- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasnac
aktív tag
válasz
stefi68 #11234 üzenetére
Csak egy javaslat volt bocs
Egyébként nem tudjatok véletlen hogy win 10 alatt (már aki használja ) miért viselkedik néha úgy a gép mintha folyamat újra rakná a drivert a telonak?
Egymás után többször rádugom és kb minden 3. alkalommal várni kell meg többször pittyen a rendszer mint mikor ismeretlen eszköz van
Lehet csak win 10 bug ?! -
Matyi222
senior tag
válasz
stefi68 #11177 üzenetére
Alappal használom, mert így is simán hozza nekem az 5 óra kijelzőidőt. Ma reggel 6-kor vettem le a töltőről, akkor már megy 15-órája.1:45 kijelzővel van még 69% az akkuban.
Az ACR-nél a beállításokban el kell fogadni mindenféle feltételeket, hogy hazánkban legális a felvétel stb, mert addig nem vesz fel semmit. Amúgy ezt szoktam, meg hozzárendelem a google drive fiókom és már működik is. Meg ha megvásárolod akkor tudod választani az automatikus vagy a kézi felvételt, az ingyenes mindent rögzít.. Ezen kívül minden a gyári beállításon van. Jelenleg is ez van fent és jó.
-
Keraa
aktív tag
válasz
stefi68 #11055 üzenetére
Köszönöm szépen Stefi68!
Ue. ben a romban (claudy 3.2) hol tudom a kamerában a videó felbontását állítani? Nincs semmi lehetőség rá! Ha rábökök a mód-ra csak a fényképezéshez való dolgokat adja be... ha pedig a videó ikonra elindul a felvétel rögtön ..Ok béna voltam megvan... -
Grecky
senior tag
válasz
stefi68 #10840 üzenetére
Rendben megpróbálom felülírni.
Amúgy szerinted nem lehetne valahogy a G3 kamerát kiszedni a Cloudy féle romból?
Számomra az lenne az igazi, a G3 kamera port link amit adtál, sajnos nem teljesen ua, mint a cloudy féle, pl nincs benne auto HDR, és a HDR képeket szellemképesen lövi. -
Rasnac
aktív tag
válasz
stefi68 #10837 üzenetére
Ja én csak leszabályozni akartam a procit kisebb órajelre
Feszültséget nem akartam állitani ,( bocsi ha félreérthető voltam
) Szóval most az a kérdésem melyik az a progi ami jól végzi a dolgát és csak egyszer beállítom aztán annyi
Most a CPU Master full-t szedtem le azzal probálgattam , 44 fokról le is ment szépen 39 -re , bár nem tudom ez most ténylegesen jo -e .
Aki tud kérlek ajánljon valami progit mert játékra (amivel néha tolom arra is elég bőven a 1.7 -1.9 Ghz . )
Köszönöm
-
Grecky
senior tag
válasz
stefi68 #10816 üzenetére
Kipróbáltam ez a G3 portot, de már sajnos a HDR-nél elvérzett, most az xcam-ot használom, advanced driverrel. Az normális, hogy megmaradt a gyári kamera app is?
Van egy xcam LG, meg a gyári kamera alkalmazás.
KK alatt egyszer kipróbáltam (igaz root nélkül), de az felülírta a gyári kamera appot.
Nem lehet vhogy alapértelmezetté tenni az xcam-et? -
ClioRS
őstag
válasz
stefi68 #10808 üzenetére
Kösz, ez nekem is aktuális...
Tegnap előtt feltettem a Dorimanx legfrissebb kernelt Cloudy 3.2 alá, átállítottam Interactive-ra a magokat, illetve zen-re az I/O Schedulert, -48mV alulfesz (FauxClock appal), és ezzel sikerült 2:40 perces kijelzőidőt produkálni, ami előtte 4 óra volt.
-
rzoli
senior tag
válasz
stefi68 #10756 üzenetére
Kösz a tippet, találtam egy megoldást. Nem téma, a meglévő widgetet teszi átlátszóvá.
[Trasparent-Widget-Cloudy.zip]
HUTCHDB : láttam a kérdésed, de mivel nem osztottad meg később a megoldást, ezért gondoltam, hogy nem találtál, nem foglalkoztál vele.
-
r3dwo0d
tag
válasz
stefi68 #10472 üzenetére
Köszi a választ. Én currentwidgetet használok és ezeket az értékeket írta. Waze sajnos nem 1%-t eszik óránként főleg ha még a torque is fut a háttérben, ezzel a kombóval szerintem simán megvan a 30%/óra ezért is lenne fontos, hogy működjön rendesen az autós töltő. És ez szomorúsággal tölt el, hogy általános probléma...
-
válasz
stefi68 #10420 üzenetére
Rosszul tudod. 30b-t kértem, 30b-t mondott..
akooos pedig vegyesfelvágottra szóló linket adott.
-
Haugland
aktív tag
válasz
stefi68 #10250 üzenetére
Srácok,
tényleg csak ennyi a ROM telepyítése annak, aki Cloudy KitKat-ről váltana Cloudy LP-re??Töredelmesen bevallom, hogy követem a fórumot, de rendszerint elveszek a túl sokinfó között, amiket nem nagyon hallottam/nem használok, stb...
De a lenti folyamat azért nem bonyolult, ezt simán megcsinálom, ha valóban csak ennyi...Coming from kitkat / Lollipop ASOP
1. Download Rom CloudyG2 3.1 from CloudyG2 3.1 -> Then copy to sdcard
2. Download D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip -> Then copy to sdcard
3. You should ROOT+TWRP (Skip this step or already rooted)
- Root using : https://towelroot.com/
- TWRP using https://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407585963
4. After ROOT+TWRP finished , Please reboot to recovery Then flash
D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip
- Don't reboot or exit from TWRP after flash patch
- Please choose Reboot > recovery
5. Wipe (System, data, dalvik, cache)
6. Flash Rom
7. RebootEgyébként, ha mindenki őszinte akar lenni, akkor teljesítmény és akkuhasználat miatt érdemes egyáltalán frissíteni LP-ra?
-
válasz
stefi68 #10224 üzenetére
Igen, azon én is meglepődtem, mikor futtattam a telefonon az Autorec-et és fent "for KitKat" felirat fogadott.
Egyből néztem is az Összefoglalóban a képeket a Lollis TWRP telepítés résznél és miután láttam, hogy azoknál is ilyen feliratok vannak, gondoltam jó Autorec-et futtatok és nem akadtam fenn rajta.Az a 30DRecovery.zip meg egy kissebb csomag. Tartalmaz egyben egy picivel korábbi verziós TWRP-t, plusz egyéb fontos dolgokat (boot, laf fájlok ugye).
Őszintén fogalmam sem volt mit flash-elek vele, de bíztam abban, hogy az Összefoglalóban leírtak azért csak nem vágják haza a telefont és ha ez így még nem is a legtisztább mód (Cloudyfa is az Autorec2-t ajánlja), úgyis közvetlen utána nyomtam is fel az új Cloudy ROM-ot, ami cseréli a kernelt is a sajátjára és onnantól már "tiszta" leszek. -
erik88
aktív tag
válasz
stefi68 #10250 üzenetére
sziasztok
Lenne egy pár kérdésem
Nem g2 tulaj vagyok hanem g3. Tégláztam...
látom itt az otafix meg a nulláról újrahúzás elég kiforrott téma a g2-nél. Ezzel kapcsolatba annyi lenne a kérdésem, hogy g3-at unbrickelni lehet e? Xda-n olvasgattam. találtam pár megoldást de egyszerűen nem ismeri fel a gépem a g3-at. se adb driverrel se mással.
Ja és droidmestert keresem. őt ajánlottál másik fórumbanDe természetesen nagyon megköszönném ha más is segítene
-
Zoja™
őstag
válasz
stefi68 #10165 üzenetére
Írta, hogy van benne Viper, de nem az eredeti, hanem az a ,,materialosított" amit Zhuhang engedélyével én raktam össze, elvileg ez már a következő hivatalos V4A update-ben benne lesz, legalábbis a github forráshoz hozzáférést kaptam, a módosítások feltöltése már hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Ezt az LP bootstack-ot raktam fel először, majd reboot recovery, wipe-oltam a belső memórián kívül mindent, utána flasheltem a romot és kész is van, nem kell sokat bűvészkedni hozzá.
-
Snoop27
őstag
válasz
stefi68 #10159 üzenetére
Koszi, valoban gyorsabb lenne, viszont meloban vagyok, s itt nem engedelyezett a torrent hasznalata. Na de sebaj, meg 30 percet valahogy kibirok
Addig is aki mar feltette ossza meg tapasztalatait
(#10164) Zoooja : nekem is KK van jelenleg, ezek szerint nem tudom recovery-bol egyszeruen feltelepiteni?
-
madmike
őstag
válasz
stefi68 #9765 üzenetére
Először nem is a Resurrection-t szerettem volna feltenni, hanem a Blisspop-ot. Csak azzal kapcsolatban írta itt valaki, hogy külföldön eldobálja neki a hálózatot, ez pedig számomra nem okés, mert kamionozok. De ha valaki megcáfolja ezt a hibát akkor maradnék a Blisspopnál.
Ma megpróbálkozom a ROM cserével újra. Remélhetőleg több sikerrel. -
snorbi82
senior tag
válasz
stefi68 #9701 üzenetére
Lógok neked egy kis válasszal:
- telepítés után indulásnál a valami miatt nem volt hajlandó beadni az lg szerződést, csak fehér háttér, restart után jó lett
- telepítés után a playből húzta le nekem a cuccokat, de csak addig még nem ment alvóba, restart segített
- kb 4-4,5 óra kijelző időt tud
- minden működik, lagg nagyon kevés, pörgős rom
Igazából tudom ajánlani. Nekem így két nap után jónak tűnik. -
hard74
senior tag
-
-
ZsoltS
csendes tag
válasz
stefi68 #9096 üzenetére
Először is köszönöm már magát az erőfeszítést
Recoverybe nem hogy nem tudok belépni, ettől kapcsol ki a telefon...
a második LG logó megjelenése után kapcsol ki azonnal
Hard reset menübe belép, de akármit csinálok a logó jön vissza....
A download mód nem akar bejönni továbbra se, az alternatív megoldás pedig az utolsó lépésnél csúszik el, mert úgy érzékeli a flashtool, hogy nincs csatlakoztatva, de elmegy 60%ig az "analyzing phone settings"-es lépés (hozzátenném, ha egyáltalán nincs a gépre dugva telefon akkor is). Mindig rendszergazdaként futattom, csináltam már normál és cse flasht is, futtattam már a koreai verzióval mindent próbáltam, de nem megy.
Ha összekötöm számítógéppel, az felismeri, de feldob 11 ablakot és mindegyik meghajtóformázást kér és QHSUSB_BULK nevű eszközként ismeri fel.
Megpróbálhatom a fastbootot, de ha jól értem csak egyszer játszhatom el, ezért biztosra megyek:
Most akkor mind a 41 .bin fájlt (többek közt a 28 system_xxxxxxx.bin fájlokat) át kell neveznem és le kell rövidítenem. -
válasz
stefi68 #9015 üzenetére
Van már saját készítésű STOCK V30A ROM -om!
De.......
1, amíg nincs normális működő TWRP rá, ami működik a gyári kernel -el és Boot Loader -al, nem pedig ahogy most van az ÖSSZES loli rom, hogy tákolt kernel és bootloader kell hozzá hogy működjön a TWRP
Addig nem látom értelmét saját romot megosztanom, mert nem hiányzik az nekem hogy nem is a saját hibám végett ÓCSÁROLJÁTOK a ROM -ot!
Mert lássuk be jelenleg nem tökéletes ez a össze-vissza tákolt kernel/bootloader megoldás, és sírtok hogy: így meg úgy merül a teló, meg lefagy/belassul egy idő után!2, Ahogy korábban már szó volt róla, amíg valaki is kötekedik(akár a hang nememmel/stílusommal) addig NEM fogok új romot megosztani SENKIVEL!
-
racerx
őstag
válasz
stefi68 #8867 üzenetére
Hmm nálam is kifagy automatával, nem is néztem eddig. Pedig megvettem a settigs-et, és az ajánja fel letöltésre 6.1.2 advancedet. Ugye ami a neve alapján is az advanced driverhez van, ami meg lolin nincs.Kipróbálom a sima 6.0-val
update: nem mindíg csinálja. Van amikor jó....
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz
stefi68 #8803 üzenetére
köszi
sajnos olvasom és látom, nem egyszerű, ráadásul soha még csak nem is rootoltam tellát. Kicsit nagy a hegy amit meg akarok mászni
Melyik lenne a hülyegyerekbiztosabb?Szerk: nekiláttam :-)
A mentés tele van .enc fájllal (cc.45 fájl), melyet megtekintésként megnyitva (TC) még azt sem tudom kiolvasni, hogy melyik lenne az sms...
Próbáltam elveszett fájlokat keresni a tellán, hátha onnan visszajön a super backupos mentésem, de csak 2013.12. havi és 2014.07. havi fájlokat látott a progi (2014.11.14-én vettem a tellát újonnan)
Itt tartok most, illetve az őrület határán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LEGO klub
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest