-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
#65675776 #5476 üzenetére
A "vagy"-ot arra értem, hogy vagy lejátszik, vagy felvesz. Normális az lenne, ha a TV hallgatása közben felvenné a hangot is, és a külső hangforrás jelének felvételekor hallgassam a gép hangszóróin vagy fejhallgatón keresztül egyidejűleg a hangot.
Ezt az XP minden hókuszpókusz nélkül tudja, a Win 7 nem. Már nem tudok semmit állítani, mert mindent kipróbáltam, egy maradt még el, hogy a tuner hangkimenetet közvetlen a Line-in bemenetre kössem, de ha ez működne, akkor sem normális a dolog, mert a külső hangfelvétel problémáját ez nem oldhatja meg. -
fagy53
nagyúr
válasz
shakwill #5471 üzenetére
Tökmindegy milyen drivert használsz. mert rendesen a legfrissebbel sem fog menni. Én a novemberi Win 7 Realtek drivert használom az alaplapi chiphez, nekem ez kell és a Win 7 csak "vagy" kapcsolatot ismer a felvétel - lejátszás viszonylatában. Az XP ugyanazon gépen simán megy, de a Win 7 ha nézem, hallgatom a TV-t és közben felveszem a műsort, akkor azt hang nélkül veszi fel, ha külső forrásból hangot akarok felvenni, akkor azt felveszi, de közben nem hallható csak a kivezérlésjelző alapján lehet leállítani a felvételt.
Korábban azért írtam a topikba, mert a tunert , ill a drivert okoltam a hang nélküli videófájlokért, de egyre inkább a Win 7-et tartom ludasnak ezért a helyzetért. Remélhetőleg az SP1 majd megoldja ezt a gondot, ha az XP tökéletesen tudja ezt, akkor ennek is kellene. -
fagy53
nagyúr
válasz
#65675776 #5454 üzenetére
Tudom, hogy nem a tuner driver okozza és megbeszéltem már a Realtek novemberi Win 7-hez készült driverével a dolgot, de eredménytelen. Hallván most, hogy másnak, más hangkártyája, más chippel ugyanúgy nem működik felvételnél a Win 7 alatt, mint nekem, akkor mire gondoljak?
-
fagy53
nagyúr
válasz
shakwill #5445 üzenetére
Grat, megszenvedtél vele. Nekem simán felment a driver és a PWR2 is, a hang is remek, de a felvétel néma.
Alaplapi Realtek hangchip működik nálam a legutolsó driverrel és ami XP-n jó volt az itt nem működik. Nézni lehet TV-t a Win 7-tel, de a felvétel az marad az XP privilégiuma.
-
fagy53
nagyúr
Üdv!
Van egy problémám, lehet, hogy csak egyedi, de nagyon zavaró!
Kb. egyórás felvétel után szép lassan elcsúszik a hang.
Mi okozhatja ezt?
Ha ez egy ismert dolog és lehet rajta segíteni, nagyon megköszönném a tájékoztatást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest