Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacinavi
tag
Tud valaki valami infót a Vtuner alkalmazásról? Lesz valamikor vagy végleg behalt?
-
Lacinavi
tag
válasz
kuruc01 #55096 üzenetére
Mai laptopok többsége amelyiken van HDMI csatlakozó rá tudod kötni a tv-re és ki tudja szolgálni. A beálításokkal lehet szórakozni. Inkább azt mondom olyan laptopot /újat/ vegyél aminek minél több a garija szinte ezek is tucattermékek nagyjából egyforma tulajdonságokkal.
-
Lacinavi
tag
válasz
porkesz #40069 üzenetére
Hát én úgy tudom, hogy amire felvesz a tv saját felvételt azt te nem tudod szg. en nézegetni mert nem látja a gép, mivel egyedi particiót valami linuxos klónt alkalmaz és a tv memóriája tartalmazza a file adatokat. Ezek utána
semmivel csak azzal a tv-vel tudod megnézni amivel felvetted, minden más nem lát rajt semmit.
-
Lacinavi
tag
Nos! Sokan írták, hogy a tvk-nek gagyi a hangzásuk ez így igaz nekem is a füles kimenete van rákötve egy sztereó középkategóriás rendszerre. Sokan írták, hogy ez a megoldás nem a legjobb mert a füles kimenete gyenge hangminőséget ad. Ezt én sosem fogadtam el mert én nem ezt tapasztaltam, amit sikerült is egy teszt erejéig be is bizonyítani. Beruháztam egy DA konverterre így optikán össze tudtam kötni a tv-vel majd egy fullos kábellal bele az erősítőbe. A végeredmény elszórtam kb majd 10000ft-ot a nagy semmire semmi gond nincs a fülhallgató kimenet minőségével jó erősítővel és hangfalakon komoly minőséget képes adni persze a műsorforrás a meghatározó. Szóval akinek nincs házimozija és nem akar vagyonokat költeni egy jó sztereó berendezés korrekt hangzást képes adni nem kell külön konvertereket venni mert nem lesz annyival jobb.
-
Lacinavi
tag
válasz
yodamester10 #38481 üzenetére
Ahoz kell egy előfizetés valamelyik szolgáltatónál.
-
Lacinavi
tag
válasz
Tamás34 #37735 üzenetére
Szerintem egy sz@rul beállított gépet néztél. Azért egy Orion meg LG között óriási különbségek vannak színhűség stb.. Ismerősöm először Oriont vett majd másnap LG-t annyira gagyi volt a képe. Szerintem sok ezer felhasználó közül egyedül vagy akinek ennyire nem tetszik nézz körül magad körül mit nem állítottál be rendesen.
-
Lacinavi
tag
válasz
LucasGrant #37685 üzenetére
Lassan eléri egy buta tablet szintjét az agya pedig a technika adott csak még sok pénzért el lehet adni addig sok buta tv-t. Elvileg kell egy HDMI bemenetes tv jó képfeldolgozó áramkörökkel jó lcd és egy android tv dobozkát rálökni szerintem kategóriákkal feljebb kerülne még a prémium környékén is!
-
Lacinavi
tag
válasz
fricc_ #37362 üzenetére
Hogyan nyúzzuk az új tv-t. Megveszed kibontod megnézed nincs-e fizikailag sérülése. Bekapcsolod és hosszú órákon keresztül tesztábrákat nézel rajta meg mozgásellenőrző filmeket futtatsz rajata. Esetleg kirakhatod a napra had melegítse és megnézheted meddig bírja. Ha minden próbát túlélt akkor kezdetsz megnyugodni, hogy garanciális időn belül nem romlik el. No viccet félretéve használd rendeltetésszerűen és kész.
-
Lacinavi
tag
-
Lacinavi
tag
válasz
Vackor1 #36951 üzenetére
Nos nekem 2011 es a tv LW5590 azóta rá van rakva egy 250G winyó. Mivel asszony kicsivel otthon van szinte reggeltől estig megy Mesecsatorna. Hibátlanul teszi a dolgát. Néha törölni kell régebbi történeteket hogy legyen mindig szabad terület a filmekre. Már teljesen hozzá szoktam meg a család többi tagja, hogy bár mikor vissza lehet tekerni egy lemaradt jelenetre stb... Hú régen a videó hol van ez a technika attól.
-
Lacinavi
tag
válasz
mivamma #36660 üzenetére
Sajnos éppen rápakolja a kontrasztot fényerőt mindent ami belefér. Nézek egy filmet kellemes nem fárasztó beállításokkal, de akarok a beállításokon csavarni egyet akkor akkora fényerővel jelentkezik be a főmenü, hogy pár másodpercig hunyorogni kell. Lehet, hogy a szervizmenüben lehetne állítani?
-
Lacinavi
tag
-
Lacinavi
tag
válasz
#36072192 #36638 üzenetére
Általában ezek a szórakoztató elektronikai készülékek nem szeretik a szélsőséges hőmérsékletet. Nem véletlen hogy sokszor sokkal tovább működik egy folyamatos hőmérsékleti körülmények között tartott és üzemeltetett készülék. Pláne egy olyan készülék ami a hőtágulást fényviszonyok változásával honorálja. OFF A másik észrevétel ez a spórolásnak hitt nappal nem fűtök este bedurrantok a legpazarlóbb fűtési megoldás. Hisz esete rengeteg energia csak ara megy el, hogy a szoba falait szekrényeket tárgyakat a levegő közvetítésével megmelegítse. Gondolom szinte folyamatosan megy a fűtés megállás nélkül. Reggeltől estig mind elszáll az az energia amit belefeccőlt a fűtésbe az éjszaka.Sokkal takarékosabb a hőn tartás legfeljebb 2 fokot ejteni ha nem fontos itt még gazdaságos utána elfordul gazdaságtalan irányba. Hidd el ezt én végig kísérleteztem. Mert nem a lakásodat melegíted hanem a benne lévő tárgyakat falakat ami mind lehűl, és mint egy hűtőkészülék vonja el a levegő hőjét. /Falfűtés miről szól/ Bocs az OFF témáért/!
-
Lacinavi
tag
válasz
Mr.Rain #36477 üzenetére
Húú vissza kellene fejlődni a hagyományos képcsöves tv-hez ez a Hz-es p csölés agyamra megy akkor senkit nem zavart az 50Hz menj oda egy régi tv hez villog mi menj oda a mostani ki tudja ? Hz-es tvd hez villog igen 50 nem villog 100 hurrá a szem mindent elárul. Ez a topik már lassan csak a Hz- meg a képfrissítésről szól oldalakon keresztül.
-
Lacinavi
tag
válasz
Yogibear974 #35136 üzenetére
Egész más világ a 2 csatlakozó.
-
Lacinavi
tag
válasz
farkas-j #34617 üzenetére
Kis kiegészítésként a kondenzátor kiszáradás illetve élettartalma kapcsán! Sajnos a gyártók pont ezzel az egyszerű eszközzel állítják be a készülék élettartalmát. Mégpedig úgy, hogy ezeket a meleget marhára nem szertő alkatrészeket jól körbe veszik egy teljesítmény félvezető hűtőfelületével az az jól aláfűtenek. Ezeknek a kondenzátoroknak a gyári adatai között megtalálható paraméterek egyike a hőfoktűrés az az mekkora hőmérséklet mellett mennyi üzemórát képes az adott paraméterekkel kiszolgálni. Volt egy pár mérésem ami alapján egy 70 fokos üzemi hőfokon üzemelő hűtőfelülettel körbevett 85C fokos kondenzátor az adott helyen órában pontosan kihozta az 1 év 2 hónap üzemidőt kb napi 7-8 óra működéssel. Beépített időkorlát! Jó esetben csak sját maga pukkad meg a rosszabb amikor tönkretesz az egész készüléket.
-
-
Lacinavi
tag
válasz
Pendragon911 #34297 üzenetére
Mert annyira nem okos, hogy kitalálja mi van a drót másik végén. Csak egy digitális jel csorog át abból semmi nem derül ki, hogy dvd konzol vagy szg. van rákötve. Ennyi!
-
Lacinavi
tag
válasz
iviivi75 #34271 üzenetére
Nyugi majd pár év múlva eléri az okostv tudása egy gagyi okos telfon tudását. Szerintem direkt nem csináják meg még jóra, mert el kell adni addig sok gagyi tudású tv-t. Pedig a technika már rég adva van. Pl.egy jó táblagép agya egy nagyobb képernyővel kiütné az összes okostv-nek titulált cuccot.
-
Lacinavi
tag
LW5590 Ez a vTuner kezdi felb@szni az idegeim. Hol megy hol nem de a legtöbbször nem. Másnál is?
-
Lacinavi
tag
válasz
yodamester10 #32701 üzenetére
Nekem van egy 500-as winyó erre a célra. Meg DLNA-ról is de miért járassam a szg.-et +160W-jával csak azért mert filmet nézek. A megnézett filmek előbb utóbb törlésre kerülnek jön helyettük más. Nem halmozom őket a mai világban bármikor újra letölthető. Mondjik én a BR lejátszóba dugom USB-n mert az nem háklis semmilyen formátumra.
-
Lacinavi
tag
válasz
nilrem #32323 üzenetére
Én már a Prémium újra inicializáláson túl vagyok nem változott gyanítom a gyárira sem fog miért is csinálná elvileg az a prémiumba nem szól bele. Minden más alkalmazás fut rendben. És mivel egyszerre több készüléken jelentkezett szinte egy időben akkor elvileg nem a készülékekben lenne a hiba vagy mind rossz lett hirtelen Azt lehet, hogy a Vtuner kiszolgáló változtatott valamit amit nem követ a tv szoftvere!
-
Lacinavi
tag
Ami a képen van az még nem feltételezi, hogy analóg adást is rögzít. Ez csak a rácsatlakozott háttértár saját formátumúvá formatálását jelzi!
A scart bemenet mióta digitális? Szerinted a sok milliónyi régi tv mind digitális átalakítókkal volt felszerelve, hogy analóg módon jelenítse meg a képet. Scart csatlakozó egy összetett rendszert alkot. Egy csatlakozóba integrálták a videó bemenet, kimenet audio bemenet, kimenet. Ill. amelyik készülék támogatta RGB bemenet kimenet. Így nem kellett egy kazal vezetéket használni az analóg készülékek összekapcsolásához. -
Lacinavi
tag
-
Lacinavi
tag
válasz
Ace Ventura #25883 üzenetére
Beállítások nem másztak el?
-
Lacinavi
tag
válasz
Williamgrant #25687 üzenetére
Média szerver helyett próbálj ki pendrive-on vagy valamin de ne azt a vinyót használd amit jelenleg. Nekem egy kölső winyóház okozott ilyen hasonló érdekességeket.
-
Lacinavi
tag
válasz
StSanya #25682 üzenetére
Ja nekem is a Serviio vált be. Néró ment egy darabig aztám elkezdett hülyülni elfelejtette berakni az új filmeket a listájába meg ugyanaz többször volt meguntam és plex-et raktam fel az meg a gépnek nem tetszett nagyon fogta. Serviio meghozta örömöm már jó ideje belakta magát hibátlanul megy.
-
Lacinavi
tag
válasz
hfrici #25538 üzenetére
1. MIÉRT?
Miért nem olvasod el a használatit meg bele ebbe a fórumba, milliószor le lett írva meg a használatijába is benne van csak HDD és min 40Gb ennyi. A többi pénzkidobást mind meg spórólhattad volna, nem az eladóra hallgatunk neki csak az a fontos minél hamarabb kitoldd kifizetve a cuccot mindent mond csak vigyed már. Nincs olcsó megoldás körülnézel a piacon külső usbs ház bele egy winyó vagy kompletten veszel. -
Lacinavi
tag
válasz
tomiee85 #24946 üzenetére
Ez lehet szg. probléma is videókártya memória. beállítás stb.. Ha dvd ről vagy usbről is akadozik akkor lehet gondolkodni. Számítógépes filmezés macerás jó vidikártya jó gép kell hozzá. És sokan ezt választják mert állítólag olcsóbb mintha egy jó médialejátszóba fektetnék a zsetont.
-
Lacinavi
tag
válasz
sec0nd #24438 üzenetére
Nem csak HD adásokat rögzít SD-t is de csak a digitális adásokat saját tunerjáról. Egyéb bemenetről nem.
16Gb játékszer felejtős egy jobb HD film akát 20-30GB /bár ez tv adásokra nem jellemező/ is lehet az a kódolás bitráta felbontás hangsávok változásával változhat. 40GB azért mert a gyártó ezt így találta ki benn van a használatiba csak olvasgatni kell. -
Lacinavi
tag
válasz
Deeday #24428 üzenetére
Ha filmet szeretnél felvenni kell egy külső winnyó ami legalább 40Gb ezt megformázza a tv magának és erre dolgozik. Windows alatt nem fogja látni senki semmi még másik tv sem. Ha meg filmeket akarsz nézni akkor egy másik külső winyóval a szg. ről felnyomod a filmeket bedug tv másik usb bemenetére és kiválasztod nézed. Ennyi!
-
Lacinavi
tag
válasz
rubico #24338 üzenetére
Hát szerintem megspórolhattad volna a levelet ha elolvasod a kezelési utasítás ezekre vonatkozó részeit ott le vannak írva a beállítások stb. Leírásból az tűnik ki fullon van a kontraszt fényerő és szinte túlvezérli az lcd panelt annyira világos visszább kellene venni meg esetleg nem az ablakkal szemben kellene telepíteni.
-
Lacinavi
tag
válasz
sz.z.csicsi #23955 üzenetére
Akkor ne meséljünk hülyeségeket inkább mesélek a személyes tapasztalatomról.
Nekem LG BD660-as lejátszóm van és LM5590 tv Elég sok főleg dts fílmet nem játszik a tv a player viszont viszi gond nélkül. A kép minősége főleg 3D filmeg sokkal jobb a playeren keresztül de általánosan szebb a képe mint a tv saját lejátszója. ISO-t nem kezel viszont viszi a 2mts file-okat DLNA képes megy a hag sáv váltás nem úgy mint a tv-n. Szinte csak ezt használom média lejátszóként teljesen megfelel. -
Lacinavi
tag
válasz
sz.z.csicsi #23136 üzenetére
Akkor azért nem jó túl könnyűnek tűnik az enyém és a sokaknak nehezebb. :-)
-
Lacinavi
tag
Egy kérdés 3d iso- ból mivel lehet 3d mkv- vagy akármit gyártani vagy mivel lehet lejátszani?
-
-
Lacinavi
tag
válasz
Real_Necro #22815 üzenetére
Hát nekem erről az jut eszembe amikor még 90-es években ismerősnél jártam és a Videoton tv-ben rossz volt a videó végfok csak kék és zöld szín volt a tv képe olyan volt mintha hullák lennének a világban. Mondtam megcsinálom nem ügy egy 2 tranzisztort kellett kicserélni filléres dolog. Miért rossz a tv? Kérdezték. No mindegy megcsináltam bekapcs szép színek élő emberi színekkel. Erre ők! Mit csináltam a tv vel hogy rossz a kép, nem ilyen volt csináljam vissza!! Reménytelennek tűnt hiába mondtam, hogy akkor nincs piros szín benne nem érdekelte őket Fel sem merült az igényük, hogy a valóságosabb színes képet nézzék. Te is harcolsz a lehetőség ellen, hogy jobb minőségben nézzél tv-t. Eltökélted, hogy nincs rá szükséged azért írtam régi képcsöves tv tökéletesen fedezi az igényedet felesleges drága pénzért másikat venni. Ismerek olyant is aki drága autót vett hosszú évekig spórolt rá, akkor láttam mikor hazahozták utána beállt a garázsba és porosodik ugyan úgy busszal vonattal gyalog mennek még nyaralni is minek, nincs rá igényük, hogy kényelmesen elutazzanak ráadásul ha nyaralni mennek olcsóbban kijönnének az útiköltséggel. Válasz megszokták már buszozást meg ilyenek. És igen nekem nehéz felfogni, hogy van egy lehetőség amivel sokkal élvezetesebben lehet megjeleníteni képet és inkább választanám a homályosabb esetleg zajosabb úgymond gagyi képet. Nézz meg egy focit vagy egy természetfilmet HD-ban és nézd meg azt egy analóg adásban ha nem látod a különbséget, és nem vágynál arra hogy mindig lássál minden részletet akkor nagy a baj.
-
Lacinavi
tag
válasz
Real_Necro #22813 üzenetére
Vegyél egy képcsöves tv használtan olcsóért és akkor nem fog csábítani a hd felbontás. Majd rá jössz, hogy a dvd minőség már a múlté pláne az analóg tv adások akár kábelen akár antennáról.
-
Lacinavi
tag
válasz
Pandimakaay #22460 üzenetére
A tápegységben néhány kondenzátor kezdi elveszíteni kapacitását. Mindenképp javítás lesz.
-
Lacinavi
tag
válasz
doriath #21991 üzenetére
Sajnos igen, mert mint digitális adatot veszi abban lévő csomagokat infókat, de a hardware nem képes kibontani a képinfókat. Más algoritmusokkal dolgozik az mpeg2 meg a 4. És ezt még szoftverrel sem lehet frissíteni.
Kb olyan mint a rádiónál a DAB adás ami nálunk van nem kompatibilis a szomszédos országokkal ezért nem szólal meg sok kintről behozott DAB rádió csak a DAB+-os de kiírja a dolgokat, hogy éppen minek kellene szólnia. -
Lacinavi
tag
válasz
Google Nexus #21347 üzenetére
Nem 1 biztos 2 talán és külső tápos.
-
Lacinavi
tag
válasz
gulyasaja #21339 üzenetére
Sajnos ezt így eldönteni mi okozza nehéz okozhatja a műsoforrás is elsősorban vagy a az enkódólás dekódolás hibája. Ha arra gondolok amikor a gyerek játszik Xbox-al olyan képmozgások vannak amit szem nem tud követni a tv hibátlanul nyomja az arcomba és nem hullik szét a kép. Ebből kiindulva a tv-nek semmi baja. De filmeknél én is tapasztalok akadozást kockásodást széthullást, hiába állítom át játékgépre ahol minden ki van kapcsolva ott is jelentkezik széthullás.
-
Lacinavi
tag
válasz
tescosjogi #20303 üzenetére
A TV bármelyik lehet mindkettő bőven tudja ami neked kell de a számítógépes lejátszó üzem ez mindig kiakaszt. Emberek vesznek bivaly gépeket 100W-ot fogyasztó videokártyával, hogy 3d- filmeket meg ful hd filmeket nézzenek. Egy médialejátszó vagy egy BR lejátszó usb-vel töredék energiafelhasználással kifogástalan direkt erre a célra kitalált dolog. Szóval szerintem a géped lesz a szűkebb keresztmetszet.
-
Lacinavi
tag
A távirányító ahhoz a készülékhez szól amihez gyártották. Tehát neked UPC settopbox-od van az veszi dekódólja a műsorokat tehát a tv-n csak a kép és a hang beállításokat tudod kezelni a tv távirányítójával. Ilyenkor a tv mint monitor üzemel semmi extra dolgot mint műsorújság teletex stb.. nem tud mivel ezek az infók csak a stb. -on nyerhetők ki és tovább nem adja.
Ebből következik, hogy a tv felfételi üzeme sem támogatott csak saját tunerről és digitális adásból külső forrásból nem. Pendrive felvételre nem játszik csak min 40Gb winyó de ez le van írva a használatiba is azt is érdemes forgatni meg olvasni. És ha rákerestél volna ezekre a kérdésekre itt a fórumon akkor most nem kérdeznéd és én meg nem írtam volna le ilyen türelmesen. -
Lacinavi
tag
Szerintem ne közöttük kondolkozz mert akkor nem látod a képüket menj eléjük és nézd a képet amelyik tetszik vidd haza. Ne a müszaki paramétereknek hidj! Ha ezek lennének a fontos dolgok akkor minden tv kiváló lenne. Faterék Sony 32" ledes okos tv minden tud képileg nagyon messze van a 5590-hez!!
-
Lacinavi
tag
Sziasztok!
Mindenki dicsérte ezt a plex média servert ma feltelepítettem de nem akar jó lenni. Elindult beállítottam a könyvtárat amiben a filmek vannak. Ez jó is a tv is látja de üresnek mondja Sőt hálózati hibát írki akkor meg hogy látja a könyvtárat csak a tartalmát nem. Mi a lótúrót kell még csinálni rajt. Gagyi néró teszi a dolgát nem kell sz@rakodni vele.Ez ügyben valami infó!
-
Lacinavi
tag
Sziasztok!
Mindenki dicsérte ezt a plex média servert ma feltelepítettem de nem akar jó lenni. Elindult beállítottam a könyvtárat amiben a filmek vannak. Ez jó is a tv is látja de üresnek mondja mi a lótúrót kell még csinálni rajt. Gagyi néró teszi a dolgát nem kell sz@rakodni vele. -
Lacinavi
tag
válasz
dgyuri0123 #16838 üzenetére
Látod ha figyelmesebben elolvasnád / bár amint írod te még a sorokat is megszámolod 2 méterről én egy éve nézem nem sikerült pedig kiváló a szemem/ tudnád, hogy 2 gyerekről van szó egyik aki nézte a filmjét 10 éves a másik meg a pici lány. Egyébként semmi nem kötelező főleg fikázni egy technológiát amit rengetegen néznek díjat nyert elfogadták mint alternatívát a 3d képfeldolgozásban és sok gyártó szépen áttér rá mert olcsó előállítani minősége pedig nem annyira szar mint azt te elképzeled. Szegény Pana is észbe kapott és ők is gyártják a passzív LCD- t micsoda gyalázat. Mozihoz meg hozzátartozik egy atmoszféra amibe belefér zacskócsörgés pattogatott kukorica stb. Ezek szerint te a gyermekeddel még nem voltál ilyen a gyerek szemében buliban. Milyen jól hangzik nem apával voltunk moziban. De nálatok a precízen beállított képernyőn síri csöndben pisszenés nélkül ül a család és keresi a feketébbnél feketébb árnylatokat a képen, szép családi idil. Sok igénytelen paraszt meg megy LCD-z ni meg a mozikba zörögni meg kukoricát ropogtatni. és jól érzi magát mert nem a műszaki panamétereket nézi fílm közben /Sznobizmus/
-
Lacinavi
tag
válasz
dgyuri0123 #16819 üzenetére
Ha már off gyermeknevelés. A 2 éves nem nézte a tvt hanem bóklászott a szobában a tv elött és nem mozizott 12 órán át és senki nem néz nálunk 12 órán át tv de lehet nálatok ez a szokás azért írtad. Sajnos mivel két szemed van nem 500 sor lessz belőle mert jól becsapja az agyat és összeál a teljes felbontás én legalábbis nem láttam különbséget az aktív és a passzív felbontásában, mérve rossz de a valóság más elöbb nézned kellene és nem fikázni a 3 d-t azért mert a te családod utálja. Sokan mennek moziba mert olyan filmet nyomnak azoknak van igényük olyan megjelenítésre amire a te családodnak nincs, akkor ők is igénytelenek mert nem plazmán 2d-ben nézik a fílmeket. Ennyit a LCD&Plazma konferenciáról.
-
Lacinavi
tag
válasz
dgyuri0123 #16816 üzenetére
Figyi látom te csak pana plazmán keresztül látod a világot, remélem nem náluk dolgozol. Mint a szövegem végén írtam egyfajta komromisszum minden tv. Nekem is bejön egy fullos pana plazma de a családom számára és a mi tv nézési szokásaink /gyerek mesefilmek tömkelege egész nap asszony otthon/ lett választás egy LED-es lcd tv fogyasztás szempontjából nyereség volt még egy 70 cm képcsöves tv után is. A 3d nem parasztvakítás gyerek a 3d-s mozi csalódásai után lemondott a moziról otthon sokkal szebb jobb 3ds-ebb a kép. És én mint műszaki ember lévén elég nehezen vettem rá magam lcd tv vásárlásra de szinte már csak ilyeneket lehet kapni. És mondhatom, hogy 1 év eltelte után azt mondom nem bántam meg, hogy ezt a tv vettem és kiismertem hibáit elfogattam és már nem úgy nézem, hogy az a fekete lehetne még egy kicsit feketébb, hanem élvezem a látványt. Ezt úgy oldottam meg hogy a tv hátulról enyhe ledes hátérfényt kap igy a kép sötétebb részei sötétebbnek hatnak tulajdonkép teljesen feketének. Igaz ez szemből érvényesűl igazán. Ha csak kizárólag napi 1-2 fílmet néznék BR lemezről akkor valószínű plazmám lenne de nem ez van. Ja és a 3d szempont volt, akkor 1 évvel ezelött pana nem kínált Cinema3d-s tvt az aktívosak számomra meg a család számára idegesítő fejfájós kisérletek. LG 3d-je meg semmi problémát nem okoz. Illetve a 2 éves kislányom múltkor felvette a szemüveget és azzal bóklászott a nagyobbik meg valamelyik teknősbékás 3d.s filmet nézet, pici beállt a tv elé és nézte épp egy kijövős jelenet volt taknős úszott szembe kifele. Hatása: baba dobott egy hátast és mondta béka-béka. Szóval balesetveszélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpársportok
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest