-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
Sziasztok!
EGY DTV2000H-n gondolkodom, viszont a gépem processzora nem biztos, hogy bírja a HD-t. Hiába olvasok, nem találok egyértelmű leírást, hogy a videókártya képes a DVB-t is kódolni, úgy, mint az 1080p-s filmeket? Hogyan?
Persze láttam a logout-os cikket a HD anyagok dekódolásával kapcsolatban, de az erre is vonatkozik?
Esetleg ez már a PVR2-ben benne van, csak egy beállítás?P4 3,2 Ghz + Ati Radeon 3650HD
Köszi a választ előre is, ... meg azt a rengeteg hasznos információt, ami ezen a fórumon található!
-
tam@s
tag
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi, hogy használható-e egymás mellett egy PVR2100-as analóg, és egy leadtek DVB-T gond nélkül? Tudja kezelni a PVR2 szimultán, egyszerre is? Tudja azt pl., hogy az 1. csatornán egy digitális, míg a 2-es csatornán egy analóg legyen.
Vagy jobban járok egy hibrid megoldással inkább?A másik kérdésem, hogy ma olvastam a BP-i jelfelerősítésről. Eddig a XI. kerületben nem volt jel, most van esélyem rá a sima kanóccal szerintetek?
UPC analóghoz kellene. Meg gondoltam, hogy néha néznék DVB-T-t, de így?!
Azért húz a szívem egyenlőre az analóghoz, mert már rég rájöttem arra, hogy teljesen felesleges a számítástechnikába előre beruházni, mert mire odaérek, hogy használható, addigra teljesen más a szabvány. Amire nálunk fogható lesz, addigra majd kitalálják a DVB-T2, vagy T2000, vagy mittoménmit.
-
tam@s
tag
Sziasztok!
Már elég sokat googleztam, illetve visszaolvastam ebben a topicban, és egy kicsit összezavarodtam abban a kérdésben, hogy Win7-32 bit-en működik a Winfast PVR2000?
Értem, hogy 64-biten nem, de csak Vistához van 32-bit-es driver, viszont néhány helyen azt olvasom, hogy 32-n megy.
Köszi a választ előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest