Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT
    senior tag

Köszönöm. Azért jutott eszembe mert már 20-25 évvel ezelőtt is volt hasonló probléma amikor az operációs rendszer nem ismerte fel a videokártyát de alapszinten használni tudta. A hozzávaló driver telepítése után lett teljes értékű a kártya. Még sokat kell ismerkednem a rendszerrel és az alkalmazásokkal, rengeteg kísérletezés lesz de ez sokkal jobban tetszik mint a korábban használtak. Utoljára még az XP volt az kedvencem. Ez az első Linux amit most kezdtem el használni és egyre jobban tetszik. :K

Nem mai az a kártya, lehet ,hogy tök normális, hogy az analóg jel az alapértelmezett. Nálam is sokáig tartott, mire összebarátkoztunk, de ma már nem tudom használni a Windows-t, csak a steam miatt van. Egyedül ezt a játék kérdést nem vagyok hajlanadó erőltetni linuxon. Szerintem a Mint jó opció a váltáshoz, logikus, és tényleg minden benne van, mire szükséged lehet, érdemes a Flatpak által kínált szoftvereket is átnézegetni.
    Szerintem, miután ilyen komplikált volt a telepítés, nem fogod olyan könnyen feladni. De nem fogsz benne csalódni, kezesbárány. ....csak néha rúg egy kicsit. :)

Új hozzászólás Aktív témák