-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drgiotin
csendes tag
válasz
#65675776 #5592 üzenetére
Köszönöm a linket, de ez nem segített, ugyanis a jelszinteknél csak a fő hangerőt lehet állítani, más nincs is ott. Szerencsére megoldottam a problémát: fel kellett tenni a hangkártya driverét (letöltöttem a netről a win 7es drivert), és egy restart után felismerte. Ezután már volt hang, és semmit sem kellett állítgatni a PVR2-ben.
-
drgiotin
csendes tag
Sziasztok!
WinFast TV2000 XP Expert tunerem van, és win 7 ultimate 64es rendszerem. Felraktam a drivert(Windows 7 64bit build 7600.16385 WHQLed driver) és a pvr2-t (2.0.3.24) is. A gondom az lenne, hogy tv-zéskor nincs hang, de kép az van. Kívülről van összekötve az alaplapi hangkártyával, próbáltam belülről is, de úgysem volt jó. Egyébként win xp alatt tökéletesen működött. Ezen a linken: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=93&check=f ott van, hogy win7 kompatibilis. Most nemtom mit csináljak, vegyek egy másik típust vagy meglehet ezt valahogy oldani? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged