- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
válasz
Gyarmati_ #113640 üzenetére
Az a gond, hogy ez nem egy klasszikus sw update volt. Nekem ki van kapcsolva minden automatikus frissítés, de mivel van internet a tv-n a különböző streaming szolgáltatások miatt, ezért így is frissített. valamilyen aszf változás volt ( Ezek szerint más is ), ha jól láttam. Esélyem se volt elutasítani, mert már csak egy " OK " jelent meg a kijelzőn, ami után restartolt a készülék. nem olvastam el sajnos, hogy pontosan mi volt az, csak ösztönösen nyomtam az "ok" -t
-
Cr00py
senior tag
válasz
Gyarmati_ #113632 üzenetére
Jött valami update nemrég. Itt részleteztem.
Mivel auto történt, sajnos elkerülhetetlen..max, ha nincs internetre csatlakoztatva az eszköz.
Egyelőre nem találtam rá megoldást. Többen jártunk így itt. A képen szereplő kapcsoló nem működik, mert mindegy mi van kiválasztva ( frissítés után ).. sajnos mindig a "homescreen" jelenik meg.
Az említett update előtt rendesen működött, ahogy kell. -
ritt77
friss újonc
válasz
Gyarmati_ #111466 üzenetére
Természetesen nem tudta, egy beltéri egységbe volt dugva az antenna. Én úgy tudtam, hogy ez az egység alakítja át az antennán érkező jelet a Tv-nek megfelelő formátumra, ill. azt olvastam, h a mai modern tv-k ezt már maguktól tudják, nincs szükség beltéri egységre. Valamit félreértettem? Az üzletben is elmondtam részletesen, hogy képcsöves tv-ről váltok, ott is a fenti infót kaptam. Szolgáltató nincs, csak az ingyenes adók voltak eddig is.
-
farkas-j
őstag
válasz
Gyarmati_ #109754 üzenetére
Igen, én kipróbáltam egy ilyen adapterrel. Tényleg sokkal gyorsabb a net. Nekem egy problémám volt vele, hogy a Netflix hálózati hibára hivatkozva ne töltötte be a tartalmakat. Ennek vélhetően az lehet az oka, hogy a saját hálózati kártyájának MAC címével regisztrált fel a TV a Netflixre. Nem volt kedvem és időm eltávolítani az appot (esetleg resetelni a TV-t) és újra próbálni. Egyébként minden más (HBO MAX, Youtube stb.) tökéletesen működött az adapterrel.
-
lewisfm
aktív tag
válasz
Gyarmati_ #106521 üzenetére
Jó lehet a 8-as sorozat is, csak macera:
- az üzletben ki kell próbálni, hogy olyan-e a képe, mint amilyennek lennie kell
- viszont szállítás és beüzemelés során még otthon is kissé megfeszülhet a panel és akkor jönnek a foltokInkább lottózni kell, annak jobb esélye van!
Mondon ez egy 55nano813na TV megvétele után (:
Utálom, de ez van. Nekem csak kicsit foltos, ugyanis a hátapon lévő csavarok egyikének a meglazítása 1/8-ad fordulattal elég volt a feszültségmentesítéshez, s így egész jó a képe.
Amiért mégis utálom az az, hogy januárban vettem, s májusban pontosan ugyan annyiért 55nano913na TV-t vehettem volna!
2 év + év extra garanciával vettem, s amennyit használva van, biztos vagyok benne, hogy a kiterjesztett garancia ideje alatt tönkre fog menni.
Ünnep lesz.
Kipótolom majd a kupoanként visszakapott árát és veszek egy OLED-et. -
válasz
Gyarmati_ #105563 üzenetére
Az lesz, csakhát na...
Elolvastam a leírást, amit linkeltél. Ha tényleg ez a gond és ennyivel megoldható, akkor meg adódik a kérdés, hogy miért nem változtat ezen az LG a gyártás során, és akkor nem utólag kéne egy szervizest kihívni egy kábeligazításra, neadjisten a usernek ilyennel szórakozni.
-
asdf_
veterán
válasz
Gyarmati_ #105388 üzenetére
Na, ez a kettő viszont nem összekeverendő. A gyártónál regisztrálós az gondolom egyértelmű, hogy nem biztosítás (ettől persze a fogyvéd jogszabályok ugyanúgy nem vonatkoznak rá) a biztosítás az, amivel a láncok szédítenek kiterjesztett garanciaként és pénzt kell adni érte. És meg van egy harmadik verzió is, az hiszem a Sonye az egyetlen gyártó, aminél lehet plusz éveket vásárolni magától a Sony-tól (régen a Samsungnál is volt iylen, de aztán a GDPR bevezetésével kidobták a kukába, azóta nem tudom, visszahozták-e valahogy).
-
lewisfm
aktív tag
válasz
Gyarmati_ #105223 üzenetére
A csavar fejére való vigyázás mi jelent konkrétan?
Nyilván akár ilyen óvatos is leszek, a csavaron a festék kopása észrevehető lesz.
Nagyítva megnéztem, s minden csavar fején van egy nagyon kicsi pötty (nagyító alatt), ami mindnél egyformán áll, 45 fokban.Tehát észrevehető, ha elfordítom.
-
lewisfm
aktív tag
válasz
Gyarmati_ #105140 üzenetére
793-on is láttam hasonló bleeding jelenséget, mint a 813-on, de kétségtelen, hogy a 8-as széria nagyon érzékeny az összeszerelés minőségére, a panelben lévő feszűltségre, s az illesztési pontatlanságokra.
Szerintem a 80%-nál gond van vele, de amelyiknél nincs, az a 8-as sorozatú készülék jobb.
De ennyi erővel lottózhatnál is. -
sladka_pani
senior tag
válasz
Gyarmati_ #104644 üzenetére
Szia! Mikor tervezitek megvenni?
Én most már eldöntöttem, hogy ez lesz, csak szeretném ha lemenne 450ig az ára, hogy meg is tudjam venni és ne kelljen éhezni előtte ülve
Amúgy félő, hogy kifutásban van, Euronics 2db országosan, Mediamarkt szintén 2 azispesten... Többi webáruház meg nagyjából egyugyanazonraktárat használja, ha elfogy az egyiknél, a másik se fog tudni rendelni. Jövő havi fizu után mindenképp szeretnék rá lecsapni, ha még lesz és 500 alatt lesz.
-
vendingo
veterán
válasz
Gyarmati_ #104615 üzenetére
Ezért is írtam, hogy menjen el, nézze meg. Én un7400 és nano79-en agyaltam, de amikor összenéztem a képüket, a nano győzött. Én lettem volna a legboldogabb, ha nincs különbség, mert az UN olcsóbb volt. Lehet másnak fel se tűnik a különbség, de nekem nagyon jó a látásom, egyből meggyőzött.
-
pjen
félisten
válasz
Gyarmati_ #104505 üzenetére
Ezért lutri ez a netes vásárlás, én úgy csinálom:neten megrendelem, de személyesen veszem át és ott át is nézem.Rendeltem egy bojlert, GLS kihozta, nem várta meg, hogy kicsomagoljam neki az tilos.Kibontás előtt felhívtam a kereskedőt, azt mondta nyissam ki nyugodtan.Kibontottam 2 szép nagy horpadás.Szó nélkül visszavette.Sajnos ellenpéldát is tudok.
-
Mike088
csendes tag
válasz
Gyarmati_ #104073 üzenetére
Easeus programmal mindent megtaláltam, már mentem is ki az adatokat. Nagy megkönnyebbülés. Viszont írtam az LG-nek a problémával kapcsolatban és ha burkoltan is, de elismerték, hogy leválasztáskor bizony előfordulhat ilyen. És utánaolvasva bizony mással is történt már hasonló eset.
-
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
Gyarmati_ #101940 üzenetére
Hát elvileg a NANO81 az a NANO széria alja, azaz jobb mint a sima LED, de ez még nem “FAL” , hanem edge LED-es, még nem kapta meg az a7 és processzort és ugyanúgy IPS paneles, tehát van bevilágítás. Illetve csak 50 hz.
AZ igazán nagy kérdés a különbség egy VA hoz képest. -
dns12
lelkes újonc
válasz
Gyarmati_ #93396 üzenetére
Ezzel együtt tudok élni amúgy ha így tényleg működni fog, minek szóljon a hangszórója ha ott van mellette a házimozi rendszer. (Megjegyzem amúgy hogy egész tűrhetően szól tévéhez képest).
Leírást a kép optimális beállításához esetleg tudtok ajánlani? LG65UK6950 initial setup, picture setup és hasonló kulcsszavakra sehol nem találtam semmit.
Ja és még valami. Ezen a csúcsszuper magic remote-on nincs egy gomb a subtitle-hez meg az audio sávhoz? Csak úgy lehet elérni ezeket ha mozgok a film közben a menüben? Ez így nagyon gagyi lenne.
Köszi.
-
Tompie
őstag
válasz
Gyarmati_ #93338 üzenetére
Szia!
Sebességet tekintve én is erre tippeltem csak jó lett volna meggyőződni róla, hogy tényleg emiatt annyi a sebesség.
Nem tudom egyébként költségben stb miben különbözik egy 1Gbs kártya, hogy tehettek volna bele már olyat?!
Vagy ez is csak marketing? a következő TV-nkben már olyan lesz ha 1Gbs kell vegyél új TV-t ! -
tcsaba007
tag
-
-
brucka
tag
válasz
Gyarmati_ #92218 üzenetére
Közben rendeltem is, kemény 6$ az ára, ennyit bőven megkockáztatok. 😊 Úgyis csak arra kell, hogy nfl nézéssel ne verjem fel a családot..
Még pont olvastam ezt a 'gyönyörű' kifakadást amit nem igen tudok hova tenni..
Nekem mindenesetre hasznos volt a válaszod, mert már többször kérdeztem több helyen és nem nagyon kaptam választ.
Szóval köszi még egyszer! 😊😉 -
Janusz001
őstag
válasz
Gyarmati_ #92125 üzenetére
Régi lg 42ld420 -at így lehetett okosítani, mert alapból nem tudott divx/xvid/mkv -t lejátszani, szerviz menüben egy 0 -t 1 -es re és már meg is volt a drágább lg tv modell.
Mondjuk pont ma akartam cserélni, csak a futár olyan dobozban hozta ki a tv -t, mint az ementáli sajt, nem is vettem át. -
-
twine
veterán
válasz
Gyarmati_ #91768 üzenetére
Biztos, hogy működik a kettőnél több eszköz:
Azt tartom elképzelhetőnek, hogy egyszerre két eszközön lehet aktívan használni(filmet,sorozatot nézni)
talán erre vonatkozhat a két eszköz megkötés...de ezt még nem próbáltam, hogy egyszerre hárman használjukViszont a kérdés még mindig adott....(vagy ennyire hülye a kérdés, hogy válaszra sem méltó?
Dedikált Netflix és Amazon gombot a távkapcsolón nem lehet valahogy "áthekkelni" hogy másik alkalmazást indítson? már szét túrtam a netet, de nem találok megoldást rá
Gondolom nem kevés pénzt fizet ez a két cég a gyártóknak ahhoz, hogy ne lehessen csak úgy átállítani.... -
solties
tag
válasz
Gyarmati_ #91629 üzenetére
Szia! Látom Neked is 50UK6950PLB-d van!
Ha van rá módod engedd rá félhomályban ezt a banding/DSE teszt videót:
Teszt
Nagyon kíváncsi lennék rá nálad mi az eredmény, ami a függőleges sávozódást illeti!
Az enyém ilyen, és nem vagyok vele igazán megelégedve:
Saját Lg
Persze a valóságban azért jobban látszódnak a sávok!
Tudom erre a legtöbben a mondják, hogy ezek általában ilyenek, nem tökéletesen homogén, de 170k-ért azért mást várnék 50 collon! (40 collos 4 éves Samsungon nyoma sincs ilyesminek, bár volt gariban kijelző cserélve foltosodásért az tény! De azóta semmi baja)
Továbbá a talp is olyan, hogy hátrafelé dől kicsit a kijelző! Különben szintén Telekomtól vettem alig több mint 2 hete!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest