- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
válasz
I02S3F #15602 üzenetére
Erről már kicsit lekéstem mert 69 éves vagyok de napi szinten nyüstölöm a gépet és szeretek játszani, mindig is szerettem.
A nyolcvanas években C16, C64, C+4 gépeim voltak majd 486, azután pedig egy AMD-K6-2 alapú gép amit az újonnan megvásárolt alkatrészekből építettem. Ez áttörés is volt a számítógépes életemben mert mikor kész lett a gép első indulásoknál nem adott képet. Elvittem a boltba ahol az alkatrészeket vásároltam, hogy nézzék meg mi a baja. Ott kellett hagynom másnapig. Mikor érte mentem 1500.-Ft munkadíjat kértek / 1998-ban/. Kifizettem és mikor hazavittem megnéztem mit állítottak át az alaplapi BIOS-ban. Ugyanis mielőtt bevittem a gépet leírtam az összes BIOS beállítást. Egy sort írtak át mindössze de csak arra emlékszem, hogy a „V/H SYNC Blank” beállitás volt a jó. Ekkor döntöttem el, hogy autodidakta módon fogjak bele a számítógépes dolgokba. Lenne egy kérdésem is. Van valamilyen hátránya annak ha a Mint-ben EDGE böngészőt használnék a beépített Firefox helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- Küszöbön az androidos PC-k
- Napelem
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux Mint
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest