- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
Én vagyok figyelmetlen.Fenn a 4.9.5 eddig hibátlan,és tényleg V5.
Simán felteheted twrp alól a philz-t,telepíted a MIUI-t,majd philz-ből visszateszed a twrp-t.Én is így csináltam.Ja és én a belső sd-t nem töröltem most sem,és a 4.8.29 felrakásakor sem.Hibát nem tapasztaltam.
-
Fauxclock -nak semmi köze a Dorimanx -hoz! az egy önálló ráadásul nem is Free Kernel tuningoló progi!
a zip -em csak a Dorimanx által feltett sTweaks et töri,(a Faux marad változatlanul ha fent van a telón) és azokat a fájlokat állítja vissza eredeti állapotukra amiket még lecserélt a dorimanx, meg van még másik 3.fájl, amit törölni kell! Mert azokat is csak a Dorimanx tette a systembe!
Optimus KERNEL nél nincs lehetőség fesz állításra, de nincs is szükség rá mert hűvösebb vele a teló mint Dorimanx -al -50.mV al alulfeszelve és az aksival is jól bánik!
Max a CPU Governor -t lehetne állítgatni, de az optimusban lévő ondemand nagyon jól bánik a rendszerrel, alig van ~500.pont eltérés AnTuTu -ban az ondemand és a performance között, szóval nincs értelme babrálni a Governor -t sem!
-
Kicsit megkésve De nem rég értem haza melóból
De akkor itt az ígért Oprimus v1.3 KERNEL
Letöltés => Optimus_v1.3_Kernel_By_DM.zip
Ha előtte dorimanx kernel volt fenn az sem gond, mert bele tettem a helyre állítandó/törlendő dolgokat is dorimanx után!
Simán felteszed TWRP -ből, a végénél nem kell Wipe mert magától megcsinálja!
-
igen benne van a romban a legfrissebb Xdabbeb (XCam LG v5.0.0) kamera módja!
az ezüst ikonos az!
a másik ikon pedig a régebbi szintén xdabbeb csak a 3.2.0 verzió!
2.napja tesztelem az új optimus g3 romban lévő kernelt, és egészen jól teljesít aksiban hasonlóan jó mint a Dorimanx, de itt ugye nem kell bíbelődni a beállításokkal, és sebességben is nagyon korrekt!
Ha gondolod felteszem neked ezt az optimus kernelt egy zip es telepítőben!
-
pusihusi
addikt
Szia én bármikor rakom vissza a Slimet, mindig nagyon klassz, ill. a Deviánt is
Az új G 3-tól nem vagyok elájulva
Nekem lassú, a fenti romokhoz képest
Jó reggelt mindenkinek, egy kicsit nem vagyok s újra áll a balhé? Ebből moderálás lesz megint, vagy valakit pihentetnek
Laca0: Nekem is volt így a telefonom, én a download módot erőltettem, kb 40-50. próbálkozásra sikerült, s utána stock rom.
-
Corgan82
aktív tag
A SlimKat-ben meg a Nova :Launcher volt felrakva, meg itt a Devaint ROM-ban is. Persze a google-t is ki lehet választani mellette.
-
Corgan82
aktív tag
Én a PA GAPPS-t tettem fel hozzá mivel jelenleg az a legfrissebb.
ART-ra, hogy nem működik csak 1 ember írta, a másik már azt írta, hogy működik.
Kamera sima AOSP kamera van benne, tehát le kell cserélni. De ez minden AOSP ROM-nál így van.
Dupla kopp meg olyan mint mindegyik másik AOSP ROM-nál.
Én most biztosan maradok ennél a ROM-nál, még próbálgatom, idáig nagyon tetszik. -
pusihusi
addikt
-
Corgan82
aktív tag
A DPI állítással biztosan megoldódnának a kezdőlapi méretproblémáid mivel a DPI az összes ikon- és betűméretet együtt állítja, nem külön-külön. Neked azért lettek különböző méretűek az ikonjaid mivel egyesével / külön-külön kezdted őket állítani a launcheredben. Az egységes kinézetre a DPI állítás a megoldás.
Viszont arra megkérnélek, hogyha van egy megoldás valamilyen problémádra, aminek én szívességből utánanéztem, és azt te nem akarod kipróbálni egyéb okokból, akkor ne a ROM hibájának tüntesd fel és ne hangoztasd folyton. Nem bántásnak szánom, ne annak vedd, csak szerintem így nem igazságos, mert nem a ROM hibája.A dupla kopp nálam is csak az értesítési sávon működik, nem tudom mire gondolt pusihusi.
-
pusihusi
addikt
-
Corgan82
aktív tag
Nálam akkor csak van buborék ha képernyőzár nélkül hívásom érkezik. Máskor viszont nincs ez a funkció.
A méreteket nem próbáltad a DPI-vel átállítani ? Belinkeltem neked múltkor azt az appot, azt kipróbáltad ?
Van még a MIUI, LG AOSP, és az 1+1 kamera. Ezeket is kipróbáltad ?
-
wyzard
tag
Dm 4.2 romjaval van olyan gondom, hogy a playbol mindent csak masodjara hajlando letolteni. Ad valami hiba uzenetet majd ha ranyomok meg1x, akkor szo nelkul letolti. Mit lehet vele csinalni?
Szerintem ez nem a ROM hibája. Kb. amióta frissült a Play Store kezdte el csinálni nálam is.
Ha Nálad is 941-es hiba jön, akkor próbáld ki ezt (cache törlés, frissítések eltávolítása), nálam megoldotta (eddig úgy tűnik) a problémát:[http://techknowzone.com/how-to-solve-fix-error-code-941-google-play-store/]
-
pusihusi
addikt
"Én mindig a saját kernelével használtam, a governor-t vagy interactive-ra vagy intelliactive-ra, az I/O-t pedig row-ra tettem. Viszont amikor kijött a Dorimanx 6.8 AOSP kernel akkor ráraktam és beállítottam a DM féle beállításokat, úgy adott nekem 39.800 pontot Antutu." Corgan 82 beállításait követtem
-
-
felteszed ezt a Lock Screen -t és ezt rendeled hozzá novában a dupla kopphoz!
-
WiZARD
addikt
Saját adatom még nincs, reggel 6kor húztam ki a töltőt, most 83%-on van, 57 perc kijelzőidővel.
-
totál félreértesz.
szerintem nevetséges amit művel ezzel privát rom megosztással, aztán meg konkrétan fenyegető hangnemben fogalmaz egy megosztás miatt, és közben hisztériázik, mint egy 3 éves.
ti meg pitiztek itt egy szaros romért, miközben az xda-n térdig lehet gázolni a romokban, meg a jó fej és készséges fejlesztőkben. -
igen belehet úgy állítani hogy NE melegedjen annyira! persze a sebesség fogja bánni a dolgot!
De ha neked ennyire forró fejű az SOC -d nem is tudsz mást tenni, sajnos itt a telókban sem egyformák a cpu(soc) -k ahogy a pc -nél sem, van jobban sikerült és van rosszabbul, van ami hűvösebb és van ami jobban melegedik!
Az alul feszelés is pontosan ettől függ mennyire jó soc -t fogsz ki, van ami nem bírja már a -12,5.mV ot sem, van ami bírja simán a -75.öt is!próbáld meg ezt beállítani (de így ne várj ~40.k antutut)
-
-
rzoli
senior tag
Akkor még nem volt alulfeszelés, azt most kezdtem el, vagy 2-3 napja, hogy az 5.9 stabilan ment napokig. És lekopogom azóta sem volt gondom vele.
-
rayoliviero
veterán
Én most a módosított Optimusomat használom. Beleintegráltam:
-az átlátszó időjárást
-tahiti témákat
-a 24x24 navbart
-iOS statusbart és ikonokat
-QuickWindow legújabb fixetDeodexált és minden bloatware eltávolítva. Jó gyors, szabad RAM 1-1,10 GB, RAM törlés után.
Így most fasza nagyon, annyi baja van, hogy első bootolásnál systemui hibát dob, de utána már nem. Ezt a Seven is csinálta nekem.
Nálam azért, hogy módosítanom kellett a SystemUI.apk-t. -
szabo.norbi
tag
Kipróbálnám persze, csak szeretnék meggyőződni, hogy magával a készülékkel van-e valamilyen hardveres probléma, vagy ez ilyen és ne foglalkozzak vele. Tegnap óta vagyok megint stock-on de ez a 60 fok még mindíg sok szerintem, főleg a 70. Tegnap már a kijelző fényerejét sem tudtam húzni mert kb. Tojást tudtam volna sütni rajta olyan forró volt.
-
Elég ha WIPE -ot nyomsz a DATA+Cache+Dalvik -ra! és úgy fog indulni minta most telepítetted volna fel! Természetesen Dalvik -al! Kerneled megmarad a Yoda!
ART -ot már kismilliószor leírtam, hogy nem megy több okból sem! az osztott képernyős módosítás sem támogatja meg az Deodexálás sem!
-
Snoop27
őstag
Standby-ban jelenleg 29.9 fokos (4060 mV), Antutu 5 utan 33.5 fokos (3953 mV), eddig a max 41 fok volt 1 ora jatek utan. Hogy ez jo vagy rossz az nem tudom, de amig nem megy 40 fok fole addig nekem megfelel.
(#446) Mankó : DM romjaban talalhato Battery widget+ -t hasznalom, onnan olvastam le az ertekeket.
-
rayoliviero
veterán
Szívesen. Yoda G2-re Google-ben ez az első találtat A ROM van felül, alatta a kernel, azért nehezebb észrevenni.
jilan: Ez nem tesz fel STweakset, alulfeszelni lehet Fauxban, governorból most hirdetelen nem tudom milyet támogat, de szerintem csak ondemand.
-
-
Corgan82
aktív tag
Inkább a Banks Gapps-t szokták használni, állítólag az jobb, de ne kérdezd miért vagy miben. Én is Banks gapps-t használtam.
-
Corgan82
aktív tag
Gyakorlati tapasztalattal nem tudok szolgálni mert nem használom.
Akit érdekel, kijött még ma:
-
Miért kell bele b@rmolni egy kitakarított romba!
Amiket benne hagyok gyári appokat a romjaimba MIND KELL A MEGFELŐ MŰKÖDÉSÉRT, ha kitörölgetsz dolgokat akkor 100% hogy valami nem fog működni, amit lehet azonnal észre sem veszel, csak napok múlva mikor esetleg használni akarná a teló az adott appot/szolgáltatást!
És miféle torrentes dolgokat emlegetsz? a romjaimba ilyen FELESLEGES VACKOKAT NEM TESZEK BELE!
A letöltött rom zipjéből kitudod másolni amiket kitöröltél, majd root böngészővel vissza másolod a helyére meg a jogokat beálítod!
Ha ez kínai neked, akkor telepítsd fel mégegyszer a romot de wipe ot se előtte se utána ne csinálj, így megmarad minden feltelepített dolgod és beállításod!
Kernel ügyben pedig tedd fel a dorimanx 5.9 et sajnos az ez utániak, okozzák a fagyásokat meg fel nem ébredő telót, dori kolléga most kicsit szétszórt 3nap alatt vagy 6kernelt adott ki amit majdnem mind törölt is!
Az 5.9 az szépen megy nincs hiba vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest