Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matis2103
csendes tag
válasz
Setzka #95393 üzenetére
Szia! Bocsánat, hogy válasz helyett visszakérdezek, de én is ennek a tv-nek a kistestvérét néztem ki, 55"-ban.
Hol vetted a tv-t, megnézted előtte személyesen? Ha lenne kedved hozzá, hogy pár szóban véleményezd azt megköszönném! Ja, igen, és amúgy gondolkodtam a 65"-oson is, de túl nagynak tűnik. Te milyen messziről nézed? Köszi, ha válaszolsz! -
Beni2360
félisten
válasz
Setzka #95393 üzenetére
Azért nem ártana egy média lejátszót beszerezni hozzá. Nem biztos, hogy menni fog minden 4K fim rajta. Már egy kis hozzá értéssel 15 K-ból vagy még olcsóbban is beszerezhető. Kezdésnek
Itt olvasgassál türelmesen a dolgokról.
A külső merevlemezeknek meg van külön topikja most momentán nem találom. De ha alkalmanként van rádugva ....., meg azt se írtad mekkora col méretűt szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest