- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #6298 üzenetére
Próbából csaptam még egy újratelepítést. Most jó.
Köszi mindenkinek!
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #6295 üzenetére
Újraindításra az ikon gond megszűnt, de a távirányító hiány maradt.
-
Adrian Mole
senior tag
Megvolt a PVR un és reinstall, közte egy újraindítás.
Ami változott:
- be tudtam állítani a codec-et, végre kirakja egész képernyőre a tv-t (nincs körben fekete csík, csak annyi, amennyi az oldalarány és a monitor arányai közti eltérésből jön). Viszont nem tudom reprodukálni, elfelejtettem, hol sikerült
- a tálcán nem látszódik a PVR ikonja, csak valami alap Windóz exe ikonnal jelzi, ha megy a tv
- települt egy távirányító szerkesztő
Ami nem változott:
- nem megy a távirányító, továbbra sem -
Adrian Mole
senior tag
PxDVR3200 H, Win764, elvben legfrissebb driverek, nem megy a távirányító (XP alatt jó, van benne elem, jól van összekötve az érzékelő a géppel). Sem MCE, sem nem MCE módban. Minden más működik. Mit lehet tenni?
-
Adrian Mole
senior tag
Win XP
PxDVR3200H (meghajtó 6.0.1012.49)
WinFast PVR2 (verzió: 2.0.3.7)
Általában jól működik, de néha, főleg távirányítóval vezérelve azt csinálja a WF, hogy visszaméretezi a teljes képernyősre kirakott képet, vagy csatornát vált. Mi lehet az oka? -
Adrian Mole
senior tag
válasz
#65675776 #5482 üzenetére
Amikor tettem egy próbát a Win7-tel, akkor ott kikeverte a sztereo jelet az 5.1-re. Persze ez Ms progikkal volt, igaz, hangkártya driver fel volt telepítve.
Ja, még annyi, XP alatt ez soha nem sikerült, az előző hozzászólásomban az 5.1-re kikeverés nem is ennek szólt, hanem annak, hogy ha indítottam a tunert, megszűnt az 5.1 (tehát más, amúgy ezt kihasználó programból nem volt elérhető). Visszavettem a hangkártyán a belső órajelet 44,1 kHz-re, azóta ez rendben van: tuner indítása után látja a többi program mind a 6 hangszórót. -
Adrian Mole
senior tag
válasz
gyerecske #5479 üzenetére
Én a biztonság kedvéért kötöttem rá (lásd jelen topic, 1. hozzászólás). Én is tartottam tőle, mert korábbi tapasztalatom az volt, hogy nem fog működni a tuner távirányítóján és a tuner programjában a hangerő és a némítás gomb, illetve a hangkártya mixerében tudok csak hangerőt állítani, ami nagyon kényelmetlen.
De a Leadtek megoldotta, hogy ha a megfelelő hangkártya bemenetet választom ki a tuner beállításai között, akkor azt tudom vezérelni a tuner távirányítóján! Tehát magát a hangkártya mixert vezérlem a frontenden és a távirányítón keresztül! Szerintem nagyon elegáns megoldás, és remekül működik.
Egy kis gubanc van csak: a hangkártyára hiába van az 5.1 direkt rádugva, nem keveri ki a hangot rá. Sőt, valamiért nem tudom beállítani a hangkártya mixerben az 5.1 surroundot, de még nyomozok. -
Adrian Mole
senior tag
Megvan a szép, új PxDVR3200H. Minden működik elsőre, egy dolgot kellett levadásznom: a belső hangátkötés megfelelő bemenetét (túl sok van belőle a hangkártyán, de a tuner nem jelzi őket külön névvel "analóg bemenet" mindegyik). De miután ez megvan, már a tuner távirányítóval vezérlődik a hangkártya keverője. Thx Leadtek
Egyelőre XP hajtja, de Win7 próba és átállás hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest