- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
Egyszerre egy asztali környezetet ideális telepíteni, legyen az bármilyen Linux. Mindegyik asztali környezet hozza a maga csomagjait, moduljait, amik különbözőképpen működnek. Én nem javaslom. Régebben azzal is voltak problémák, ha a GTK-ra megírt asztali környezeten Qt-s csomagokat használtál (és valószínűleg fordítva is). Manapság én ilyen grafikai bugokba nem futottam bele, de régebben volt rá példa. Szóval lényegében egy asztali környezeted legyen, az az ideális.kipróbáltam Live módban a 22.2 Zara Cinnamont, de nem tudtam beállítani a magyar nyelvet
Ha csak kipróbálod, de nem akarod telepíteni, akkor arra elég lehet a Distrosea is, amit itt találsz: https://distrosea.com/ Jó pár Linux disztrót ki lehet rajta próbálni, köztük van a Mint is. Live módban szvsz amúgy sem érdekes, hogy éppen milyen nyelven fut, ami fontos az az, hogy telepítéskor válaszd ki a magyar nyelvet és billentyűkiosztást, bár ezt elvileg utólag is lehet orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Rowon