- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weszil
csendes tag
Na, XP mód kilőve, gyenge hozzá a gépem, marad a windows media center.
Kérdés hogy a windows media centerhez nem lehet-e beállítani a távirányítót? -
weszil
csendes tag
Köszi, hát egyelőre XP alatt jobban működik, kevésbé fagy le, mint win7 alatt. Pedig azért vettem főleg az új kártyát hogy win7 alatt használjam!
Win7-em csak 32 bites, ATI Radeon 9600 videokártyával
Sajnos semmit nem tudok állítani a PVR2 progiban, mert annyi történik hogy megjelenik az ablak, alatta a kis vezérlő panel és vár.. ha bármit nyomok rajta már jön hogy not responding.
Kipróbáltam a 24-es, a 28-as és a 29-es verziójú winfast pvr2-vel is, a drivert mondjuk nem töröltem minden alkalommal, de a progit uninstalalltam, újra indítottam a gépet és úgy ment fel az újabb változat.Ha más nem akkor marad a windows media center, azzal legalább működik... csak hát a távirányító nem..
-
weszil
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken vettem egy Leadtek PVR2100-as tv tunert, azóta küzdök vele.
Két monitor van a gépemre kötve az 1 db videokártyámba.Azt már kitapasztaltam XP alatt, hogyha az elsődleges monitoron használom a Winfast PVR2- progit, akkor nem fagy le, kivéve akkor ha el kezdem áthúzni a másik monitorra. Ha félúton tartom a tv képét, akkor úgy lefagy az egész hogy kilőni se lehet a DVBTAP.exe folyamatot. Csak az egész gép kikapcsolás segít, de az se zökkenő mentes, mert a "Windows Leáll" állapotban megáll amíg kézzel ki nem nyomom az egész gépet.
Kissé bosszantó ez a csak az elsődleges monitoron működik jól probléma, mert én pont a másik monitorra szerettem volna a TV képét, és ugyan megcseréltem hogy melyik legyen az elsődleges monitor, de így most minden progi és hibaüzenet ablak is az elsődleges monitoron (a TV képe alatt) jelenik meg.Win7 alatt a Winfast pvr2 progija úgy ahogy van lefagyott, de ott legalább ki lehetett lőni a task managerből. Amúgy a windows media center progival teljesen jól működik win7 alatt a kártya.
Driverből és progiból a legújabb van fent, a leadtek oldaláról töltöttem le.
Van valakinek tapasztalata ezzel a 2 monitoros megoldással?
ui: A 10 éves pineacle kártya simán elboldogult a helyzettel, igaz a kép sokkal rosszabb minőségű volt, és a win7 se ismerte fel azt a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest