- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
turancsics #59925 üzenetére
Na én is megnéztem a csatorna váltásokat.
1 tapasztalat: A már a bekapcsolt csatornára vissza váltva gyorsabb mivel gondolom a memóriában már tárolta.
2: A digitális adásnál (DIGI) az egy sávban levő csatornákat gyorsabban váltja mert nem kell frekit vagy sávot váltania.
3: A kinézett LB730 és az én LB 671 között ebből a szempontból semmi különbség nem lesz. A webos ugyan az.
4: Mindenképpen lassabb mint egy nem okos tv. Előtte nekem olyan volt és a vásárlás előtt rákérdeztem az LG-nél, de hadobáltak. Evvel együtt kel élni.
5: Nekem van még ezen kívül egy IPT előfizetésem HDMI csatlakozással ott mint a régi gyorsaság. De ott is elő jön a rendszer beállításkor a lassúság mivel újból a rendszerhez nyúlunk.
6: Beüzemeltem egy külső dvb-c bokszot -HDMI- kapcsolattal mindkét szolgáltatónál ( T-Home,DIGI) és egyiknél sem volt tapasztalható lassú váltás. Tehát az én meglátásom az, hogy a WebOs végett van a lassú váltás.
7: A 30 csati váltást kihagytam mert semmi értelmét nem látom, mert ez nem western film, hogy aki előbb lő az életbe marad.
A nőkhöz is türelem kell hát még ehhez. Egy hónapos a tv de még mindig csiszolgatom a képet. -
törölt tag
válasz
turancsics #59925 üzenetére
A leggyorsabb csatornaváltás beltérivel megy(azonnali), ha neked annyira fontos a gyorsaság, akkor ezt használj. Második helyen az ingyenes Mindig Tv, és ha jól tudom, akkor a kártya nélkül vehető(ha igaz van ilyen is) digi kábel tv. Különbséget van még a léptetés, és a számbeírás között is, előbbi a gyorsabb.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
turancsics #59887 üzenetére
Szerintem a csatornaváltás sebessége legkevésbé az OS-en múlik, bár biztosan az is befolyásolja.
Leginkább a hardver, főleg a tuner sebessége a meghatározó.
Mondjuk engem is idegesít kicsit a samu TV-m lassú csatornaváltása, de nem hinném, hogy LG (sokkal) gyorsabb lenne... Én 30 csatornaváltást végeztem 58mp alatt (a kedvencekben lapozgatva, tehát nem sorba rendezett frekvenciák). Amint megpillantottam a képet, rögtön váltottam tovább - vagyis ebben benne van a reakcióidőm is. -
TeeJay
félisten
válasz
turancsics #59843 üzenetére
csak a panel a különbség, 55LB700 és 730V már 800Hz-es tehát 200HZ a panel míg a 670V még 700Hz csak ott úgy tudom 100Hz-es a panel. direct ledes mindegyik, mondjuk nekem 42LB670V van de bőven tökéletes és a sebessége is jó igaz én a youtube alkalmazáson kívül mindent letúrtam és úgy bepörgött hogy ihaj.
kíváncsi leszek én is a webOS 2-re úgy mi javul majd -
yvsmad
őstag
válasz
turancsics #59840 üzenetére
LB730V-nél úgy vettem észre, hogy a normál távval lassú a menü, de a magic remote-tal semmi gond nincs a sebességével. Ott nem kell egyesével végigléptetni a pontokon, hanem csak rámutatok a képernyő bármelyik pontjára és gombnyomásra rögtön csinálja, amit kell.
-
törölt tag
válasz
turancsics #59832 üzenetére
Úgy tudom nem soká(talán a jövő hónapban) érkezik a webos 2.0 a 2014-es tévékre, bár 671V-n az 1.0-val is jól működik a menü. Nincs gondom a sebességével.
Na és ha filmet nézel és mondjuk keresel a mappák között
Nem ilyen, azonnal tovább megy a mappák közt. Hogy meddig lesz kapható, tán még a jósok se tudják, figyelni kell a kereső oldalakat folyamatosan. 2015-ös tv-k közt sajnos alig van Smart, FHD, 3D tévé, és talán már nem is lesz több modell.
forras2 Amikor 1 3D-s filmet néznék meg simán, és ki akarom kapcsolni a 3D-t
Ezt sehogy sem értem, ha 3D-s filmet néznél, miért kapcsolnád ki a 3D-t, ami a távirányítón amúgy is 1 db gombnyomásig tart csak. Tehát azonnali működés. -
forras2
őstag
válasz
turancsics #59832 üzenetére
Ami tény az tény, nekem is LB szériás tv-m van, és a hajamat tépem, amikor a menüben kell valamit állítani, mert eszméletlen lassú. Amikor 1 3D-s filmet néznék meg simán, és ki akarom kapcsolni a 3D-t, igen csak időbe telik, ameddigre sikerül...
-
huncutka1029
addikt
válasz
turancsics #59447 üzenetére
A 7-es széria közel ugyanezt tudja csak 3D nélkül
-
huncutka1029
addikt
válasz
turancsics #59443 üzenetére
az idei UF 8-as széria nagyon korrekt, nekem is ilyen van, az összefoglalóban linkelték az első benyomásokat róla Jó as 3D is rajta, SD is jobb mint a tavalyi UB850-esetében. Érezhetően gyorsult a menü, és a felskálázás is jobb lett. itt a HSZ róla
Szerintem a magic remote nagyok király lett, hogy egybe gyúrták a hagyományossal.
Azonban ha Samsung telód van, amin 4.2.2-nél újabb robotka dolgozik, akkor a screen mirroring valószínűleg
nem fog működni sajna, hardveres hiba miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest