- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
#65675776 #6134 üzenetére
kösz a választ, a gép egy c2d 6750, win7 és xp alatt is próbálkoztam. Az mpeg4-et már feladtam, habár simán ment, 60%-os prociterhelésen, csak ugye a hang nem volt. Arra tudsz megoldást hogy miért mászik el a hang mpeg2-nél? a legfrissebb PVR2-t tettem fel. Próbálkozzam korábbival?
-
-
-
azbest
félisten
válasz
#65675776 #5989 üzenetére
Kezdem úgy érezni, hogy direkt nem akarod érteni amit írok...
A 32bites címzésű dma működik 64 bites oprendszer alatt is... az ms és a bsd link is alátámasztja ezt, csupán a drivernek/oprendszernek el kell végeznie a címfordítást. Ezt csinálja is, különben egyáltalán nem működne vele... csak valamit elcsesztek a kódban és ezért feleslegesen teheli a gépet, amikor olyan kedve van. Ennél egyszerűbben már nem tudom elmagyarázni neked. -
azbest
félisten
válasz
#65675776 #5986 üzenetére
Értem én amit mondol, igaz is. Viszont egyik sem jelenti azt, hogy nem lehetne megoldani a problémát.
Egyik kollegám is azt mondta a feladatára, hogy nem megoldható... érdekes módon miután a főnökünk helyre tette azzal, hogy "ezt a választ nem fogadom el" mégis sikerült megoldást találni.
A linkeken lévő infók alapján win64 és bsd alatt is megoldott a 32bites hardverek kezelése. Az már csak plusz öröm, hogy megfelelő hardveres környezetben még teljesítménycsökkenést sem okozna a megoldás.
Egy debuggolásban jártas szoftverfejlesztő a forráskód birtokában órák vagy napok alatt megoldaná a helyzetet. (Két nap alatt megtaláltunk egy driver bugot egyik kollegával úgy, hogy ő nem ismerte a rendszert én pedig nem ismertem a debuggolást[link]) Vannak erre bejáratott módszerek, hogy megtalálják a hibás részt, csak alkalmazni kéne.
Értem én azt is, hogy 3 éve mikor a kártyát kiadták igyekeztek a legolcsóbb alkatrészekből felépíteni azt. Bíztak abban, hogy az akkori viszonyok közt csak nagyon kevés usert érint a hanyagságuk, most meg lassan azzal lehet lepattintani a panaszkodókat, hogy EOL termék lesz. A leadteknél megvan a forráskód, tehát módjában állna javítani a hibákat, ha akarná. De megértem, hogy nekik jobb ha új hardvert veszünk minden (szoftveres) bug kiderülése után.
Na mára elég ennyi szájtépés, egy rendszert át kell adnom ma este...
-
azbest
félisten
válasz
#65675776 #5983 üzenetére
"A következő követelés mi lesz? Írjon x64 drivert a Leadtek vagy a Conexant BT878A-hoz (most írjam le megint mióta nem változott ezen chipekkel semmi)? Tudomásul kell venni, hogy egyes eszközök támogatása idővel megszűnik."
Ha akarnák, akkor meg tudnák oldani. Most ráadásul nem egy kifutott termékről van szó, hanem egy jelenleg is forgalmazottról. Ráadásul már 2-3 éve kinn van ezzel a problémával, azóta is csak a legdurvább hiányosságokat foltozgatták.
2007 óta lehet kapni a kártyát [link], 2006 novembere óta (kiskerben 2007 februártól) érhető el a Windows Vista 64bit.
Milyen új kihívásról beszélsz? Ha megoldhatatlan probléma a 64bites rendszer normális támogatása, akkor ezt már a piacra dobás előtt is tudniuk kellett. *"Az nem ok, hogy 2GB memóriánál több van a gépemben, ez csupán a tünet kiváltásához feltétel." Ki állította az ellenkezőjét?
A fórumok alapján a leadtek szerint 2GB+ a probléma oka, úgy tűnik vállalhatónak tartják a memórialimitet, különben tennének valamit ellene.Egyébként ha ennyire biztos vagy benne, hogy nem kell trükközni és egyszerű, akkor miért nem írsz drivert Te magad? Követelőzni a legegyszerűbb.
Ha megfizet a leadtek akkor esetleg fogok. (egyébként most lett épp az egyik feladatom, hogy drivert írjak egy eszközhöz - más területen, nem win)Bár win driver írást még nem próbáltam, de 4GB alatti tartományban a 32bites és 64bites cím értéke is ugyanaz, ha a drivert módosítják, hogy 64bites változókat használjon (az első 32bit 0 értékű), akkor valsz komolyabb probléma nélkül működnie kell. Az ms által írt double buffering talán azt jeleni, hogy első lépésben 4GB alatti címtérbe dobja az adatait és onnan másolja át a rendszer 4GB feletti tartományba. Szerintem egy hét alatt gatyába tudnák rázni a forráskódot, ha akarnák.
*: Másrészt ugyanúgy címez 2GB memóriával is a win64, legfeljebb ha a conexant és a leadtek a driverben előjeles 32bites változókat használ, akkor hülyeséget csinál a driver. Ha a hardver dolgozik elójeles 32bites címekkel, akkor pedig a drivernek kell biztosítani, hogy olyan címtartományt adjon neki, amivel nincs probléma.
Külön vicces, hogy win7 64bit alá probléma nélkül feltelepül a 32bites driver is, jó eséllyel csak minimális módosítást végeztek rajta, hogy a 64bites progik hozzáférjenek.
Még annyi, hogy a hiba nem állandó jelleggel jelentkezik, tehát képes a hardver és a driver megfelelő működésre, csak van benne valami bug, amit kezelni kellene.
Ez a fórum tudomásom szerint nem a Leadtek reklámfelülete, nem tudom miért veszitek személyes sértésnek, ha valaki a céget kritizálja a hozzáállása miatt. A leadtek tuner topicban teljesen jogos a tunerjeik bugjaival foglalkozni. -
-
csab2
veterán
válasz
#65675776 #5943 üzenetére
Próbáltam úgyis, hogy felraktam a drivert de a PVR2-t nem, és kipróbáltam a Média Centerrel. Úgy sem ment, nem talált csatornákat.
Hogy lehet letiltani a Média Centert? Bocs, de új vagyok még a Win7 témában. Azt még kipróbálnám. Ha az sem megy, visszaviszem a kártyát a boltba. 3 munkanapon belül vagyok. -
eladohardver
őstag
válasz
#65675776 #5934 üzenetére
ja! Fordítva tettem be a pciex1x slotba mi? ezt csinálja Szétlett kapva délelőtt de ugyanaz 10-ből 5x van ez... ha restart akkor állt visszaáll WinFast PxDVR3200H (XC3028) nak. Próbáltam mindent... rendszargazdaként telepíteni... UAC offon van...
-
legolasvegas
csendes tag
válasz
#65675776 #5928 üzenetére
Köszönöm a választ és a linkeket!
Közben már felvilágosítottak a kártyához kapott csatlakozóarzenálról, amiről én magam már el is feledkeztem... Valóban előbb a kapott kiegészítők környékén kellett volna körülnéznem, mielőtt kérdezek. Remélem megtalálom majd a fiókban.
Én is tudom, hogy sok funkciót bukok ezzel a "korszerűsítéssel", előre ódzkodok a mediaboxszal való csatornaváltogatásoktól és a kiosztástól, de az átállással több csatornát kapok majd kevesebbért, mint jelenleg, köztük olyat is, ami régóta hiányzik már, de csak a digi csomagban megkapható...
-
Elbandi33
csendes tag
válasz
#65675776 #5913 üzenetére
Szevasz!
Xp alatt tökéletesen működött az eszköz.
Én voltam itt elbandi31, csak elveszett a jelszavam, az az email cím amit megadtam jelszópótlásra, azt meg megszüntettem.-> így újra regisztráltam.
Nekem sisterget a hang, ha még emlékszel a sok probléma között.
Tehát ez így már működött.elbandi
-
Elbandi33
csendes tag
válasz
#65675776 #5909 üzenetére
Szevasztok!
Egy régi filmet szeretnék bedigitalizálni.(igen, nincs fent a neten, legalábbis én nem találtam meg).
Igen tudom a tv-n jobb a kép csak még a tv-m nem tud dvd-re kiírni.
ez egy 6 fejes panasonic videó, talán pal-t ad.
Halvány lila fingom sincs, hogy miért nem színes a kép.Elbandi
U.i: Más bemenetre nem tudom kötni, mert a videón csak rf és scart kimenet van, megy egy sztereó hang kimenet.
-
bmwm3
tag
válasz
#65675776 #5867 üzenetére
"Azt meg egyébként sem értem mi értelme van sztereo jelet felkeverni 12345.313-ra."
Valóban NEM a térhangzás miatt, hanem két más dolog okán:
1. A monitortól távol nézem a tv-t és nem bánnám, ha a fejemtől 1méterre lévő 1-1 szatellit hangszóró is szólna
2. Ami fontosabb, hogy az 5.1-ek arra vannak kitalálva, hogy a mély hangokat a mélynyomó adja. Namost mivel nekem csak 2 kisebb hangszóró szól, azoknak olyan a hangja, mintha mintha egy laptophangszóró zörögne, szinte egyáltalán nincs mély.A régi tv kártyámon (ami a mostanihoz képest pattintott kőkorszak) ez simán ment és szép hangja volt a tv-nek
-
ph_robchee
csendes tag
válasz
#65675776 #5835 üzenetére
Köszi szépen a választ. Akkor ezek szerint lényeges minőségbeli eltérés nincs a két kari között. Arra gondoltam, hogy a vas többi részében esetleg van-e annyi különbség, ami indokolja a drágább vételt.
Egyébként a szoftveres kódolás nem célszerűbb a mai erős gépek esetében? Vagy teljesen nem így működik a dolog?
-
bmwm3
tag
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#65675776 #5783 üzenetére
thx, de:
pont azt kérdeztem, hogy hogyan?
nem találom a menüben, sem azt, hogy hová kerül alapból a lista file? milyen mappába? mert 1x csináltam régen, de már nem emlékszem, most meg nem találok semmit....
és valahol lehet importálni / exportlni a progiból, vagy egyszerűen megkeresem a file-t, kimásolom, és a másik os-en beillesztem az ottani, még nem beállított helyére?
-
azbest
félisten
válasz
#65675776 #5765 üzenetére
http://www.tv-cards.com/messageboard/viewtopic.php?pid=57475#p57475
3. For the TV2000 XP Expert/Golbal, DTV1800/DTV2000/DV2000 (Conexant CX23883/2/1/0),
Conexant may have solution (E.T.A. Feb. 2010), Stay tuned.Hátha végre megoldódna.
Egyébként kipróbáltam, hogy win7 alatt limitáltam 2GB-ra a ramot és valóban megszűnik a 100% cpu load (1 magon) tv nézés közben többszöri elindítás után is. Igaz, ha rögzítettem valamit utána fenn ragadt megint 100%on, de a progi újra elindítása segített.
-
katt777
félisten
válasz
#65675776 #5757 üzenetére
Hát erről beszéltem: számodra nem létezik hibátlan, ezért úgy véled, hogy az nem is létezhet. Ettől természetesen még létezhet. Mint írtam, hogy éppen ez a baj az ilyen hozzáállással: úgy véled, hogy nem létezik tökéletesség, ezért kevesebbel beéred, mint aki maximalista, ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy még ha neked is lenne igazad, a másik végez jobb munkát, mert ő a tökéletességre törexik, te meg elfogadod, hogy jó, ha valahogy már működik. Nyilvánvaló, hogy ha opportunisták alkotják a hardvert, és írják a szoftvereket hozzá (nagy kár, hogy ez az általános gyakorlat), akkor a végeredmény mindig hibás lesz, de legalább büszkén önigazolhatják magukat, hogy ők megmondták. Sosem fognak rájönni, hogy saját maguk miatt nem képesek jó munkát végezni.
Ettől én még nem fogom elfogadhatónak, max. kényszerűen elviselendőnek tartani. -
katt777
félisten
válasz
#65675776 #5745 üzenetére
Ezért nincs semmi tökéletes. Tökéleteset alkotni ugyanis csak úgy lehet, ha arra törekszik az ember. Ha eleve kizárja ennek elérhetőségét, soha nem fog hibátlant alkotni, aztán büszkén igazolhatja önmagát nagy igénytelenségében.
stevve: Nem lehet jó, ha nem garantálja a hibátlan végterméket!
(Arról meg ne is szóljunk, hogy miért tesznek biztonsági réseket a rendszereikbe, aztán miért teszik át máshova ugyanezeket, ha olyasvalaki is megtalálja, aki nem valamely kormányzatnak dolgozik, így aztán folyamatosan "upgrade-elni" kell a szoftvert.)
bzoley: Egy ideje már nem. Viszont anno is egyedül készítettem programokat (és ahol vmi nem volt 100-as, rögtön javítottam), nem "team"-ben, ami jószerivel csak arra jó, hogy a különböző programozók különféle kódjai fasza hibákat produkáljanak egymással összeeresztve. És nem érdekel az a magyarázat, hogy miért és hogyan kell szétosztani a munkát, ha annak a munkának szar termék a végeredménye.
Mint feljebb írtam, a probléma ott gyökeredzik, hogy mindenki megmagyarázza magának, hogy nem lehet 100%-osan kész terméket készíteni, és ez szépen végiggyűrűzik az egész rendszeren. Szerinted egy Rolex v. Ferrari-vevő mit szólna, ha bármilyen apró hibát találna a termékben, amelyet megvásárolt? Az a nagy kamu, hogy a szoftvereknél a sok tök beveszi ezt a dumát, hogy lehetetlen hibátlan szoftvert írni. Sokkal inkább arról van szó, hogy a gyártók már akkor profitot akarnak termelni, amikor még a fejlesztés felénél tartanak, vagy ott sem, így aztán 100-féle inkompatibilis szabványra kell szoftvert írni, ami még mindig lehetséges volna, ha a programozók nem volnának lusták ezeket mind külön-külön lekezelni egy adott programon belül. Szóval én továbbra sem látok mást, csak hanyagságot, és ennek a marketingjét.100 szónak is egy a vége: engem, mint FELHASZNÁLÓT, kizárólag az érdekel, hogy az általam MEGVÁSÁROLT termék kifogástalanul működjön, és magasról leszarom a termék gyártójának kifogásait, ahogy nyilván ti, farizeusok (
) is bőszen rohannátok vissza a szervizbe (kereskedésbe), ha nem jól működne a kocsitok, és qrwára nem érdekelne benneteket, ha azt mondaná a szaki, hogy ilyen és ilyen okokból nem lehetséges az autót 100%-osan megcsinálni.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
#65675776 #5752 üzenetére
Persze összevan és az a fura, h eddig nem volt vele semmi gond, felraktam a hangkari driverét és a cd-n lévő drivert amit a tuner kártyához kaptam és minden működött, most meg egyszerűen nincs hang. Állítást arra értettem, hogy a PVR2-n belül, hogy honnan jöjjön a hang, most Line in-ra van rakva, de úgy sem jó.
Lol most néztem meg és a beltériből félig kilógott a scart kábel...ezért nem volt hang, de most már megvan köszi
-
katt777
félisten
válasz
#65675776 #5742 üzenetére
Az is bizonyítható, hogy Isten létezik, meg az is, hogy nem.
Minden bebizonyítható, ahogy mindennek az ellenkezője is. Pl. be tudom bizonyítani, hogy minden macskának 9 farka van.
Vagy azt, hogy nem létezhet 1 farkú macska.
A hibák kiküszöbölhetetlenségét mindig azok bizonygatják, akik képtelenek hibátlant alkotni.
De ha mutatsz nekem egy hibát a CLS utasításban, hát legyen! -
válasz
#65675776 #5735 üzenetére
Én pl elolvastam a kézikönyvet, úgyhogy maximális köszönet a fordításért(ami akkor nem a te műved?), és Zolinak hogy kint van az oldalán....pl abból tudom, hogyan lehet finomhangolni a csatikat...
Sajnos nincs túl sok időm foglalkozni a géppel, de tegnap este már eljutottam odáig, hogy minden csati be van hangolva,az üresek eltávolítva.. nevek beírogatva.
Majd még jönnek az extrák... saját izlés szerint sorbarakni.. műsorújság.. stb..
AM: arra nincs megoldás,hogy egyszerre több csatornát is ki lehessen törölni?
Auto scan talált jópár "üres" csatit, és elég időigényes volt a csatin jobb klik, eltávolit..(mindezt kb 30csatival..jah és úgy,hogy minden törlés után visszaugrott a lista elejére.. szal legörget,megkeres hol tartottam majd újra jobb klik...)Ha legalább mondjuk a delete gomb menne...
Asszem kijelölni enged többet..(Shift, Ctrl +kattintás kombó, de csak egyet töröl..) -
válasz
#65675776 #5637 üzenetére
"Meggyőztél".. nem éri meg szórakozni.. úgyse nagyon lenne kihasználva a 2 tuner.. meg már nagyon nem mai gyerek..
Ez a global meg így első blikre nagyon baba.. frankón megy a távja is.. bár az MCE funkcióját még nem vágom.. de majd elolvasom a PVR leírását, meg ha van a tuner cd-jén akkor annak a hw. leírását.. meg majd átnyálazom a progit, illetve bzoley oldalát is.. csak nem sok időm van mostanság -
-
katt777
félisten
-
drgiotin
csendes tag
válasz
#65675776 #5592 üzenetére
Köszönöm a linket, de ez nem segített, ugyanis a jelszinteknél csak a fő hangerőt lehet állítani, más nincs is ott. Szerencsére megoldottam a problémát: fel kellett tenni a hangkártya driverét (letöltöttem a netről a win 7es drivert), és egy restart után felismerte. Ezután már volt hang, és semmit sem kellett állítgatni a PVR2-ben.
-
válasz
#65675776 #5586 üzenetére
Win verzió!! eszembe nem jutott volna.. óó ba..us!!
Most nézem.. rossz oszlopot néztem a Leadtek oldalán.. nem a driver verzió számát, hanem ahogy írtad, a win verzióját
De látom, neked még ennél is újabb van... letőőőtőm! Köszi
De várom már a karit
Kivi vagyok milyen lesz ez a kari. (lol várom a karit - milyen lesz a kari) bocs.. későn van
-
válasz
#65675776 #5571 üzenetére
Köszi.. PVR3000 sehol se nem van...
HW Mpg2 ben mi ajánlasz? PVR2100? hozza a global szintjét?
ui: még előző hsz-re.. azért vettem fel videóra, mert nem sikerült túl jól a régi pctv pro-val a felvétel.. illetve a gépnek bekapcsolva kellett lennie.. nem kapcsolta be..(erre a "ficsör"-re kivi leszek a Leadteknél..
-
válasz
#65675776 #5569 üzenetére
Wow! Ezekszerint nem csak én vagyok éjjelibagoly..
És pont te válaszoltál.. látom, te meg bzoley van nagyon benne a témában...
És azt is látom, azért nem csak a szemem koptattam az olvasással
Nos de akkor hogy bonyolítsam vagy egyszerűsítsem.
asszem DVB-T-t kihúzom a listáról.. az csak a földi digi.. és úgyis kevés van.. úgyis csak Kábelt nézek nem érdekes.Viszont a hardveres mpg2 kódolás elgondolkodtatott..
Mpg2-őt mi használ? DVD formátum pl az?Ha pl tv vagy composit jelet teszem azt divx-be, vagy avi-ba vagy nem tom mibe veszek fel, akkor gondolom nem számít.. de viszont ha már van rajta, akkor érdemes lenne abba felvenni, és gondolom akkor az egy elég jó minőség..
Nos.. körvonalazódik..
DVB letojglizva..Ezért ha nem kell Hw mpg2 akkor tökéletes választás egy Global..(vagy van valami jobb?)
Ha kell HW Mpg, akkor?
LEADTEK PVR2100 , LEADTEK PVR2200 azaz PxPVR2200
vaaagy?Persze az is számít majd,hogy mit kapok a kiskerekben
Nah asszem alvás.. 10kor kellnem kellene..lakásfelújtás.. festés meszelés stb. lenne a progi
ui: előre és előzőért is köszi!
ui2: (amolyan bzoley-esen
) ha valahol kapnék mégis Leadtek WinFast PVR3000-t, az lenne a legjobb nékem ugye?
-
Neoka
aktív tag
válasz
#65675776 #5519 üzenetére
Tudom, hogy az ütemezés nem nagy dolog.
igazából az ütemezésnek akkor volna értelme ha az importálás is menne, de ha nem megy, akkor nem megy.A kérdést csak azt tettem fel, mert úgy rémlett, hogy bzoley érdekelt volt a PVR magyar verziójának elkészítésében.
De ha nem megy akkor nem megy. -
cbrfireblade
aktív tag
válasz
#65675776 #5511 üzenetére
hát az enyémen olyan van ahová az antennától bejövő koaxot lehet (LNB iN ) és egy másik (LOOP) amivel tudtommal a beltériket lehet összefűzni!
Szóval nálam szerintem csak az rca-s megoldás lehetséges.... esetleg valahogy le lehet házilag árnyékolni a kábelt, amíg kipróbálnám hogy az-e a baja és ha igen akkor vennék megfelelő boltit!(még arra is gondoltam hogy esetleg a házimozi 5.1-es rendszer miatt is lehet, hogy azoknak a vezetékei nem lennének megfelelően árnyékolva, de mégsem valószínű, mert próbáltam már fejhallgatóval is akkor is hallatszott a rádióvétel)
És csak este kezdi el, pont amikor tv-zek -
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
#65675776 #5482 üzenetére
Amikor tettem egy próbát a Win7-tel, akkor ott kikeverte a sztereo jelet az 5.1-re. Persze ez Ms progikkal volt, igaz, hangkártya driver fel volt telepítve.
Ja, még annyi, XP alatt ez soha nem sikerült, az előző hozzászólásomban az 5.1-re kikeverés nem is ennek szólt, hanem annak, hogy ha indítottam a tunert, megszűnt az 5.1 (tehát más, amúgy ezt kihasználó programból nem volt elérhető). Visszavettem a hangkártyán a belső órajelet 44,1 kHz-re, azóta ez rendben van: tuner indítása után látja a többi program mind a 6 hangszórót. -
fagy53
nagyúr
válasz
#65675776 #5476 üzenetére
A "vagy"-ot arra értem, hogy vagy lejátszik, vagy felvesz. Normális az lenne, ha a TV hallgatása közben felvenné a hangot is, és a külső hangforrás jelének felvételekor hallgassam a gép hangszóróin vagy fejhallgatón keresztül egyidejűleg a hangot.
Ezt az XP minden hókuszpókusz nélkül tudja, a Win 7 nem. Már nem tudok semmit állítani, mert mindent kipróbáltam, egy maradt még el, hogy a tuner hangkimenetet közvetlen a Line-in bemenetre kössem, de ha ez működne, akkor sem normális a dolog, mert a külső hangfelvétel problémáját ez nem oldhatja meg. -
fagy53
nagyúr
válasz
#65675776 #5454 üzenetére
Tudom, hogy nem a tuner driver okozza és megbeszéltem már a Realtek novemberi Win 7-hez készült driverével a dolgot, de eredménytelen. Hallván most, hogy másnak, más hangkártyája, más chippel ugyanúgy nem működik felvételnél a Win 7 alatt, mint nekem, akkor mire gondoljak?
-
Dzsekó
addikt
válasz
#65675776 #5430 üzenetére
Részben igazad van, csak sztem túl magas az ár, nem beszélve arról, hogy a politikailag támogatott ATV meg Hírtv ingyen megkapta ezt 2,9Mbiten, egy vasukba sem kerül, és még évi 6000-et is kérnek érte antennáék (talán pont ezért, ergo úgy néz ki mi fizetjük meg). Olyan rossz a szájízem, mint a Danubius és Sláger rádiók kitúrásánál. Persze RTL-re meg TV2-re is mérges vagyok, hogy skótok és közben degeszre keresik magukat. Később talán jobb lesz. Állítólag ha nagyobb lesz a nézettség és leállnak az analóggal, akkor vesznek még sávszélt, legalábbis ezt mondták a vezetőik.
Én ritka, dvd-n nem beszerezhető filmet szoktam felvenni persze nem csak RTL/TV2-ről, haverom meg forma1-et.
-
Dzsekó
addikt
válasz
#65675776 #5426 üzenetére
Most pl. a Csillag születikben a mozgalmas részeknél nem lehet elolvasni az sms számot, mert szétesik/kockásodik a kép gyors mozgásnál, vagy amikor villódznak a diszkófények. Ilyen rondaságot régen az 1 cd-s divx 3-as low motion tömörítéseknél láttam. Analógnál nem volt sose képgondom. A 12-es karika is ilyenkor nagyon ronda lesz. Szal tulajdonképpen az lenne a kérdés, hogy alacsony bitrátával tolják a jelet, azért lesz vacak, vagy én erősítsek még a jelen, hogy elég sávszél legyen? Másnál is ilyen a kép? Feleslegesen nem szeretnék kiadni kb. 6 rugót erősítőre.
-
kovy79
őstag
válasz
#65675776 #5417 üzenetére
BIOS frissítés rulez!
Már letiltottam mindent a BIOS-ban, WinXP-t újratettem, majd a hiba ugyanúgy megvolt, mint előtte.
Majd hirtelen felindulásból megnéztem, hogy ennek a nyamvadt lapnak van e friss BIOS-a és találtam...
Lehet, hogy hamarabb is eszembe juthatott volna, de jobb későn, mint soha.
Már kb fél órája szépen megy. Köszi a segítséget! -
kovy79
őstag
válasz
#65675776 #5410 üzenetére
A lap egy Asrock AliveNF7-HDready és mivel nincs több x16, sem x1 PCI-e slot, ezért nem tudom megnézni.
Vajon van sansz rá, hogy másik oprendszerrel menjen?
Mindenesetre most megnézem, hogy Radeon nélkül mit lép a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged