- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 
			  Mobilarena LG G2 témaösszefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Melyik appal tudom megnézni mi mennyi ramot eszik?  Olyan is jó amit Play-ről le tudok tölteni  
- 

danikai1232 újonc Sziasztok! 
 Hogyan tudok mindent letörölni fullosan a telefonról 16gigás felteszek egy új romot rá és van vagy 1gb tárhelyem. 
- 

kiezTe90 senior tag Viszont egy kérdésem lenne Nekem is. 
 A szoftverinformációkban a beállításokban Nekem nincs kiírva hogy Dorimanx kernel...., csak az hogy 3.4.10(azthiszem).
 Másnál ez hogy van?
- 

FafniR csendes tag válasz  csiziktomi

üzenetére csiziktomi

üzenetéreAkkor fogalmam sincs mi lehet a probléma.   
- 

RAYBOMB tag Tudnátok nekem abban tanácsot adni, hogy mitől lehet az, hogy Stock ROM-on, vagy G3 port romokon tökéletesen működik a proxi szenzor telefonálás közben. De AOSP-n vagy CM-en...mindegy h CM11 v. CM12...egy adott idő után nem ébred fel a kijelző ha hívás közben elemelem a fülemtől. Mi lehet a baj?          
- 

ToomyC aktív tag Frissítettem a TWRP-t 2.8.1.0-ra elment a dupla koppos ébresztés .... Orvosság ami a fenti összefoglalóban van az jó legfrissebb ? 
- 

kiezTe90 senior tag Szia! Nézd meg hogy tuti a d802-re töltötted e le a kernelt. Iceq9999. 
 Én használtam ART-ba vagy 2 hétig, de a tökömtudja miért visszatértem dalvikra. Egyébként szerintem semmi különbség, se gyorsaságba, se üzemidőbe. Alkalmazások meg amikat használok elindulnak, de amugy passzolom.
- 

noxon őstag Cm12-nél màsnàl is felén van a térerő? Nàlam ( telenor ) a térerő jelnél csak a felét mutatja mindig. Ez most bug az ikonban vagy tényleg fél térerőt tud 
- 

Aki felrakta a CloudyG3 2.1et az hogy telepítette: odex vagy Deodex-be? 
 Deodex-nel nem lesz olyan hogy valami app nem fog elindulni?
- 

FGyula30 aktív tag Cm12-n a névjegyzékben el lehet valahogy tüntetni a nem telszámos névjegyeket(ne mutassa)? 
- 

FafniR csendes tag Üdv. Egy kis segítséget kérnék. CloudyG3 2.1-et használok d802 6HU-n. Felszeretném rakni a Dorimanx 9-es kernelt. Sikerül is, ahogy a leírásban szerepel. csak épp újraindításnál LG logó beragad és el kezd csíkozódni, ezáltal softbrick. Sikerült visssza rakni a CloudyG3-at, de még mindig kiváncsi vagyok erre a kernelre, annyira dícséritek. Mit rontok el? Esetleg nem jó verziót rakok fel? 
- 

djoei tag sziasztok. a stump root illetve auto-rec hasznáható 20c-n? köszi. 
- 

szala86 aktív tag Na feltettem én is ezt a CM12-t és hibátlanul fut. Sokat segített Danny365, ezért szeretném még egyszer megköszönni neki. Egy kérdésem lenne, hogy alul a navigáció sáv gombjainak pozícióját hogyan lehet módosítani? Sehol nem találok ilyen beállítást. 
- 

#93966848 törölt tag Az a vicc, hogy nálam jobban működik a CM12, mint a CM11...Komoly! 
- 

RAYBOMB tag Srácok! Olyan kérdésem lenne, hogy akár a CM12-vel, akár a LiquidSmooth-al használható-e a viper4android, a  FauxSound vagy a Trickster Mod. Nagyon fontos lenne, hogy tudjam. FauxSound vagy a Trickster Mod. Nagyon fontos lenne, hogy tudjam.Köszönöm. 
- 

Tolja fel...Köszi!  (rossz volt a teló adb drivere) 
- 

válasz  snow2014

üzenetére snow2014

üzenetéreFelrakta, Kezdőlap leállal indult... NA ott elegem is lett  És most ott tartok hogy nincs oprendszer a telón. Belépek bootload-ba és nem akarja telepíteni a kdz-t mert nem tud a telóhoz csatlakozni. Driver a legújabb van fent(régivel se ment). Frissítés javítással próbálkozom.....hátha Idáig van egy frankó kijelzős téglám 
- 

nemszamit tag válasz  nemszamit

üzenetére nemszamit

üzenetéreUbuntu alatt sem tudom mukodesre birni... Nem ismeri fel a telot, akar hogy inditom 
 hangero fel utana radug gepre
 hangero le plusz bekapcs lg logo majd ujra hangero le plusz bekapcs
 siman radugva se tortenik semmi.ls /dev/sd* re is csak 5 particiot mutat amit kene nem... Valakinek van otlete? 
- 

snorbi82 senior tag Egész jo ez a Cm12! Dpi-t attettem 380ra. A LED erteseites zavaró hogy nem lehet bekapcsolni. 
- 

Danny365 őstag válasz  szala86

üzenetére szala86

üzenetéreItt a harmadik. Nem mindig szólnak a topikban, ha feltesznek újat, szóval néha érdemes ránézni erre az oldalra. 
- 

szala86 aktív tag Valaki meg tudja mondani, hogy melyik a legstabilabb CM12 jelenleg? 
- 

nemszamit tag Sziasztok! Privátban tudna valaki segíteni?? 
 LG2 nem indul el csak LG logo-ig jut. Download mode nem jön be rajta sajnos (kikapcsolt telefonnál a hangerő fel gombot és csatlakoztatva pc-hez nem történik semmi csak bejön a logo. Driverek fent vannak...).Csak így lehet megcsinálni? 
 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142 
- 

Ki akarom próbálni a CloudyG3 2.1et. Valami vélemény róla aki használja? Meg mennyi ideje van már fent neki? Egy hónap után is ugyan olyan mint az elején? Tehát minden működik rajta rendesen? 
- 

OgKush senior tag CM 12-re taviranyito alkalmazast mit ajanlanatok? Gyarit nem lehet raflashelni? 
- 

hard74 senior tag válasz  RomiJosy

üzenetére RomiJosy

üzenetéreDanny365 #5047-es hozzászólásában linkelt zippet tetted föl? Nálam is cm 12 van, és azzal van knock on. A knock off viszont nem működik cm alatt arra a lockscreen app a megoldás(widgetre egy kopp és lezár). 
 Akksi nálam teljesen ok. 1nap 3órája húuzam le a töltőről, 3óra kijelzőidő, 30perc telefonálás, 15perc yotube, és most van 60%-on az aksi.
- 

rena224 tag jah, hát arra már én is rájöttem, de az mégsem olyan, mint a sima knockon/off, h akárhova tapizok 2szer akkor csicsikál, vagy felébred a kijelző, de látom, akkor be kell érnem ennyivel most... sztem visszatérek cloudyra, mert ez nekem még elég kesze-kusza, és kiforratlan, majd ha lesz pár hét múlva egy stabilabb verzió, akkor újra nekifutok, és bizalmat szavazok, addig meg - remélem beszélhetek a többiek nevében is - várjuk a véleményeket az új verziókról  
- 

holozis_HUN addikt Ha sárgásodik a kijelző, akkor azt kicserélik és az új is sárgásodik? Mennyi idő után jön elő? 
- 

RomiJosy aktív tag Nekem most csörgött a telefon,véletlen kinyomtam,vissza akartam hívni de visszahívott az ember,a telefonon olyan recsegő dallam jött,hogy borzalom. Kis hiba,fel tudtam venni és beszéltünk,csak gondoltam megosztom veletek. 
 Én reggel 7kor húztam le a töltőről,most 80% on van. Szerintem megy vissza a g3 optimus mert ma sikerült beszereznem egy lg gpad 8at,így is komunikálnak de kipróbálom a tökéletes kapcsolatot.
 Egyébként az új droid összeségében jó lesz,főleg ha az lg kiadja a hivatalost. A cm11 se bánt tökéletesen az akkuval,nem is vártam,hogy a cm12 jól fog vele bánni.
- 

rena224 tag Liquidet használok én is, és nem tudom mitől, de nagyon sokat használ valami "egyéb"... a másik meg a knockon, amit nem bírok működésre bírni, hiába tettem fel már 3szor is twrp alól a knockon zipjét, ami már vagy 10szer lett itt belinkelve, egyszerűen semmi nem történik, nincs duplakoppos ébresztés-alvás. De ez csak apróság, a durva merülés jobban aggaszt  
- 

rena224 tag válasz  b.daniel

üzenetére b.daniel

üzenetéreSzintén ez a problémám, pont én is kérdezni akartam a nyalókát használókat, hogy kinek milyen az akksiideje, mert az enyém eddig botrányos, merül a teló, mint a Titanic... tegnap este tettem rá a lolli-t, fullon volt, és 1 óra 45perc kijelzővel, úgy h nem játszottam, csak ismerkedtem a rendszerrel - ami egyébként eléggé elnyerte a tetszésemet - ma kelek fel, és 16%  akksinál "egyéb" használatnál 42% energiafelhasználás, úgy h gyakorlatilag az ágy mellett pihent a telefon 9-10órán keresztül... szóval ha ez így marad, akkor napi használatra még nem alkalmas a cucc, mert ha vki elindul reggel melózni, akkor nem éri meg a teló a hazaérkezést jelen állapotában akksinál "egyéb" használatnál 42% energiafelhasználás, úgy h gyakorlatilag az ágy mellett pihent a telefon 9-10órán keresztül... szóval ha ez így marad, akkor napi használatra még nem alkalmas a cucc, mert ha vki elindul reggel melózni, akkor nem éri meg a teló a hazaérkezést jelen állapotában 
- 

Mazda6_2.0D tag válasz  Mazda6_2.0D

üzenetére Mazda6_2.0D

üzenetéreNa megoldodott, nem tünt el, csak a beallitasokban, sokszor kellett nyomkodni a buildra, hogy fejlesztő legyek, aztan a rootot engedelyeztem minden proginak és adb-nek és onnantól már a kis progi ujra tudta inditani a telomat recoverybe  
- 

Mazda6_2.0D tag válasz  Corgan82

üzenetére Corgan82

üzenetéreszia corgan! Most akarom felrakni a cm12-őt és nem tudom. Most a slimkat 8,10 van még rajta, de eltunt a recoverym és a root is. feltelepitettem egy progit ami ujrainditja a telot recoverybe és azt irja ki root required??? a slim felrakása után eltunik a root és a recovery?????? 
 Most mi a teendőm???Előre is köszi a választ és a segítséget  
- 

b.daniel senior tag Cm12 vagy Liquidsmooth? 
 Nekem most előbbi van fent teljesen meg vagyok elégedve, de az akksi használatánál az egyéb nagyon sok :/ez jó így? Most is több mint 50% volt.
 Liquid jobb valamiben mint a cm?
- 

RomiJosy aktív tag Megtaláltam a feloldást mintával..be is állítottam ,hogy figyelje a pofám és ha engem lát,ne kérje.. Majd tesztelem . 
- 

válasz  RomiJosy

üzenetére RomiJosy

üzenetéreÖrülök, hogy sikerült telepítened gond nélkül és nincs is vele sok bajod.  
 Egyre kíváncsibb vagyok.
 Főleg erre az asztalról felvevős kijelzőfeloldásra. Remélem zsebben hordva folyamatosan mozogva nem akar folyamatosan majd felébredni. Meg remélem beálltható, hogy asztalról felvéve közvetlen kijelzőfeloldás előtt mintát kérjen.
- 

válasz  RomiJosy

üzenetére RomiJosy

üzenetéreVégülis a mostanában kiadott 5.0 ROM-oknál már nem nagyon olvasni, hogy elmenne a TWRP. 
 DM féle 20G-nél meg direkt tűnik el, ahogy arról már volt szó.5.0 root-olható, viszont ha olyan ROM-on TWRP nélkül maradsz, akkor gyanús, hogy csak is kdz flash-elés lehet a vége neki. 
- 

kiezTe90 senior tag Jó lenne ha az xda-s srácoknak a G3 lollipop romját sikerülne átportolni G2re. Valakinek nincs erről infoja? 
- 

Mankó veterán válasz  Indiant

üzenetére Indiant

üzenetéreVedd meg nyugodtan, most szerintem a legjobb ar ertek aranyu telefon. Nem mindenkinel jon elo a sargulas, ha meg elojon, cserelik gariban. 
 Nekem majustol van meg, eddig semmi baja. Ha csak annyi nem, hogy egy hete megdoglott a tolto kabele. Az aksi ok, tores nem latszik, erthetetlen. Majd vissza kuldom Pestre.
- 

holozis_HUN addikt válasz  SztiviVander

üzenetére SztiviVander

üzenetéreAkkor leggyorsabb és akkumulátor kímélőbb  AZ se ártana ha nem téglásodna be a teló stb AZ se ártana ha nem téglásodna be a teló stb 
- 

SztiviVander addikt válasz  holozis_HUN

üzenetére holozis_HUN

üzenetére"leggyorsabb, leg akkumulátor kímélő és stabil ROM?" 
 ezek közül válaszd ki azt a kettőt ami neked a legfontosabb és úgy tedd fel a kérdést 
- 

noxon őstag válasz  holozis_HUN

üzenetére holozis_HUN

üzenetéreMeseországban  
- 

RomiJosy aktív tag be lehet valahol állítani a knock kodot vagy a mintával feloldást? Nem találom sehol.. Nincs fájl kezelő,mindegy,feltettem a total commandert.Jó pár dolog a beállításoknál még nem magyarul jelenik meg de elismerésem,nekem eddig hiba nélkül fut. Az első olyan rom,ahol a pin kód nem döcögve veszi be a számokat. A böngésző nem tudom mitől lett ilyen de mint a villám,nagyon gyors. Nekem megmaradt a TWRP, nem látok SD hibát (igazándiból azt se tudom hol jelentkezne) Ha felemelem az asztalról,bekapcsol,ezt hálisten ki lehet kapcsolni.. (#5113) holozis_HUN.. Nekem a leg kímélőbb a G3 optimus 1.4.1 volt..Jól bánik az aksival nagyon és jól is működik.. Pár nap és kiderül,milyen az android 5.0 CM12 
- 

holozis_HUN addikt Melyik a legjobb, leggyorsabb, leg akkumulátor kímélő és stabil ROM?  
- 

RomiJosy aktív tag Felraktam én is,eddig nagyon tetszik de most gyerekfürdetés meg altatás van,nem fogom piszkálni. Amit észrevettem,hogy nem tölti az oldalt hanem egyből berakja. Kb 5x gyorsabbnak tűnik a honlap nyitás.. 
- 

Brumi˘ addikt Feldobtam ezt a LiquidSmooth 5.0-t, minden része működik, első boot után volt egy kamera miatti restart, de azóta semmi nyűgje, pedig nyüstöltem. Dupla kopp is működésre bírható, a sebessége meglepően jó. (optimus 1.4.1-ről váltottam) 
- 

RomiJosy aktív tag Most értem haza,még nem álltam neki,de most,hogy olvasom a hsz-od.....lehet eltünik a twrp? Előttem szólók között megmaradt nekik sőt,azt írták,a twrp nem tünhet el,bár a DM féle 20g után is eltünt de ügye azt 10perc alatt visszacsináltam. Az 5.0 nem is rootolható..ha eltünik a twrp,hogyan megyek vissza 20g re ha nem jön be? Várom a választ,addig nem állok neki,nincs linuxos gépem és hülye is vagyok ahoz a rendszerhez. 
- 

racerx őstag válasz  SztiviVander

üzenetére SztiviVander

üzenetéreMár a Tweaksboxot se, de azért tényleg jobb  
- 

SztiviVander addikt válasz  davis999sola

üzenetére davis999sola

üzenetéreaztán meg majd lesz a nagy hiszti ha besárgul ezen a grillsütőn a kijelző  
- 

SztiviVander addikt válasz  morphin

üzenetére morphin

üzenetérenekem a stock romon (next launcherrel) mindenhol ezek a gombok vannak, a főképernyőn is. akkor lehet a DM félébe be vannak égetve az egyedi gombok. vagy nem lehet hogy csak a stock launchernél van ez (már ha azt használsz)? na mindegy, majd ha előkerül megmondja mit variált át vagy csinál neked ilyen zip-et. 
- 

morphin tag válasz  SztiviVander

üzenetére SztiviVander

üzenetéreKöszi  , ezeket már láttam viszont ezek csak a programokban, beállításokban változnak át. , ezeket már láttam viszont ezek csak a programokban, beállításokban változnak át. A főképernyőn marad az amit DM álmodott oda. A főképernyőn marad az amit DM álmodott oda.Nekem a stock G2 kellene ami mindenhol úgy néz ki ahogy egy stock romon. szerk.: ja és nem akarok tweakbox meg ilyesmikkel sz@rakodni meg beállítgatni. Egy zip kellene amivel visszaáll az egész olyanra, mint amivel kijött a teló a gyárból.    
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

OT49I.D80220f
OT49I.D80220f roidMester v4.2 r2 v20F
roidMester v4.2 r2 v20F 

akksinál "egyéb" használatnál 42% energiafelhasználás, úgy h gyakorlatilag az ágy mellett pihent a telefon 9-10órán keresztül... szóval ha ez így marad, akkor napi használatra még nem alkalmas a cucc, mert ha vki elindul reggel melózni, akkor nem éri meg a teló a hazaérkezést jelen állapotában
 akksinál "egyéb" használatnál 42% energiafelhasználás, úgy h gyakorlatilag az ágy mellett pihent a telefon 9-10órán keresztül... szóval ha ez így marad, akkor napi használatra még nem alkalmas a cucc, mert ha vki elindul reggel melózni, akkor nem éri meg a teló a hazaérkezést jelen állapotában 

A főképernyőn marad az amit DM álmodott oda.
 A főképernyőn marad az amit DM álmodott oda.