- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keraa
aktív tag
válasz
holozis_HUN #5360 üzenetére
Holozis_HUN Igen! Kijelző cserével sajnos.. :-(
A 11.29. ei CM 12 tényleg elég gáz...Merül, a 4k videólejátszásnál fekvő nézetben szétesik a kép.
-
SztiviVander
addikt
válasz
holozis_HUN #5113 üzenetére
"leggyorsabb, leg akkumulátor kímélő és stabil ROM?"
ezek közül válaszd ki azt a kettőt ami neked a legfontosabb és úgy tedd fel a kérdést -
noxon
őstag
válasz
holozis_HUN #5113 üzenetére
Meseországban
-
válasz
holozis_HUN #4983 üzenetére
Pl egy elfuserált ROM flash-elés kdz-vel.
Bár ha root van, akkor onnantól elég egy meggondolatlan mozdulat és szintén könnyen megy a gallyra vágás.
A root sok felelőséggel jár, ésszel kell onnantól haladó mahinálásokat végezni. -
akooos
veterán
válasz
holozis_HUN #4954 üzenetére
Nem érted mit mondok. Készlenléti idő nem számít. Ha egész nap az asztalon van a telefon és 10 percet használod mondjuk 2 óránként akkor akár 2 napot is kibír. De FOLYAMATOSAN 5 óra AKTÍV kijelzőidőt produkál. Én ezt nem tartom kevésnek
Rootolás nem csinál téglát a telefonból, az fix. Van olyan app, amit a telefonra feltelepíted, megnyomsz EGYETLEN gombot és rootolja is
Valaki írta a Droid Turbot. Ha jön Európába is esetleg, akkor nagyon jó vétel lenne. Én 99%, hogy ráugranék
-
akooos
veterán
válasz
holozis_HUN #4950 üzenetére
Nem, a G2 bír ennyit. Készenléti idő sztem nonsense, az aktív kijelzőhasználat számít.
Az a baj, hogy az appok törléséhez/fagyasztásához kell a root. De miért nem szeretnéd? Kb 4 perc alatt el lehet tüntetni mindent
A root pedig a saját telefonod rendszergazdájává tesz azonnal
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
holozis_HUN #4947 üzenetére
Hát szerintem a mostani okostelók közül a g2 bírja a leg jobban. Ha van esélyes amelyik kibírja,ez az.
-
akooos
veterán
válasz
holozis_HUN #4947 üzenetére
Átlagban 4-5 óra kijelzőidőt tud nálam a pici
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
holozis_HUN #4945 üzenetére
Természetesen g2. Marad is egy darabig.,nagyon oda vagyok érte
Most látom,az előző hozzászólásomban g2 helyett g3 mat írtam..bocsi.
Nem akarnék g3se, a kijelzője miatt eszi az aksit (állítólag),a fényképező jobb benne,de a fontos képekre előveszem a canont. -
RomiJosy
aktív tag
válasz
holozis_HUN #4940 üzenetére
Ha az aksi nagyon fontos,szerintem g3 de ha egész nap nyomkodod ezt is kinyírod estére. Én gyakran piszkálom,gyerek nézi rajta a filmeket,játszik stb most van 55%on. 9re le szokott szívódni kb 35%ra,tegnap vasárnap lévén annyit lett nyüstölve,estére 8% maradt. Z1 nem volt,nem tudok róla nyilatkozni,de ha nem fontos a vízállóság,miért kerül az esélyesek dobogójára? Hány mA/h az akuja?
-
kisgergely80
tag
válasz
holozis_HUN #4942 üzenetére
Általános témával az általános topikba légyszíves.
-
batai15
félisten
válasz
holozis_HUN #4940 üzenetére
Egy értelmű g2.
mindenben jobb mint a sony , és hatalmas custom rom tábora van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Hobby elektronika
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest