- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
Gejike #31361 üzenetére
Most vettem pont ilyet 1 terrásat. Nekem tetszik
Viszont javaslom vegyél olyan usb-s Y kábelt amely 2 portról tudja adni neki az áramot, ugyanis felpörgési amperszükséglete 980mA és 1db usb2.0 csak 500-at tud, és a 3.0 is csak 900-at. Ettől független nekem működött egy portról is de hosszú távon meg fogja hálálni hogy ha adsz neki naftát rendesen. Nálunk két gépről lesz használva +a tv. Egyik gépen van usb 3.0, oda vettem ezt, a tv-hez és a másik géphez pedig 2 db ilyet. Azonban érdemes átgondolnod milyen hosszú kábel kell hogy ne kelljen az asztal alatt bújkálni, de túl hosszú se legyen mert akkor meg eshet a feszültség rajta. Egyébként adnak hozzá egy 20 cm-es kábelt aminek egyik vége mikro usb ez meg y hdd-be, a másik vége sima usb.
-
törölt tag
válasz
Gejike #29985 üzenetére
Max 1.5-2 m különben elveszik a HD élmény.
(#29986) Lackó86 : A HAMA az a számtech Velorexe,de ettől még nem biztos,hogy az a baj,számít,hogy milyen lejátszó fut a notin és,hogy a TV-d jól van e beállítva. ( 24p,true motion,valósághű mozi,ilyenek )
Most olvasom,akkor a beszerzett forrásanyaggal lehet a baj.Kiegészítés:hidd el ,hogy a HAMA az egy hulladék,annál bármilyen noname madzag is csak jobb tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest