Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
Egyszerre egy asztali környezetet ideális telepíteni, legyen az bármilyen Linux. Mindegyik asztali környezet hozza a maga csomagjait, moduljait, amik különbözőképpen működnek. Én nem javaslom. Régebben azzal is voltak problémák, ha a GTK-ra megírt asztali környezeten Qt-s csomagokat használtál (és valószínűleg fordítva is). Manapság én ilyen grafikai bugokba nem futottam bele, de régebben volt rá példa. Szóval lényegében egy asztali környezeted legyen, az az ideális.kipróbáltam Live módban a 22.2 Zara Cinnamont, de nem tudtam beállítani a magyar nyelvet
Ha csak kipróbálod, de nem akarod telepíteni, akkor arra elég lehet a Distrosea is, amit itt találsz: https://distrosea.com/ Jó pár Linux disztrót ki lehet rajta próbálni, köztük van a Mint is. Live módban szvsz amúgy sem érdekes, hogy éppen milyen nyelven fut, ami fontos az az, hogy telepítéskor válaszd ki a magyar nyelvet és billentyűkiosztást, bár ezt elvileg utólag is lehet orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Temu
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobilinternet
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon