- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbrfireblade
aktív tag
hát ma este kísérletezgettem..... amikor elkezdte a "műsort" kivettem a tv kártyát, de utána is szólt a rádióadás, szóval úgy néz ki hogy mégsem a tv kártya a ludas, viszont ha kihúzom a hangkártyából a hangszórót(házimozi szett) megszűnik....
Most akkor vagy a hangszórókat összekötő piros/fekete csíkos vezeték nem árnyékolt és azért fogja be, vagy a mélynyomóban nem ok vmi és ott fogja be... -
cbrfireblade
aktív tag
válasz
#65675776 #5511 üzenetére
hát az enyémen olyan van ahová az antennától bejövő koaxot lehet (LNB iN ) és egy másik (LOOP) amivel tudtommal a beltériket lehet összefűzni!
Szóval nálam szerintem csak az rca-s megoldás lehetséges.... esetleg valahogy le lehet házilag árnyékolni a kábelt, amíg kipróbálnám hogy az-e a baja és ha igen akkor vennék megfelelő boltit!(még arra is gondoltam hogy esetleg a házimozi 5.1-es rendszer miatt is lehet, hogy azoknak a vezetékei nem lennének megfelelően árnyékolva, de mégsem valószínű, mert próbáltam már fejhallgatóval is akkor is hallatszott a rádióvétel)
És csak este kezdi el, pont amikor tv-zek -
cbrfireblade
aktív tag
Ezeket hogy érted?
"Miből kapod a tunerhez a jelet?" "Írd le, hogy a jel miken mennek keresztül,"
nem vagyok járatos ebben a dologban, ezért ez az értetlenkedés...boccs!
Azt hogy tudod megcsinálni hogy koaxal méssz a beltéritől a tv kártyához?
Nekem az rca kábelen kívül még scart-tal lehet menni, de azt meg nem tudom a tv-kártyához csatolni.... -
cbrfireblade
aktív tag
Hello!
Van egy Leadtek tv2000 xp expert kártyám....
A problémám az vele hogy esti időszakban befog rádióadásokat, valamilyen külföldieket és tv nézés közben hallani hol erősebben, hol halkabban.... nem tudom mi okozhatja ezt, és mit lehetne tenni ellene, mert elég idegesítő..... és hosszútávon a fülemnek is idegesítő, mert olyan sipítós a hang, mint amikor zavarják a rádiót...!
Nem tudom lehet-e vmit tenni, mert már igencsak azon töröm a fejem hogy kiveszem és széttaposom....
Ha valakinek van rá vmi megoldása vagy találkozott hasonló problémával, az írjon légyszi ide, vagy privátba!
Előre is kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest