Köszönöm. A letöltött ISO fájl rendben van a Windows 10 PowerShell ellenőrzésekor kiírt karaktersor megegyezik a hivatalossal. A pendrive-ra irt telepítőt még nem ellenőriztem. Mert a korábban javasolt módon megírt nem működött ezért újra írattam a Rufus-al. A Secure Boot-nál nekem jelenleg nincs / vagy csak nem még nem találtam meg/ kikapcsolási lehetőség csak választhatok a "Windows UEFI Mode" és az "Other OS" között. A korábbi javaslat által megírt pendrive csak az Other OS beállítással volt hajlandó elindulni de később kiakadt. A jelenlegit ezekkel a Rufus beállításokkal csináltam
art séma: GPT, Célrendszer: UEFI, Fájlformátum: FAT 32, Képírás mód: ISO. Most ezzel fogok próbálkozni az általad és Petya XT által javasolt módokban. Remélem sikerrel járok. -
Zolifarkas
tag
-
Zolifarkas
tag
Szia,
Nekem nem igazán van ötletem, ha nem hardverhiba (pl. döglődő merevlemez), akkor a pendrájv és a kiírt telepítő körül van a gond. VGA driver nem lehet, mert az open source driver a telepítéshez elég. Utolsó tippem, hogy nagyon lassan dolgozik a telepítő a merevlemez miatt, bár percekig nem kéne tartania ennek se.
Szia.
Köszönöm a gyors választ. A merevlemez jó előtte Windows 10 volt rajta amit parancssorból formáztam. Előtte láttam a HD Sentinel teljesen hibátlannak látta. Amikor telepíteni akartam csak a pendrive és az 500GB-os HDD volt fizikailag a többi le van választva. Ha dolgozik a HDD azt szoktam hallani de most csendben volt. Olyan mint amikor valami kiakad. Mennyi az az idő amit érdemes várni? -
Zolifarkas
tag
Ismét segítséget kérek. Ez a gépem: Asus H81 Gamer alaplap, 12GB DDR3 RAM, i5 4670 3.4Gh, Nvidia Geforce GTX 750 TI 2GB RAM, 650W táp, 3x2TB HDD, 1x500GB HDD. A bios-ban letiltottam a Fast Boot funkciót és a Secure boot funkcióban A Windows UEFI mode helyett az Other OS opciót jelöltem be az elsődleges boot eszköznek a pendrive-ot adtam meg és a másodlagos boot eszközt letiltottam. Majd a változások érvényesítése után kiléptem a biosból. Megjelentek a feliratok a képernyőn és a legfelső "Linux Mint" mezőt hagytam. Elindult valami ami rengeteg információt írt ki a képernyőn és azután kikapcsolt a képernyő / fehér színűre váltott a ledfény / kicsit később meg pirosra mint amikor megjeleníti a képet de semmi nem történt percekig. Ezután csak az áram levételével tudtam kikapcsolni a gépet mivel sem a pendrive nem villogott és a merevlemez is csöndbe volt. Ez mi lehet? Többet kellett volna várnom? Vagy rosszul csináltam valamit?
-
Zolifarkas
tag
Ez a "dd" képfájl mód miatt van, úgy kiírva EFI-rendszerpartíció és egyebek kerülnek a pendrive-ra, amik nem kapnak meghajtóbetűjelet, azért nem jelenik meg a pendrive a Windows fájlkezlőjében.
+ Lásd a Pendrive probléma topik esetét, ott le lett írva hogyan lehet ilyenkor helyreállítani, mármint újraparticionálni és újraformázni a pendrive-ot, amai többek között a Rufus programmal is megoldható. Vagy ott van a Windowsra is elérhető innen letölthető Fedora Media Writer, azzal a "dd" képfájl mód szerinti kiírás mellett utána a pendrive visszaállítása is megoldható.
A több db partíció kezelése a pendrive-on meg nyilván nem probléma a Windows 10-nél sem, hiszen már a 1703-as verzió óta, azaz 8 éve támogatja (bővebben).Köszönöm. Úgy gondolom a pendrive-on marad egy darabig a Linux telepítő nem égetően fontos, hogy használjam. Addig mindenképpen meghagyom amíg nem véglegesítem a Linuxot.
-
Zolifarkas
tag
Köszönöm a segítő szándékú hozzászólásokat, természetesen magam is utána fogok járni és a lehetőségekhez képest a legjobb döntést fogom hozni.
-
Zolifarkas
tag
A Windows nem kezel olyan dolgokat, mint pl. 2 partíció egy SD kártyán / pendriveon, valamint úgy általában bármilyen Linuxos fájlrendszert, szóval teljesen normális amit tapasztaltál.
Amikor dd módban írsz ki, akkor 1:1-ben rátolja a penre az iso-t, úgy ahogy azt kitalálták és egyből bootolhatod be róla a gépet.
Miután kész a telepítés, vagy Mint alatt az ottani partíció szerkesztővel, vagy Windows alatt a Rufussal tudod a pent hagyományos penre visszaformázni.
Köszönöm. Közben a Capilot is hasonló dolgokat írt mikor bemásoltam neki a fenti szöveget. A pendrive-ot hagyjam a gépbe vagy kihúzhatom addig amíg nem kezdem el a telepítést? Még nem tudom mikor kezdem.
-
Zolifarkas
tag
Megírattam a pendrive-ot de mikor a rufus elkészült és bezárom a rufust se a gép se a Total Commander nem látja a pendrive-ot. Ez normális? A rufus viszont gond nélkül látta és újból ráírta az ISO fájlt. Eddig ezt csináltam: Egyszer már megirattam a rufus-al a pendrive-ot de alapbeállításokon hagytam csak az ISO fájl lett kiválasztva majd mikor megtudtam, hogy a "dd" jelöljem be akkor Total Commanderrel töröltem róla az adatokat majd sajátgépben formáztam FAT32-re. Ezután megírattam a rufus-al de miután kész lett már nem látta a Windows 10 és a Total Commander sem. A tálcán lévő ikont használva akartam alkalmazni a hardver biztonságos eltávolítása funkciót de ez a lehetőség elő se jött ezért egyszerűen kihúztam majd vissza dugtam de semmi. Ezután újraindítottam a gépet és újra megírattam a rufus-al a pendrive-ot ezután is ugyanaz maradt mint korábban az operációs rendszer és a Total Commander nem látja. Újból megírattam a rufus-al de csak ez látja a többi nem. Jelenleg benne hagytam a pendriv-ot a helyén. Korábban ha nem jelöltem be a "dd" opciót nem volt ilyen. Az írás után látta az operációs rendszer és tudtam alkalmazni a felugró ablakot a hardver biztonságos eltávolítása opciót. Ez mitől lehet?
-
Zolifarkas
tag
A telepítéskor a partícionáláshoz a "valami más" lehetőséget válaszd. Ha új rendszert telepítesz és nincs más rendszer a vasadon, akkor választhatod az automata telepítést is akár az egész lemez beáldozásával. Egyébként meg a telepítés előtt a live rendszerből indítsd a gparted programot és csináld meg magadnak előre a partíciókat. GPT paríciós séma legyen . Legyen egy 100, vagy max 640 MiB-es fat32-es partíció /boot/efi csatolással , ráaggathatod a boot, efi jelzőket, 16GiB swap, a többiből csinálj egy ext4-es partíciót, ezt majd telepítéskot csatold / partíciónak (ez a főgyökér , avagy root , az egész fájlrendszer maga. Ezután ídíthatod a telepítőt és válaszd partícionáláskor a valami más lehetőséget. A megcélzott partícióra jobb katt és szerkesztés ... Jelszó majd legyen a beléptetéshez. Nem kell külön root felhasználót csinálni. Majd a user kap sudo emlegetése után jelszó megadásával átmenetileg arra a munkamenetre root jogot. Egyenlőre ne titkosíts semmit , majd még addig kb 16x fogsz újratelepíteni. Na hajrá. Kérdezz, ha elakadsz, valaki válaszolni fog.

Köszönöm. A napokban elkezdem.
-
Zolifarkas
tag
Tényleg nem? Még a csatolófelület miatt korlátozott Sata3-as SSD esetén is térváltás szintű a különbség az SSD javára. Kétezer tizen valahány körül nagyszüleim régi gépébe betettem egy SSD-t, átklónoztam rá a Debiant erre a boot idő a harmada alá esett, a böngésző meg előbb megnyílt, mintsem az internet elérhetővé vállt a routeren keresztül.
Belső SATA3 SSD-t szeretnék 256GB-os méretben. Remélem a közeljövőben kitudom gazdálkodni. Éppen most írom a pendrive-ot ahogy ajánlottad a "dd" négyzetét jelöltem be.
-
Zolifarkas
tag
Köszönöm. Már pendrive-on van de erre nem emlékszem, hogy melyiket választottam inkább megcsinálom újból ahogy ajánlod. Azt még nem tudom mire lesz lehetőségem próbaképpen marad az 500GB-os HDD a véglegestéshez jó lenne egy 250GB-os SSD. Eddig sosem volt még SSD meghajtóm.
-
Zolifarkas
tag
-
Zolifarkas
tag
Hali. Erre a gépre szándékozom Linux Mint Cinnamont telepíteni úgy, hogy egy 500GB-os teljesen üres HDD egy partíció legyen ezzel az egy operációs rendszerrel. A telepítést bootolható pendrive-ra ISO lemezképből készíteném. Asus H81 Gamer alaplap, 12GB DDR3 RAM, i5 4670 3.4Gh, Nvidia Geforce GTX 750 TI 2GB RAM, 650W táp, 3x2TB HDD, 1x500GB HDD. Ha a BIOS-ban kiválasztom boot eszköznek a pendrive-ot remélhetőleg gond nélkül feltelepül a rendszer ha jó az ISO fájl / hivatalos oldalról töltöttem le /. Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Thermal Grizzly által kupaktalanított processzor, csak most a kék térfélről
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stabil, drága és szemtelenül lassú az új kínai VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- iPhone X 64GB 89% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

art séma: GPT, Célrendszer: UEFI, Fájlformátum: FAT 32, Képírás mód: ISO. Most ezzel fogok próbálkozni az általad és Petya XT által javasolt módokban. Remélem sikerrel járok.