- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz padi68 #93775 üzenetére
Mégsem biztos, hogy kondi. Pont most futottam bele ebbe. A pasi pontosan ugyanazt a hibajelenséget mondja el, amit te. Vigyázz, mert gonodolom valami hülye angolszász mértékegységben beszél, tehát nem 385°C-os sütőbe kell tenni. (Gondolom 196°C-t akart mondani, csak buta hozzá. )
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
asprey
tag
válasz padi68 #93787 üzenetére
Inkább monitornak használom és a gépemet általában csak alvó modba teszem. Kb 10 felébresztésből 2x azt irja nincs jel. Nem tudom mitől lehet de csak a tv áramtalanitása után működik és látja a hdmi-n a pc-t. Aztán rá jöttem, hogy a tv beálitásnál van egy olyan kapcsoló, hogy "gyors inditás+" azt lekapcsolva tökéletes lett! 10ből 10x bekapcsolás után is van jel a hdmi-n
-
Watt25
veterán
válasz padi68 #93787 üzenetére
Valószínűleg a tápegység vacakol, akkor olcsón megúszható. (Kiszáradtak a kondenzátorok, filléres alkatrész, csak cserélni kell.) Ha így van, akkor viszont egyre rosszabb lesz. (És vice versa: ha egyre rosszabb a helyzet, az is a kondik hibáját jelzi.)
-
Watt25
veterán
válasz padi68 #47434 üzenetére
mit kell beállítani ahhoz, hogy az usb-re való felvételkor ne 4:3 arányba vegyen fel?
Nem értem a kérdést. Olyan képaránnyal rögzít, ahogyan a szolgáltatótól kapod az adást. Az már esetleg egy másik dolog, hogy milyen képaránnyal játszod vissza. (Úgy rémlik külön képaránybeállítás van visszajátszáshoz és tévénézéshez.)[ Szerkesztve ]
-
*H*
aktív tag
válasz padi68 #47136 üzenetére
Nekem így 5 perc múlva működött. Én sem vártam meg az automatikus aktiválást (azt hiszem az esti órákban frissítik a rendszert az új adatokkal.). Másnap hívtam őket és egyből jó volt.
@kuruc01
Nincs rá Mozilla, a saját böngészőjét tudod használni.
Az LG Tárban is van 3D tartalom, ha ki akarod próbálni.
Igen, NFC jár hozzá.Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
*H*
aktív tag
válasz padi68 #47131 üzenetére
A 25-ös hiba az aktiválással megszűnik. Erre pár napon belül kerül sor.
Viszont a legegyszerűbb, ha nem vársz hanem felhívod fel őket. Bediktálod a kártya számát és 10 perc múlva menni fog. Közben legyen bekapcsolva a készülék és M1 vagy M2-re kapcsolj. Ne kódolt csatornára. Ha mégsem indul el 1 óra múlva sem, telefonálj megint, de ezeket (elvileg) el is mondják, ha felhívod őket.Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
huncutka1029
addikt
válasz padi68 #47131 üzenetére
A modult ők adták hozzá? vagy te vetted?
Lehet olyat vettél, ami nem kompatibilis....Áramtalaníts,
Vedd ki a modult és a kártyát a tv-ből
kapcsold be újra kb 20 perc után.
Tedd vissza a modult, majd a kártyát.
kapcsolj egy fizetős digi adóra, ne a közszolgálati csatornákra.
várj pár percet.
ha nem jön be, akkor hagyd így, hívd az ÜSZ-t és kérj aktiválást/ frissítést.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
-
laszlo168
senior tag
válasz padi68 #46668 üzenetére
Hát a tegnapi nap betett az edigitálnak, sokan el fognak pártolni onnat, főleg igy hogy lassan magasabb árakkal dolgoznak mint mások. És ahogy nézem sok termék maradt a tegnapi áron, mivel ezeket amugy sem lehet drágábban eladni. Jó nagy kamu volt ez a tegnapi nap náluk, az MM- ben sok termék olcsóbb volt.
-
szaboger
tag
válasz padi68 #46662 üzenetére
Ha jól olvastam a euronicsba 15 E ft a + 3év, bár nem tudom hogy ez mit takar boltimint a többi webáruházé vagy azoktól jobb. Az ugye igaz hogy az lg 2 éves garija az egséges mindegy hogy honnan veszem csak eu nak szánt legyen? A plusz garikiterjesztés meg már bolti lesz?
-
sooma
tag
válasz padi68 #46540 üzenetére
Milyen faxa
Most futottam bele náluk is a "dupla akció nincs" hozzáállásba. Ergo, nincs 20 havi ingyen hitel a Samsungra, ha akciós
Úgy látom csak a BUTA samu lesz hiteles
A tesco nov 27-től 20 havi ingyen hiteles. Most mondta a Tescós nagymenő Nincs náluk hülye "duplaakciónincs" duma. Már most 199.000 a 48" 6400-es Samsung. Lehet, hogy várok
[ Szerkesztve ]
-
Sallala1978
csendes tag
válasz padi68 #46545 üzenetére
Persze, meg az éves kártyahasználati díj. kb 5000 és a kp felvételi ami kb 1500 (nem tudom, hogy vonatkozik-e erre a díjmentesség, ez nem bankszámla) amit abban a pillanatban levonnak amint fizetsz vele, vagy veszel le róla.
Az akciók pediglen nem vonhatóak össze, tehát vagy a fekete napi akció vagy a cetelem akció.[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
válasz padi68 #46524 üzenetére
Szerintem csak simán marketing hogy 1000 tv. Egyik botlban sem forgalmaznak 1000 féle tv-t A tv kábel is tvnek számít náluk
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
-
Technoman
őstag
válasz padi68 #46447 üzenetére
Megszívta az Extreme. Igen, ilyen az amikor a -piros- oroszlán bajszával játszogat az egérke
Tehát akkor:
Csütörtök MM
Péntek Edigital
Jövő péntek 28-án a "hivatalos" amerikás Fekete Pénteken:mall.hu és az Emag
Lesz miből szemezgetnünk
Nekünk -mint vásárlóknak- persze ezek az akciók, csak jó -
törölt tag
válasz padi68 #46290 üzenetére
A honlapon van egy elírás [link], és a webshop is átvette, ellenőrzés nélkül. Teljesen ugyanaz a tartalma a két tv-nek, sőt még a 700V is ugyanaz
pár külső árnyalatnyi eltéréssel. Ezeket már többször megbeszéltük, csak senki nem lapoz vissza pár hozzászólás erejéig, hogy tájékozódjon.
fszvagyok123 Szépek rajta az SD adások és a 3D is, smart jelenti a többfajta hálózati kapcsolódást, lejátszást, böngészést, youtubozást, stb, és az ára is kedvezőbb a 650V-nek [link] . PS4-hez is jó a tapasztalatok szerinti alacsony lagja miatt.[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
-
Plebi
senior tag
válasz padi68 #46290 üzenetére
Sziasztok!
A TV-m most dobta fel, hogy frissítés érhető el. 47LM620S 04.60.12 az új szoft.
Van már tapasztalat róla? Kereső nem sok mindent dobott ki.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
huncutka1029
addikt
válasz padi68 #46091 üzenetére
nem egészen, még megérkezés előtt fizesd ki.
Vagy a cetelemes kártyád számát megadva fizetsz a webshopban. Gondolom úgy használható mint más credit card.
Vagy bemégy egy üzletbe, és ha ott nem az az ár van mint a neten, hivatkozol rá, köteles lesz annyiért odaadni. A házhoz szállítás bizonyos feltételek mellett ingyenes, ha a z üzletben rendelsz.
Pontosan nem tudom milyen értékhatár felett, elég régen vásároltam már tőlük így.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
szabferi
tag
válasz padi68 #46045 üzenetére
Amellett hogy szerintem is korai az UHD még (nincs tartalom amiért sietni kéne, ezért sztem is célszerűbb kivárni amíg kiforrja magát és kicsit kedvezőbb lesz az ára), én se adnék egy kalap kutyagumit annak hogy mit mond egy átlagos üzleti eladó.
A legtöbbön marhára nem látszik a képzettség, simán el tudom képzelni hogy ma a TVknél lébecol miközben tegnap még a mikrósütűk osztályán expertkedett.Nekem a kedvencem az volt amikor nézegettem a fülhallgatókat, odajött a srác hogy segíthet. Há mondom segítsél... megkérdezi milyen zenét hallgatok... mondom rock... lekap a hozzá legközelebb eső fülhallgatót a polcról, hogy ahhoz ez a jó... remek, mondom a gyerekem meg technót hallgat, ahhoz melyiket ajánlod?
Láttam hogy dolgoznak a kerekek...[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
válasz padi68 #46057 üzenetére
Nem építőiparban. Én sem tudok túl sok mindent a tv-kről. Csak amiket utánaolvastam a tv vásárlásom előtt.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hadogabi1
senior tag
válasz padi68 #46056 üzenetére
Nem mondtam hogy kamu de nézd meg ugyanazon tudású tévék árait. LG - Pana fronton. Én igazából azt látom hogy hogy itt már ilyen árnál lehetetlen tévedni ha az ember szerintem utánanéz. Vannak jók jobbak és legjobbak de már a jó is ilyen jó hogy a régebbi tv-vel összehasonlítva fantasztikus lesz. Persze mindenki keresni a pénztárcájából a legjobban kihozható terméket de egy két kivételtől eltekintve ami régi széria szerintem nem nagyon lehet mellényúlni.
-
hadogabi1
senior tag
válasz padi68 #46048 üzenetére
Media-ba vettem a tv-t. Úgy mentem oda hogy konkrétan tudtam hogy lg-t akarok. Nem találtam meg a típust a 60 tv közül egyből és nem akartam keresgélni. Jött egy samsungos promóter. Mondom neki. Szia tudom hogy te samut népszerűsíted de meg tudnád mutatni kérlek az xy tv-t. Erre a válasz. Azzal én nem foglalkozok keress egy lg-s embert...na hello és ment is. Legszívesebben ha nem asszonnyal lettem volna elmagyaráztam volna neki hogy mi az anyádat képzelsz paraszt.... Aztán jött az lg-s megtaláltam megmutatta a tv-t. Erre a másik szerencsétlen aki elment a samus- odajön mögénk és néz ránk hogy mit nézünk milyen tv-t. Aztmondja ezt már a ti tv-itek is tudják nem is tudtam sima 3d-s adást néztünk... Kifizettük ok minden. Erre találkozok másnap egy volt media marktban dolgozó haverral aki nem promóter hanem sima dolgozó és felvilágosított az eladói pénzi juttatásokról. Ugyanúgy működik mindenhol mint más helyen... Csak az a lényeg hogy az ő termékét vedd meg a másiknál kb segíteni se tud csak fikázni.
-
hadogabi1
senior tag
válasz padi68 #46045 üzenetére
Ha hozzánk bejösz ahol üzletvezető vagyok én is azt adom el neked amiből jutalékot kapok !!!
-
LucasGrant
aktív tag
válasz padi68 #46005 üzenetére
Én szerintem van értelme már most is UHD Tv-t venni, még akkor is ha sokan nem értenek ezzel egyet.
Kettő közül meg bőven megér annyival többet az UB850V-s amúgy, 3D, webOS, magyar hangalapú keresés, , nem formáz HDD-t felvételkor stb.
3D filmek meglehetősen nagy számban vannak már, ha moziba szereted a 3D-t itt is fogod, sőt, ha meg nem 3D-ztél nagyon akkor meg teljesen egyénfüggő, hogy mennyire fog tetszeni.
Plusz még ott a Dual Play lehetősége is az UB850V-nél. -
Bozso68
őstag
válasz padi68 #39114 üzenetére
Én az 55LA690S helyett választottam azonos árban 50LB671-et "látatlanban".
Így utólag csak egy LA660S-sel volt alkalmam összehasonlítani. Az LA660S-nek a 3D-je nekem szellemképesnek tűnt, a 2D-3D konvertálása meg kezdetlegesebbnek.
Az is tény, hogy két távirányítóval könnyebb elboldogulni, mint csak a MR-tal.MOD: és a külső HDD-s akcióról nem is tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
Lidl
senior tag
válasz padi68 #39102 üzenetére
A dizájnon kívül van még egy-két apróság.
Pl. az Universal Remote és az NFC a 690 javára.Az Universal Remote viszonylag jól használható. A tévé tudja irányítani az ismert, HDMI-n rákapcsolt készülékeket.
Nekem Cisco-s T-Home-os SetTopBoxom van és azt simán vezérli.
Valamint egy LG DVD lejátszó és azt is.Persze ezek az apróságok nem érik meg a 10-15 ezer felárat (legalábbis korábban még annyi volt), de nekem egy "visszautasíthatatlan ajánlat" keretében sikerült ugyanannyiért hozzájutni, mint egy 660-hoz
Lidl
-
totalpatec
tag
válasz padi68 #25165 üzenetére
Én azt gondolom, hogy a led tehnológia előrébb tart.
A hátrányait a plazmával szemben már kiküszöbölték, az előnyei pedig továbbra is vitathatatlanok. A lényegesen kisebb energiafogyasztás, a jobb láthatóság nappali fényviszonyok közt, és ugye, hogy nincsenek a beégési problémák. -
Laca0
addikt
válasz padi68 #25140 üzenetére
A barátomék átszabatták a szekrénysort, de azt nem mondtam, hogy mi meg lecseréltük az egészet emiatt
Arra is figyelj oda, hogy egy nagyobb tévénél már másképp esik a látószög, ezért alacsonyabbra kell tenni a tévét!!! Nagyon fontos, mert a 3D nem lesz jó egyébként!Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Ravenloft
tag
válasz padi68 #25133 üzenetére
Én nemrég vettem egy 42" 660S-t (maximálisan megvagyok vele elégedve) de ha visszamehetnék az időben, akkor már biztos, hogy 47" vagy nagyobbat vettem volna. Eleinte (mint ahogy sokan mások is mondják) a 42" is baromi nagynak hatott (főleg a 32" után ) de most már úgy veszem észre, hogy csak nagyobb kellett volna. Szóval, ha teheted, akkor inkább 47" vagy a fölötti méretben gondolkodj.
-
huncutka1029
addikt
válasz padi68 #25140 üzenetére
ha van rá della, mindenképpen jó.
De egy 55" még jobb lesz.Én először még a 42" -t is nagynak tartottam, most nem vennék 55 alattit.
Pedig kb 3,5 méterről nézzük.
És nekem is szét kellett bontani a szekrénysort 6K-ért, de nagyon megérte, most olyan, hogy be fog férni az 55" is, ha ráveszem az asszonyt a cserérea női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
totalpatec
tag
Szerintem éppen a méretre éri meg a plusz pénzt költeni, a többi funkció kevésbé befolyásolja az élményt, a full hd meg ugye alap.
A legnagyobb élményem az új tévémmel (119cm)kapcsolatban amikor közelről nézem a full hd-t! Másfél-két méterről tiszta moziélmény! Persze sokkal részletgazdagabban.. -
Peat76
őstag
http://www.hazi-mozi.hu/
A passzív szemüveges a jobb a 3D TV technológiák közül
Ez a cikk cime, olvasd el nagyon jól leirja..
Linket valamiért nem tudok küldeni!!!Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
totalpatec
tag
válasz padi68 #25116 üzenetére
Egyébként én úgy gondolom, hogy minél több-jobb a fícsőr, hz, dizájn, annál jobb mégha némelyik csak parasztvakítás is. Csak fizesd meg.
De már a basic modellnek is képviselniük kell a kor színvonalát, hiszen ugyanazon a gyártósoron, ugyanazon tehnológiával gyárják őket.
A fejlesztés sosem állhat le a versenykényszer miatt, ezért szerintem egy 2013-as alapmodell bizonyosan jobb, mint egy pár évvel ezelőtti esetlegesen csúcskivitel. -
g0dl
addikt
Úgy gondolom az lcd működéséből fakad, hogy nincs villogás, így olyan értelemben nem lehet képfrissítésről beszélni, mint a hagyományos képcsöves (vagy plazma?) tévéknél. Tehát a villogás nem gond a szemnek.
Olyan képfrissítés természetesen van, ami a megjelenített képpontok legnagyobb változási sebességére vonatkozik.
Nos, ha jól tudom az MCI meg hasonló mutatók még csak nem is erről, hanem valami képfeldolgozási teljesítményben megjelenő virtuális különbségekről szólnak. Ez nem műszaki paraméter, inkább csak duma. Nem állítom, hogy minden esetben azonos az élmény, de inkább arról szól, hogy valamivel meg kell indokolni a prémium árat. ( azon túl, hogy más ívben görbül a talp, ami szerintem tökéletesen érdektelen) -
totalpatec
tag
Gondolod, hogy 2013-ban, ebben a gyilkos versenyhelyzetben, bármely gyártó kijönne valami eleve rossz cuccal? Ráadásul kihozná ekkora; 47" , 50", 55", 60" méretekben?
A nagy gyártók milliárdokért fejlesztenek, tehnológiákat, valami pesti eladó a kuka utcából meg majd jól megmondja a tutit.
Ja, egyébként még a fodrászok, meg a taxisok is tudják a frankót![ Szerkesztve ]
-
totalpatec
tag
-
huncutka1029
addikt
válasz padi68 #24943 üzenetére
Szia az LA 660 és 667 között csak a szín tér el, a tartalom nem, a 690 és 691 esetében szintén ez a helyzet.
Ha jó áron tudod megvenni, akkor a 660 ban nem fogsz csalódni. a technikai szint mindegyiknél azonos, a 660-as tól felfelé már van micropixel controll.
És 2 magosak a procik bennük.
Én csak a szín miatt biztos nem adnék több pénzt.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Optika01
tag
válasz padi68 #24929 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat.
A fórumot már elég jól átolvastam, így az évjárat különbséggel már tisztában voltam.
A smart részben,softverben mi a különbség?
Mi az ami a LM sorozatban nincs benne?
A netböngésző, külön billentyűzettel, vagy android telefonnal sem használhatóbb?
Előre is köszönöm.
üdv:Optika
-
huncutka1029
addikt
válasz padi68 #24930 üzenetére
hát az Ln valódi 100 Hz, tudom, mert nemrég vettem anyósnak.
Az LA is valós 100 Hz, csak szoftveresen MCI ad jobb nagyobb értéket.
Bár a 7xx sorozattól már lehet, hogy 200 Hz a panel.
Ez az MCI megint csak egy parasztvakítás, amint már kitárgyalták itt párszor.Legalább is így tudom, de majd javítanak.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
sbalu1
senior tag
válasz padi68 #24873 üzenetére
Arra is rákérdeztem náluk, hogyha gariztatok, akkor vihetem-e közvetlenül az lg márkaszervízek egyikébe (egyébként a bolt is így járna el) és a márkaszervíz nem hajtana el?Azt mondták, hogy igen!Persze erre valóban az lg garanciajegy, rajta a forgalmazó=lg hu lenne a biztosíték.
-
Zoty4
őstag
válasz padi68 #18134 üzenetére
nem tudom ezzel akarsz e világítani is?
nagy durván a régi és új tv-d közötti difi 190 W óránként, ami 0,19 kWh. Ha igaz a plazma fogyasztása
egy átlagos TV naponta 5 óát megy->Ha napi 5 órát van a TV bekapcsolva akkor napi 1 kWh/nap
számoljunk bruttó 50 ft /kWh-val, bár kicsit olcsóbb akkor kijön hogy éves szinten 365 napra vonatkoztatva 365kWh spórolsz meg ami 18250 ft, négy évre: 73000. Enyniért veszed a TV-t?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest