Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
huncutka1029 #57896 üzenetére
értem amit mondasz, amiről írtam az speciel a Discover Science csatornán volt, ott nincs ez a Hbb tv funkció
tehát annak nem volna szabad befolyásolnia
minden egyes csatornán ez a jelenség van, nincs mit tenni, szerintem ez ennyit tudWatt25: értem, hát még így is azt kell mondjam, százszor szebb a kép, mint a sima analóg tévéadásnál
-
Watt25
veterán
válasz
huncutka1029 #57896 üzenetére
a 2011-es és 2012-es modelleknél még nem lehetett az időeltolásból mentett felvételt készíteni
Ez nem igaz. Legalább is én az LV5590-esemmel simán megteszem, hogy visszatekerek egy órát, rányomok a REC gombra és a felvételben benne lesz a visszatekert 1 óra. Nekem is úgy rémlik, hogy ez régen nem így működött, de most tuti így működik. -
Nfsman20
tag
válasz
huncutka1029 #57883 üzenetére
Hm... Értelek, ez szomorú. Pedig esküdni mernék rá, hogy olvastam valahol (talán itt a fórumon is), hogy működni fog a tavalyi szériával is az új táv. Na mindegy, akkor marad az mr-500.
Köszi a felhomályosítást -
Gtaati
őstag
válasz
huncutka1029 #57883 üzenetére
Hát nem tudom ez érdekes, mert pl a 2010-es Lg plazmám távja viszi a 2014 55UB850-et
Szóval ki tudja
-
Kuter
senior tag
válasz
huncutka1029 #57872 üzenetére
Nappal nézem inkább,este meg homogén rejtet led világitás van körbe a plafonon.
Öszintén megmondva furcsa volt a plazma után vakított,de már megszoktam.
Ha lejebb veszem akkor meg elvesznek a részletek. -
nikos21
aktív tag
válasz
huncutka1029 #57628 üzenetére
3D beallitas át állítottam kézre és jó lett. köszönöm!
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
huncutka1029 #57607 üzenetére
Hm, akkor jó. Lehet attól még megveszem, max box-al lesz összekötve.
-
gaben1117
senior tag
válasz
huncutka1029 #57423 üzenetére
Vagy rácsavarozom a talpon keresztül az asztalra...
-
TeeJay
félisten
válasz
huncutka1029 #57403 üzenetére
és ha elhalasztom a TV vásárlást és mondjuk januárig kibírom akkor már a 2015-ös modell a nyerő gondolom.
150ezres árig akarok nézni 42" körül IPS paneles LG-t
3D nem érdekel a smart sem csak jó legyen a vezérlője meg a panel és mint tudjuk ezt sajnos csak a 3D smart TV-k kapják, úgyhogy valami hasonlót nézek ki.
HDMI-n keresztül laptoppal filmnézés a legfőbb célpont, max 3méter távolról a mostani 21,5"-os VA monitort váltaná ki a 2x akkora TV
DIGI DVB-C van nálunk bár TV-t max forma1-et nézek semmi mást -
The.Bali
aktív tag
válasz
huncutka1029 #57372 üzenetére
Köszi a tippeket. Van egy olcsó usb-s digitalizálóm, de a hangba belekerül valami zavar is (nagyon magas frekvenciás sipolást is belevisz). Az eszköz a rossz teszteltem. Inkább valami drágábbat keresek most. 10k megfelelne, de már nem nagyon lehet kapni ilyen minőségibb eszközöket.
-
kojenci
csendes tag
válasz
huncutka1029 #57319 üzenetére
Köszönöm szépen!
Próbáltam ezzel a leírással. Meg is találta a tv, hogy van "frissítés" csak a progress bar nem mozdult meg. -
Stunts666
őstag
válasz
huncutka1029 #57312 üzenetére
Koszi kiprobalom, ha hazaerek.
(#57314) Pyroo89
Most neztem az Auchan-ban, hogy az 50lb650v 189990 huf. Lehet varnom kellett volna egy honapot... xD -
spiritex
veterán
válasz
huncutka1029 #57154 üzenetére
Köszi, Pumma-nak is!
Viszont lenne még egy versenyző, ami szóba került, a 42 LB620V. Az előzőkhöz képest jobb választás lenne? -
gabiba01
újonc
válasz
huncutka1029 #57171 üzenetére
Egy csatlakozási lehetőséget találtam az van ráírva,hogy optical digital audio out és szögletes.Remélem erre gondoltál mert mást nem találtam!
Egyébként egy lg 42LB5500 ról beszélünk.
-
gabiba01
újonc
válasz
huncutka1029 #57166 üzenetére
Még annyit,hogy jelenleg scart-rca kötés van és gondolom a leírtak alapján egy scart-scart al ugyan ezt az eredményt kapnám.
Szóval teszek egy próbát a jack-rca val. -
FRENK1988
veterán
válasz
huncutka1029 #57167 üzenetére
-
gabiba01
újonc
válasz
huncutka1029 #57155 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ!
Megpróbálom valamelyik változatot.
Egyébként jelen helyzetben a tv és az erősítő külön szól egymástól így a tv-t nullára kell halkítani és az erősítőn lehet a hangot állítani.Még egyszer Köszönöm!
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
huncutka1029 #57155 üzenetére
Talán még annyit érdemes hozzáfűzni, h a fülhallgató kimenetes megoldás hangminőség tekintetében hagy némi kívánnivalót maga után az optikai illetőleg a HDMI-hez képest.
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #57127 üzenetére
Köszi!
Ezt nem tudtam, sosem formáztam le még a felvételes hdd-t. -
spiritex
veterán
válasz
huncutka1029 #57128 üzenetére
Mi a különbség az általad linkelt LB5500 és az LB5610 között? Melyik és miben jobb a másiknál? Melyik az ajánlottabb, ha ez a kettő közül kell választani? A 220-ban Ft-ra ugyanannyi a kettő. Köszi!
-
ICSK
újonc
válasz
huncutka1029 #57127 üzenetére
Sikerült leformazni! Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
torma1981
veterán
válasz
huncutka1029 #57128 üzenetére
Szia .Pont ezt néztem. Most nálunk Pécsen az Elektro Outletben 80k 2 év bolti garival. Nyitási akció.
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #57009 üzenetére
+1 Szerintem itt a pont!
-
spiritex
veterán
válasz
huncutka1029 #56579 üzenetére
Köszi szépen! Értem. Azért akarom az analógot is, mert van pár adó, ami csak abban van.
-
MR!!
aktív tag
válasz
huncutka1029 #56182 üzenetére
Hali !
Én pont pár napja állítgattam a TV-m (42LA620S) az idő beállítást ellenőriztem - átállítottam másik országra stb.stb.
A lényeg, hogy újra kellett programozni. Na mondom előveszem gépre lementett listát (Chansort-os) és visszatöltöm Hotel módban.
Nekem se ismerte fel az pendrive-okat. Folyton Please insert USB ...
Rájöttem, ha FAT-ra van formázva csak akkor ismeri fel ! NTFS-t nem.
* pár napja leszedtem Interstellar c. filmet (FullHD 24 GB -> 8 GB Pendriveom
szétszedtem 7,4 esekre ésnem akart rámenni
rájöttem FAT-ra formázva nem lehet nagyobb a fájl mérete 4GB-nál így NTFS-re kell formázni és úgy maradt
)
-
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #56169 üzenetére
megoldódott a probléma, bár nem tudom mi okozta.
Este reseteltem mindent, és áramtalanítottam.
Ma reggel bekapcsolva, kiírta, hogy újabb verziószámú szoft érzékelve és telepítve.
Azóta megint működik a csatornalista kiírás, visszatöltés.És visszakerült a PR kábel tvszolgáltatás streamjébe a HBBtv-is
-
Csa_ba
tag
válasz
Műlödik LW650s legujabb firmwarrel: Software File_Version 06.01.36.epk
-
farkas-j
őstag
válasz
Bocs, most olvastam el figyelmesebben, hogy nem LA sorozatúakkal van a gondod
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
huncutka1029 #56165 üzenetére
Holnap szabin leszek, de ha addig nincs visszajelzés akkor csütörtökön megnézem a bent a két LA-n mi a helyzet. Azok garantáltan nem voltak frissítve
-
farkas-j
őstag
válasz
huncutka1029 #56165 üzenetére
04.25.05-ös firmware van a 42LA660-asomon. Az USB-re mentés működik, de nem próbáltam a visszatöltést, mert már így is kihúztam a gyufát a páromnál
Nem lehet, hogy a pendrájv-val van valami gondjuk a TV-knek?
-
pateska
csendes tag
válasz
huncutka1029 #56047 üzenetére
Nem jártam sikerrel. Mindent kihúzva végig próbáltam mind a 3 USB portot. Közben feltűnt, hogy sötét háttérnél függöleges csíkok vannak a kijelző bal oldalán. Kép róla
Hát eldőlt, hogy csere lesz, ugyanis itt szerintem több van mint szoftveres hiba.. :\ -
pateska
csendes tag
válasz
huncutka1029 #56042 üzenetére
Nem nyomtam sajnos.
Auto módban van mindenhol, és a hangtesztnél sem ad semmi hangot aminek az a célja, hogy letesztelje a beépített hangszórót. Áramtalanítás meg volt, egész délután ki volt húzva. Most, hogy próbálgatom elkezdett újraindulgatni a készülék magától és pirosan villog a led elől. Szerintem kifogtam egy selejtes példányt.Szerk.: Közben a WebOS menü se jelenik már meg, a HDMI1 felirat meg a képre fagyott.
-
membrandj
nagyúr
válasz
huncutka1029 #56042 üzenetére
"Ha nem jön vissza a hang, akkor áramtalanítás 30 percre, ez olyan neki mint a factory reset."
Ez komoly? Nem akarom elhinni.
Nagy szívás lenne, minden áramszünet stb után újraállítani az egész tv-t. -
hitashi
újonc
válasz
huncutka1029 #56031 üzenetére
Köszönöm szépen sikerült
-
iBoli
tag
válasz
huncutka1029 #56019 üzenetére
Ez mind szép akkor, ha első 5 percben észrevehető hibáról van szó. De akkor mit csinálsz ha 3 napon belül bármilyen más hiba előjön, ami esetleg egy hanyag szállítás eredménye? Visszaviszed, igaz?
Jelen esetben én szállítottam a TV-t. A boltban segítettek berakni a kocsiba. Függölegesen, ülésekkel "kipárnázva" utazott a készülék. Egy teherautóhoz képest "luxus" körülmények között. Az én készülékem biztosan nem a hazaszállításnál sérült. Ilyen előfordul, nincs is emiatt miért haragudni. Bosszantó, az igaz. De majd szépen kicserélik egy új készülékre. Más választásuk nincs. Ha pedig nem tudják kicserélni, akkor visszafizetik a készülék teljes vételárát. Úgy is buknék rajta 2 autóutat oda-vissza. -
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #56016 üzenetére
MM az Lg tabomat a magyar postával küldte el.
Mikor ki akartam bontani a postás itt hisztizett, nem bonthatom ki.
Mivel a MM a tab dobozát betette egy másik dobozba amit kibélelt, így a postás arra hivatkozva a MM dobozon nincs semmi sérülés így nem bonthatom ki.
Ha azon a dobozon lenne sérülés akkor vehetne fel ő jegyzőkönyvet.
De szerencsére minden ok volt a tabbal. -
XTaki
tag
válasz
huncutka1029 #55901 üzenetére
muxik a 2014-es cuccnal is...nekem igy megy egy Y kabellel a fulesre es a 2.1-re.
-
lukgab
tag
válasz
huncutka1029 #55901 üzenetére
Köszi az ötleteket, szerintem rendelek egy ilyet: link
Terveim szerint, ezzel kijövök a TV ből, majd RCA val tovább az 5.1 adapterbe majd megyek tovább a mélyláda fele az alap 3 jack káblellel.
-
lukgab
tag
válasz
huncutka1029 #55895 üzenetére
Vagyis, csinálhatok bármit nem fogok tudni 5.1 et kihozni ebből a szettből ( ugyanitt X540 eladó
).
Az a bajom a hang cuccal, hogy nincs ehhez távirányító - csak a mély ládából kijövő, fixre szerelt hangerő szabályzó pórméterje. És ha jól emlékszem, azért nem használtam a jelenlegi samu TV nél ( la40a550 ), mert rákötve nem tudtam a TV ről szabályozni a hangerőt a TV távkapcsolójával - csak is a tekerővel.
A SAMUm tudott csak ennyit, vagy rossz helyre dugtam anno? Itt az LG nél nem lehet ilyen gondom?
Illetve, megnézve a TV kimenetet - link - ahogy látom, itt nincs is RCA kimenet, akkor a mély ládát be sem tudom ide kötni?
-
membrandj
nagyúr
válasz
huncutka1029 #55874 üzenetére
Persze, csak még nincs áruk, egy cseh boltot talámta egyedül,de ott valami 300k-ra jött ki átszámítva, amikor 205k az 50 LB670V és 260k az ub 49 850V.
[link]
Ez nem edge led,ez direct.
[link]
Ez is.
Tudtommal ezek az idei fhd-k.iBoli
850V is edge led, ennél többet nem adnék érte.730V se edge led.
[link]Más:
Voltam mediaba.
Hát valamennyire látszódik azért,hogy az uhd-n a sima tv adás ( pedig hd adás volt, bár sat és osztva van vagy 100 tv-re,tehát megint csak nem alkalmas komoly véleményre) valamivel gyengébb.Full ott állunk,mint 2004-ben, amikor azon filóztunk,hogy drágábban full hd legyen vagy olcsóbban hd ready.
Mert ugye akkor mér hd adás se volt . 4-5 éve van max hd adás.
Ugye ez a dilemma a 4k-nál is. Beleugrunk most egy olyanba, ami jelenleg nincs kihasználva ,de időtálló vagy megvesszük a váltás közepén az aktuális csúcsot fhd-ba és a normál adásnak azon lesz a legszebb képe...Nehéz döntés..
-
iBoli
tag
válasz
huncutka1029 #55792 üzenetére
Ez így teljesen jól hangzik. Csak azt nem tudom, hogy egyes webshopok miért tiltakoznak az LG márkaszervízbe viteltől. Kérdésemre kifejezetten az volt a válasz, hogy csak és kizárólag a boltba vihetem szervízre. Ezt akkor érteném, ha mondjuk "Out of Warranty" a készülék.
Vagy esetleg ezek a boltosok azért mondják ezt, mert nem EU-s a beszerzési forrásuk? Vagy csak egyszerűen nem tájékozottak? Mi az igazság ezt nem tudom.... -
MrBazsi
senior tag
válasz
Huncutka :Ez tényleg így van? akkor az korrekt az Lg-től!
azért megnézném a szerelő arcát egy webshopból vásárolt out of warranty matricás tv- javításánál mit mond.membrandj: szerintem az uhd a jobb választás, véleményem szerint sokkal szebb képe van mint az lb-nek digitális adásnál pláne érdemes a jobb minőségre törekedni. én az lb szériáról elmondtam a véleményem már, nem akarok vitába bocsátkozni senkivel, szerintem az lg legrosszabb sorozatú tvje, pocsék képpel.
Az ub szerintem sokkal jobb technológia, minőségben, képben egyaránt. -
Stevenstyle
senior tag
válasz
Igen maga az upscaling illetőleg az fpr is a kérdések láttán be fog kerülni szerintem már holnap, ha gép elé kerülök. Jó ötlet szerintem is és igény is mutatkozik rá talán
csak kis türelmet, mert telefonról nem esnék neki
-
luckyman
aktív tag
válasz
huncutka1029 #55649 üzenetére
A kliensről beszél, ami a gyári lejátszó helyett van, és a magyar kínálatból valamiért hiányzik. Jókat olvasni róla.
-
nemurea
aktív tag
válasz
huncutka1029 #55649 üzenetére
Nem értelek: a NAS-on természetesen ott van a Plex szerver, de az LG tévén alapból nincs Plex kliens (meg lehet venni 4-5 fontért, ha valaki pl. Nagy-Britanniában él vagy fel lehet rakni egy pendrive-ra, ld. leírás). A tévé persze eléri a NAS megosztását DLNA-n keresztül is, de így van néhány limitáció, pl. felirat csak 1 lehet, és az is csak akkor, ha megegyezik a videófájl nevével, nincs a filmeken borítókép, nem folytatja ott, ahol abbahagytam, stb. Nem komoly persze, de ha már van Plex kliens, miért ne használnám?
-
vigyori78
őstag
válasz
huncutka1029 #55507 üzenetére
A Samunak volt hasonló ötlete az evo-kit, Csak kicsit drága ötlet volt .
Én is szemezgettem anno vele aztán rájöttem hogy már komplett 3D-s házimozit lehet ennyiért kapni vagy akár két eszközt is pl: 1 androidos box + 1 UHD-s 3D SMART Bluray lejátszót. -
csabee75
csendes tag
válasz
huncutka1029 #55461 üzenetére
Ezt a hotel módot nem tudom sajnos sehogy előhozni, de azért köszönöm!
-
cidalain
veterán
válasz
huncutka1029 #55461 üzenetére
Es hol van ez a hotel mod?
Mert ilyen bajom nekem is volt. De mivel azota nem probaltam gyanitom meg most is van. -
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #55403 üzenetére
+1
Jó lenne ha visszatérne a forum a szakmai részhez. -
Rigóbácsi
csendes tag
válasz
huncutka1029 #55426 üzenetére
Köszi a felvilágosítást de ezen már túl vagyok igaz call of dutykat próbáltam csak xboxon osztott képernyővel és bekapcsolt 3d-vel átváltottam minden képfunkcióba ami a 3d-n belül volt és szellemképes volt nagyon hát akkor ez nem nyert!
-
Dave567
addikt
válasz
huncutka1029 #55403 üzenetére
Megnézheted máshol mit művel, de tökmindegy, ha ilyen embereket nevezel szakértőnek, akkor veled is problémák vannak.
Nézzél kicsit körbe, és meglátod a dolgokat ki szakértő is ki nem az. -
MrBazsi
senior tag
válasz
huncutka1029 #55364 üzenetére
teljes mértékben egyetértek veled!
azért a 2.0 csak gyorsabb lessz, számomra vicc h 2014ben egy tv-t lassú menüvel dobnak piacra.
az évekre visszamenőleg teljesen egyetértünk, pont ezért is vettem Lm szériát 2014 végefele.
talán az utolsó jó minőségű kép!
A smart rész sose érdekelt, a kép legyen szuper, menjen pendriveról illetve külső vinyóról minden.
pont ezért nem is csodálkozom hogy a 2015ös modellek újra edge ledesek lesznek. nagyon kiváncsi leszek mennyit javul a képminőség.Luckyman: Pont tegnap néztük meg mi is az interstellar 11 gigás változatát, hibátlan! kiváncsi is voltam h a fagyos vagy a vizes bolygós részeken lesz e dse , de hálisten semmihiba, mintahogy focinál se.
-
direwolf
őstag
válasz
huncutka1029 #55364 üzenetére
Welcome to capitalism
Alapvetés: a tulajdonos következő yachját ki kell a cégnek jögnie -
Morris
veterán
válasz
huncutka1029 #55005 üzenetére
Biztos, hogy gond lesz a feszültség esés. Ezért aktív usb hub kell a hosszabbításhoz.
-
Leki78
tag
válasz
huncutka1029 #55005 üzenetére
Tudnál ajánlani valami márkásabbat?
Nyugtassatok meg, hogy külső vinyó használatával (3D film lejátszása) megszűnik a most wifivel dlna-n keresztüli problémáknak (időközönként megáll a film, mert tölt. Illetve memória megtelt üzenet.) -
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #55004 üzenetére
" Lehet vitatni az LG minőségét, de a szervíz hátterük valóban példaértékű!
Nem ismerek másik márkát, ahol ennyire rugalmasan kezelik akár a szürkeimportos tv-k gariztatását, akár a cseréket "+1
Teljesen egyet értek.
-
fricc_
tag
válasz
huncutka1029 #54586 üzenetére
Nos, a héten be lett jelentve hibára.
Másnap kijött a szerelő, neki is megmutattam amit láttam, alaplapot cserélt, de a hiba nem szűnt meg.
Elvitte a TV-t. Annyiban maradtunk, hogy látja a hibát, de nem tudja hogy ez mennyire esik bele az elfogadható hibahatárba, elvégre a 3D-t mindenki másképp látja.Másnap bementem hozzá, szerelt valamit a TV-n, valamint megnéztünk egy másik TV tökéletes tesztképét.
A szerelés után csak egy picivel lett jobb a kép, valamint előkaptam a Blu-Ray lejátszómat, és azzal is megnéztük, hogy a helyzet sokat nem változott.Másnap visszakaptam a TV-met az eredeti alaplappal és abban maradtunk, hogy majd jelentkezik.
Tegnap hívott, hogy a központból megkapta az engedélyt a cserére, ma elvitte a készüléket, kiállította a cseréhez szükséges papírokat, bementem a boltba és elhoztam az új TV-t.Azt hiszem egy szavam sem lehet a szerelőre, hiszen nagyon korrektül járt el, és végül a TV ki lett cserélve :-)
Hogy mi lett helyette?
Hát bátor voltam és a mostanában "közönség kedvenc" 42lb650-est választottam.A tapasztalatok?
Első bekapcsoláskor, megijedtem, ha ennyi ideig áll fel a webos, akkor bele dőlők a kardomba. Hát nem egy sebességbajnok. A fekete tényleg szebb volt az LA szériánál, de megjelenítésben más hibátt nem nagyon tapasztalok így fél nap után. :-)Egy problémám volt, nem tudtam a NET-et rákötni, se Wi-Fi-n se LAN keesztül hasonló problémával találkoztam mint itt, azért csináltam egy szoftver frissítést, pendrive-ról, de az sem segített.
Úgy gondolom, hogy a hiba valahol a készülékben lehet, mert ha LAN-on keresztül egy DHCP-t vel kiosztott IP cím gondot okoz neki, illetve egy jelszó nélküli Wi-Fi-re sem tud tisztességesen feljelentkezni, akkor részemről lezártam a kérdést, több időt nem akarok rápazarolni...
Mivel a NET úgysem fontos, ez valami szoftveres probléma lehet, majd csak megoldják... :-) -
Jumpalaja01
tag
válasz
huncutka1029 #54974 üzenetére
Mnden be van kapcsolva, újra indítottam de semmi. Olyan mintha a nas-on a twonky médiakiszolgáló ki lenne kapcsolva de nincsen.
-
válasz
huncutka1029 #54817 üzenetére
Ez volt az. Jelentősen esett az ára mióta ilyen sokat vesznek belőle. Párja rongyos 56 milláért megkapható.
kuyarashi: Sajna a csaj nem jár érte. -
taknyí
senior tag
válasz
huncutka1029 #54590 üzenetére
Ok. Most jól átjönnek..
-
kuyarashi
őstag
válasz
huncutka1029 #54817 üzenetére
Csajjal együtt ennyi?
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #54723 üzenetére
köszi!
-
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #54685 üzenetére
Jajj, nem írtam ide ez a 220V -volt nem az atomTV, mielőtt félreérti valaki!
-
max004
tag
válasz
huncutka1029 #54682 üzenetére
A 8-as szeria mar 3d
UF850V [link] -
Earl_Muttley
őstag
válasz
huncutka1029 #54606 üzenetére
Akármit teszek rá, gyökérkönyvtárban is, csak "Üres mappa" jelenik meg.
-
Dave567
addikt
válasz
huncutka1029 #54607 üzenetére
Egyet értek, és ezért se kell letámadni az embert, ha valaki leírja a tapasztalatát, még ha az negatív is.
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #54462 üzenetére
Az tényleg jónak hangzik 8 magos proci.
Csak hát majd az ára ahogy mondod.(#54475) direwolf
-
MR!!
aktív tag
válasz
-
OldMike
őstag
válasz
Azért az az ár nem tűnik teljesen biztosnak
-
törölt tag
válasz
Tartalom nélkül minek neked 4K-s tévé? Előbb legyen minden csatorna legalább jóféle HD minőségű, aztán majd meglátjuk ugye.
Webos1 is jól teljesít 670-től az biztos, sokat nem érnénk vele most sem ha gyorsabb lenne. Avforums sem panaszkodik rá: webos rewiew -
Watt25
veterán
válasz
huncutka1029 #54411 üzenetére
a kép nagyobb mint 1920 x 1080, amit meg tud jeleníteni a kijelző
Ez rohadtul nem számít. Le lehet kicsinyíteni bármilyen képet. Minden mai fényképező nagyobb képet csinál, mint a HD videófelbontás. Esetleg a fájlméret számíthat, de elvileg annak sem kéne... Valami más ok lesz. -
hcs57
addikt
válasz
huncutka1029 #54411 üzenetére
Azért ez nonszensz... A muzeális iPadnak nem jelent gondot, sőt az eladott Philips 7804 is tudta ezt...
-
hcs57
addikt
válasz
huncutka1029 #54406 üzenetére
Igen, nagyobb... De ha meg akarok nézni 100 fotót, akkor minndet kicsinyitsem le? Na ne...
-
MR!!
aktív tag
válasz
huncutka1029 #54396 üzenetére
Okés, köszi kipróbálom. De sztem alaplaphiba lesz ...
-
MR!!
aktív tag
válasz
huncutka1029 #54379 üzenetére
Hali !
Kérdezném tőled, hogy találkoztál már e ilyen hiba üzivel:
Eddig simán vitte külső HDD-ket, majd meggondolta magát és nem ... Csak pendriveokat visz, illetve külső tápos HDD-ket.
Próbáltam több HDD-vel, Y-Power kábellel, legújabb szoftver (amit talált a TV) alapbeállítás, áramtalanítás, prémiumtár inicalizálás megvolt.
Esetleg van ötleted?
Köszi.
-
dominating
tag
válasz
huncutka1029 #54356 üzenetére
most úgy van igen, köszi a tippet!
-
P_Pro_HW
csendes tag
válasz
huncutka1029 #54355 üzenetére
Találtál bármilyen értékelhető/érzékelhető változást a régihez képest ?
Tudod "ami működik azt ne javítsd meg" elv miatt kérdezem. Feleslegesen - bár ez ugye relatív - nem frissítek.Kösz: P.
-
hpeti2
aktív tag
válasz
huncutka1029 #54262 üzenetére
Végre megtaláltam a hangsáv váltást az okos rendszerben.
gyorsmenü -> csatorna -> hang nyelve
Tiszta szerencse, hogy 3 menü mélyre kellett elrakni. Milyen jó, hogy erre nincs dedikált gomb a távon, de a TV/Rádió gombnak jutott hely...
-
Vangelis
félisten
válasz
huncutka1029 #54294 üzenetére
Ajánlott szoft frissítést.. de még nem történt meg.
Én is arra gondoltam, hogy az után lett ilyen. -
Vangelis
félisten
válasz
huncutka1029 #54292 üzenetére
.... többe kerülne mint a tv
-
Watt25
veterán
válasz
huncutka1029 #54262 üzenetére
látja DLNA nélkül is, ha egy közös hálózatra fűzi, és az alapértelmezett megosztási mappába másolsz a pc-n
Ismét ezen mondat eleje nem igaz, hiszen a tévék nem látnak mást, csak DLNA-t, az eredeti felvetés is ezt mondta. Arról van szó, hogy a Windows Media Player működhet DLNA szerverként, és alapból az alapértelmezett megosztási mappát publikálja.
Tehát az eredeti (hpeti féle) mondat az igaz, csak DLNA-t látnak a tévék. -
hpeti2
aktív tag
válasz
huncutka1029 #54263 üzenetére
Az LB630V és az LB650V csak a 3D-ben és a talp kialakításában tér el egymástól. Ezen is webOS fut. Ezen is tetű lassú a rendszer.
látja DLNA nélkül is, ha egy közös hálózatra fűzi, és az alapértelmezett megosztási mappába másolsz a pc-n
Én abból indultam ki, hogy az Asus HDP-R1 alapból látja a hálózati megosztást (igaz nem feltétlenül az alapértelmezett mappában), az LG meg nem látja alapból.HDD-t minek lecsatlakoztatni? A Pc-n sem választod le, a géppel együtt áll le, indul nem?
Azért mert különben az olvasófej nem kerül parkolópályára, hanem csak olvasás közben a TV elveszi az usb-ről a feszültséget és "lesz ami lesz".Netcast, digitális adásnál automatikusan megjeleníti az infó sávot, ahol van aktuális műsor. a te tv-d is ilyen. Webosnál, csak csatorna nevet ír, ott kel info gombot nyomni.
Mint írtam webOS rendszer. Azért jó lenne látni, hogy milyen műsor megy, ha éppen reklámba kapcsol bele az ember. Egy okos rendszertől elvárható lenne.ezt nem értem, van a távon (hagyományos) egy chlist, és egy guidde gomb, ezek minden csatornát kilistáznak, és műsorinfót is kiírják.
A hagyományos távon csak guide gomb van, ahol elég nehézkes a választás, az Amiko-n és a Synaps STB-on egyszerre 30 csatornát lehet kirakni és az 5 irányú gombbal választani gyorsan és egyszerűen azoknak akik nem tudják/akarják megjegyezni a csatorna kiosztást.alapból ez nem olyan tragikus, mit akarsz a mappa ikon helyett látni?
Például olvasható méretben a mappa nevét, vagy ha teszek bele egy borítót jpeg-ben, akkor azt. Ez így vicc, hogy a TV-t kitölti 8-12 darab mappa és nagyítóval kell kitalálni, hogy melyikben mi van.csak akkor nem váltható, ha 1 hangsáv van. gyorsmenü audió, hang nyelve. változtatható!
Azért nagy különbség van a dedikált audio gomb között és a gyorsmenüs bohóckodás között másodperces késleltetéssel (én még így sem találom a hangsáv választást...)-----------
Ráadásul az is teljesen érthetetlen, hogy miért nem képes egyszerre működni a TV beépített hangszórója és az optikai kimenete. Sokkal egyszerűbb lenne a váltás. TV hang le, házimozi bekapcs és hang fel, mint pluszban még a menüben állítgatás a két hang kimenet között.
------------
Megismételném, hogy a TV-nek a képével nagyon elégedett vagyok. Átlagos felhasználásra nagyon is alkalmas. Az előnyök sokszor ki lettek már beszélve, inkább most a hátrányokat helyeztem előtérbe.
-
Henker2
addikt
válasz
huncutka1029 #54260 üzenetére
Rám teccett gondolni Kedves Uram?
-
Robertó79
tag
válasz
huncutka1029 #54264 üzenetére
Persze felvettem, de tök homályos volt!
Ugyanaz külső vinyóról pedig jó. Milyen lejátszó kell hozzá vagy az is mindegy? -
törölt tag
válasz
huncutka1029 #54260 üzenetére
Van ennél is egyszerűbb, amikor bevág valaki egy guglis képet, ami ráadásul nem is ilyen márka.
-
farkas-j
őstag
válasz
huncutka1029 #54180 üzenetére
Csak ezek sajnos vélhetően WEBOS2-vel jönnek már.
(Legalább NetCast-osak lennének!)
Én egyébként egy OLED-es, Android oprendszres, min. 4 magos procival szerelt (lehetőleg Qualcomm Snapdragon-nal), min. 2GB RAM-os, passzív 3D TV-vel már igazán jól ellennék -
wopi
aktív tag
válasz
huncutka1029 #54138 üzenetére
Értem, köszönöm!
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de módosított firmware létezik ezekre az eszközökre? Mint pl telefonokra. Elnézést, ha hülye kérdés!
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Én találtam a neten egy oldalt, ahol sok alkalmazás volt LG TV-re. Sajna nem voltam TV közelben, így kipróbálni sem tudtam. Arra sem emlékszem, hogy melyik oldal volt.
-
Dave567
addikt
válasz
Milyen jó is lenne Puff fent van egy jó MP player, vagy valami más, de talán 10év múlva.
-
luckyman
aktív tag
válasz
huncutka1029 #54115 üzenetére
Hiába húzod alá akár ötször is, nem arra reagáltam. Ha meg tudod mi törvényes és mi nem, akkor tök feleslegesen biggyesztetted oda a "törvénytisztelő" szót a mondatodba. Ezzel az egész mondanivalóid pont az ellenkezőjére utal. És gondoltam megkíméllek pár álmatlan éjszakától ha netán mégis leszednél valami vackot. Még én vagyok a gügye, mikor jót akarok. Ki érti ezt?
-
luckyman
aktív tag
válasz
huncutka1029 #54110 üzenetére
Én olvasom, olvasd te is. Nem a minőségi részhez kapcsolódott a hozzászólásom.
-
luckyman
aktív tag
válasz
huncutka1029 #54030 üzenetére
Saját célra nem illegális a beszerzése, törvénytisztelő állampolgár lévén már az adathordozó megvásárlásakor hozzájárultál az alkotó új Ferrarijához.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
Virágboltban is van BD50. Vagy az se jó? Csak kérdezem.
-
direwolf
őstag
válasz
Természetesen
-
direwolf
őstag
válasz
huncutka1029 #54026 üzenetére
Én figyelmes vagyok, de legyél Te is! Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy bár valóban a technológia tudja, de a beszerezhető 3D tartalomnak csak kis százaléka lesz valóban fullHD egy aktív shutteres tv-n. És persze az is igaz, hogy a passzív 3D-n meg soha (fullHD panelek esetén)
-
direwolf
őstag
válasz
huncutka1029 #54017 üzenetére
"Előnye, hogy valós full HD- képet látsz.3D- közben"
Ez ebben a formában csak akkor igaz, ha BD-t néz, ugyanis a virágboltban elérhető átkódolt tartalmak vagy függőlegesen (SBS), vagy vízszintesen (OU) felezettek.
-
Henker2
addikt
válasz
huncutka1029 #53916 üzenetére
Na ez már egy elég jó tanács!
Köszi
Gondolom az sem mindegy hogy 100Hz vagy 500Hz
-
noorbertt
őstag
válasz
huncutka1029 #53838 üzenetére
dupla poszt lesz
Itt nincs baj az adokkal, amit kell fizetni azt kell. Nincs ezzel semmi baj.
Amit en fizetek, mert kivettem egy lakast az a council tax, mivel van netem oda kell egy vonal dij es ha akarok tv elofizetest akkor kell egy tv ado is. Kb ennyi. Persze van a jovedelem utan is ado es "TB" ... De kb nekem ennyi amirol tudokEs teljesen fizetheto mind.
-
poli27
veterán
válasz
huncutka1029 #53835 üzenetére
Ez most vicc, hogy ezt se tudja a tv lekezelni ??? Akkor minek van benne Magyarország?...
-
noorbertt
őstag
válasz
huncutka1029 #53753 üzenetére
Ezt nem lattam bocsi
Annyi topikot kovetek hogy nem tudom hol a fejem..
Idaig sem neztem semmit
Angliaban elek es miota itt vagyunk kb 3eve azota csak filmezunk, nem mint ha hianyozna a magyar szappan..
Es megjegyzem, hogy egy 12" matt kepernyos laptopon filmeztunk, szoval eleg nagy a difi a fullhd 106centis miatt
Itt is van "ingyenes" csatorna es ez az LG TV kabel nelkul is tudja kezelni.
Csak hogy ha hasznalom akkor fizetni kell ra adotMert itt bemerik am
Majd kesobb elofizetek egy "kabeltv"-re csak most vettem ki ezt a hazat es az a legutolso egyelore..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest