- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Billow
csendes tag
Régen volt fennt pár éve. de már azóta többször is lett rendszer telepítve. és most használni szeretném és nincs hozzá meg semmilyen telepítöm. a netről letöltöttem a leadtek winfast tv2000 Tuner drivert (TV2000 driver v2.04.17). ezt feltelepítettem. a kis tv ikon megjelent a tálcán ahol régen de ha rákattintok azt írja ki, hogy Cannot find any video capture device. miután nyomok egy ok gombot bejön az a felület amivel tudtam tvét nézni de ha belemegyek a beállításokba video device hoz nem ír semmit. meg tv csatornákat sem talál hiába van rádugva a tv kábal kírja Hun pal meg csatornákat is de adás nem jön. Mást semmit nem telepítettem hozzá ezek szerint kell még.
ezeket amiket írtál pvr2, cross bar, tv tuner,TV2000 driver v2.04.17 video capture honnan lehet letölteni?
előre is köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest