- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fricc_
tag
válasz
huncutka1029 #54586 üzenetére
Nos, a héten be lett jelentve hibára.
Másnap kijött a szerelő, neki is megmutattam amit láttam, alaplapot cserélt, de a hiba nem szűnt meg.
Elvitte a TV-t. Annyiban maradtunk, hogy látja a hibát, de nem tudja hogy ez mennyire esik bele az elfogadható hibahatárba, elvégre a 3D-t mindenki másképp látja.Másnap bementem hozzá, szerelt valamit a TV-n, valamint megnéztünk egy másik TV tökéletes tesztképét.
A szerelés után csak egy picivel lett jobb a kép, valamint előkaptam a Blu-Ray lejátszómat, és azzal is megnéztük, hogy a helyzet sokat nem változott.Másnap visszakaptam a TV-met az eredeti alaplappal és abban maradtunk, hogy majd jelentkezik.
Tegnap hívott, hogy a központból megkapta az engedélyt a cserére, ma elvitte a készüléket, kiállította a cseréhez szükséges papírokat, bementem a boltba és elhoztam az új TV-t.Azt hiszem egy szavam sem lehet a szerelőre, hiszen nagyon korrektül járt el, és végül a TV ki lett cserélve :-)
Hogy mi lett helyette?
Hát bátor voltam és a mostanában "közönség kedvenc" 42lb650-est választottam.A tapasztalatok?
Első bekapcsoláskor, megijedtem, ha ennyi ideig áll fel a webos, akkor bele dőlők a kardomba. Hát nem egy sebességbajnok. A fekete tényleg szebb volt az LA szériánál, de megjelenítésben más hibátt nem nagyon tapasztalok így fél nap után. :-)Egy problémám volt, nem tudtam a NET-et rákötni, se Wi-Fi-n se LAN keesztül hasonló problémával találkoztam mint itt, azért csináltam egy szoftver frissítést, pendrive-ról, de az sem segített.
Úgy gondolom, hogy a hiba valahol a készülékben lehet, mert ha LAN-on keresztül egy DHCP-t vel kiosztott IP cím gondot okoz neki, illetve egy jelszó nélküli Wi-Fi-re sem tud tisztességesen feljelentkezni, akkor részemről lezártam a kérdést, több időt nem akarok rápazarolni...
Mivel a NET úgysem fontos, ez valami szoftveres probléma lehet, majd csak megoldják... :-) -
fricc_
tag
Ha már 671.
A 671-eshez csak magic távirányító jár, vagy a hagyományos is? -
fricc_
tag
Sziasztok!
Leírom ide is, elvégre ez az LG topic nemde? :-)
Van egy hamarosan egy éves LG 39LA620S-as TV-m.
Bőszen használtuk az utóbbi időben vettem észre hogy elkezdett a 3D-s kép egyre jobban szellemképesedni.Hogy megelőzzem a kérdéseket:
Számítógépen illetve asztali lejátszóval is próbáltam, nincs különbség.
A lemezek full 3D-s voltak, se nem Half-SBS vagy Half-OU
A TV-ben lévő gyári tesztkép is nagyon szellemképes.
A TV-t szemből nézem, 2,5-4m-ről éskb. a képernyő 2/3-ánál van a fejmagasságom
Természetesen kipróbáltam mindenféle szögből akkor is hibás volt.
A gyári szemüvegeket használjuk, üzletben ill. ismerősnél kipróbáltam a szemüvegeket ott jó volt a kép.
Az egész család hibásnak látja.
Ha állítok a lejátszón, vagy a számítógépen a 3D beállításoknál, akkor változás vagy az előtér vagy a háttér javára illetve hátrányára történik. Vagyis ha az előtérből kiveszem a szellemképet, a háttér lesz olyan, ha a hátteret lövöm be az előtér lesz rossz.
Ugyan ezt eljátszottam a Tv beállításainál is, a tapasztalat ugyan ez, kivéve, hogy a gyári tesztkép semmit sem változik akár mit is állítok be.
Talán nem hagytam ki semmit.A tervek szerint hétfőn hívom a szervizt.
Esetleg tudtok tanácsot adni, hogy mire számítsak ha -remélhetőleg- jön a szerelő? -
fricc_
tag
válasz
LucasGrant #40778 üzenetére
Köszönöm szépen! :-)
-
fricc_
tag
Sziasztok!
A kérdésemre valaki tudja ajánlani valamelyiket ? :-)
-
fricc_
tag
Sziasztok!
Idősebb ismerősöknek kértek meg hogy segítsek nekik választani egy TV-t.
232-es méretben gondolkozunk, nagyobb nem fér be
Digitális kábel TV-van (UPC) a meglévő ledes Tv-jükkel működik szépen az adás.
A legfontosabb szempont hogy a készülék tudjon pendrive-ra esetleg (winyóra) felvenni.
Ha meg akar nézni valamit, de nincs otthon, vagy alszik, akkor fel tudja vetetni a készülékkel.Az külön hab lenne a tortán ha tudna olyat a készülék, hogy egy adást nézek és egy másikat vesz fel, de szerintem ezt a funkciót a lenti készülékek nem tudják.
Legyen könnyű a menü kezelése.
Ha már vesznek tudjon 3d-t is a smart funkció nem fontos, de ahogy néztem a 3d a felvétel és a smart együtt jár :-)Ezt a négy modellt néztem ki, mondjuk a 620S-t már az LG oldala ki sem hozza...
Van lényegi különbség köztük?Azt olvastam, hogy a 620S-nek a hangja hagy némi kívánnivalót maga után.
A 650V webOS-ét nem ismerem, nekem egy nagyobb 620S-em van, annak jó a kezelése.32LA620S
32LB650V
32LA660S
32LA667SKöszönöm.
-
fricc_
tag
Sziasztok!
Végül is nem vártam még 1,5 hónapot, ma megvettem a 39LA620S-at.
Töltöttem le tesztképeket, videókat, nekem jónak tűnik.
Tudna valaki adni valami leírás arról, hogy hogyan nyúzzuk az új TV-nket, illetve mire figyeljünk ha megjött az új készülék.
Becs szóra gugliztam, illetve kerestem a fórumban de valószínűleg a kulcsszavaim nem voltak megfelelőek :-)Egyébként annyi hasznos dolog van itt a topicban és sok dolog ismétlődik.
Nem tudom mi a módja, de nem lehetne megcsinálni itt is azt, hogy az első hozzászólásba bele írni azok a dolgokat amik fontosak ill. gyakran felmerül kérdésként , főleg annak aki először téved ide?Vagy ezt csak az teheti meg akié az első hsz. ?
-
fricc_
tag
válasz
LucasGrant #37230 üzenetére
Köszi.
Arra (eddig) még nem gondoltam, hogy esetleg elfogyhat ez a típus. Igyekszem ezt is figyelembe venni.
A szekrénysor kidobása, és átalakítása nem játszik, de azért köszönöm a javaslatokat :-)
-
fricc_
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy LG 39LA620S típusú 3D smart TV-t.
A megvásárolandó Tv méretét a szekrénysorba lévő "hely" adja, ami 89,5 cm. Ez a legnagyobb szélesség ami még beférne :-) Fölfelé van hely bőven, tud szellőzni is.Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy szerintetek maga a Tv jó választás-e, vagy ebben a méretben és árban lenne-e jobb vétel. (kb. <140.000 Ft)
A megvásárlást Húsvét utánra, illetve max a foci vb kezdete magasságáig szeretném lezongorázni. No nem a foci miatt, hanem bízva abba, hogy akkor lesznek 0 thm-es akciók :-)
üdv:
Frici
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest