Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• legolasvegas

csendes tag

válasz #65675776 #5928 üzenetére

Köszönöm a választ és a linkeket!

Közben már felvilágosítottak a kártyához kapott csatlakozóarzenálról, amiről én magam már el is feledkeztem... Valóban előbb a kapott kiegészítők környékén kellett volna körülnéznem, mielőtt kérdezek. Remélem megtalálom majd a fiókban.
    Én is tudom, hogy sok funkciót bukok ezzel a "korszerűsítéssel" :(, előre ódzkodok a mediaboxszal való csatornaváltogatásoktól és a kiosztástól, de az átállással több csatornát kapok majd kevesebbért, mint jelenleg, köztük olyat is, ami régóta hiányzik már, de csak a digi csomagban megkapható... :(

• legolasvegas

csendes tag

Sziasztok!

PxDVR3200H kártyát használok már egy ideje, analóg kábelhálózaton, most vetődött fel bennem, hogy a szolgáltatónál (UPC) digitális csomagra váltsak... Próbáltam utánanézni, hogy milyen megoldással tudnám a mediabox - amiből még azt sem tudom, vajon milyet kapnék, de nagyjából mindegyikben közös, hogy sima scart a kimenetük (kivéve, ami hdmi-s, de esetünkben ez nem játszik ugye) - jelét a gépre kötni, de kicsit belezavarodtam. Mert olvasgattam itt mindenféle 4-5-6-9 pólusu Mini Din-ről, ami úgy néz ki, mint az S-video, de mégsem az, meg Composite-ról (a Leadtek specben: 1 x MiniDIN 9-pin connector for composite, S-video and component video input szerepel), fekete-fehér képről, hanghiányról, szóval eljutottam arra a pontra, hogy fogalmam sincs milyen kábelt vegyek és hol. Smile Szóval ebben kérném egy hozzáértő ember segítségét. Smile

Az biztos, hogy a mediabox felőli végén lesz egy scart csatlakozó... A másik végén egy X-tűs mini din, meg 2 rca, amit 3.5 jackké egyesítve bedugok a hangkártya "line in"-jébe? Vagy a mini dinnel hangot is át lehet vinni, és nincs is szükség az rca/jack kimenetre?

Új hozzászólás Aktív témák