- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
#65675776 #5752 üzenetére
Persze összevan és az a fura, h eddig nem volt vele semmi gond, felraktam a hangkari driverét és a cd-n lévő drivert amit a tuner kártyához kaptam és minden működött, most meg egyszerűen nincs hang. Állítást arra értettem, hogy a PVR2-n belül, hogy honnan jöjjön a hang, most Line in-ra van rakva, de úgy sem jó.
Lol most néztem meg és a beltériből félig kilógott a scart kábel...ezért nem volt hang, de most már megvan köszi
-
Scholes9
nagyúr
hali, van egy global kártyám, felraktam a windows-t és vmiért nincs hangja a pvr-nek, eddig semmi gond nem volt vele, azóta megint felraktam a windows-t, gondoltam hátha megoldódik, de ugyanúgy nincs hang...állítgattam már minden félét, de nem lett jó
-
Scholes9
nagyúr
Hmm tegnap sikerült összekötnöm jól a hangot erre kikapcsoltam a tv-t és reggelre megint nem volt hang...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
#65675776 #4697 üzenetére
igen, csak falun nem kapsz bármilyen kábelt, de ha tudtok vmi online boltot az jó lenne
Update: nah minden baba, sikerült rendesen a hangot is összekötnöm, már csak az az utolsó dolog kellene, hogy ne mono legyen, azaz ne csak a jobb oldali hangszórón halljam a tv-t, mi oldja ezt meg?
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
köszi, ez jó lesz? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest