-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Balinov #6100 üzenetére
Maga a koompozit még annyit se. A koax egy teljesen más téma (az csak egy közvetítő közeg, nem szabvány), azon mehet analog és digitális jel is, több szabvány is használja jelátvitelre (PAL/NTSC/DVB/ATSC meg a tököm tudjaa még mi). És ezek akár jelentősen el is térhetnek egymástól.
A kompozit meg kompozit, egy szabvány van rá, az meg ennyit tud.
-
Csapi007
veterán
válasz
Balinov #6009 üzenetére
64 bites Win7
PCI kiesett mert Rev F-es van.
Ha átrakom másik portra és vonalbementnek állítom ugyanez.
Driverek legfrissebbek.Az van h van pl 15%-on a Fő hangerő és 0%-on a vonalbemenet lejátszási hangereje ha nem megy a PVR. Bekapcsolom akkor a fő hangerő felugrik 50%-ra, de ahogy írta ha gyet nyomok neki fel vagy le akkor visszaugrik 15-re. Közben a vonalbemenet lejátszási hangereje szépen megy fel 100%-ra. Ugye ez az a hangerő amit PVR-ből lehet állítani.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Balinov #5921 üzenetére
Köszönöm.
Mindenhol kajtatok egy ilyet: Leadtek WinFast TV Pro 1920 de mintha már nem is árulnák külföldön sem. A nagyker csak hiteget, hogy március végére lesz belőle...
-
joecontra
addikt
-
joecontra
addikt
válasz
Balinov #5536 üzenetére
Üdv!
1) Majd tavasszal szeretnék T-Home Sat TV-t, az STB-n elvileg van.
2) Ezt tudtam, ugyanis már próbáltam egy analóg beltérivel.
3) Az analóg felvételi profil DVD-re van állítva, és mpg kiterjesztésű videót készít.
MPEG-2 szerkesztésére van egy nagyon jó progim, ha érdekel.Nagyon jól szerkeszt és tud avi-ba, mp4-be és mpg-be tömöríteni.
-
-
katt777
félisten
válasz
Balinov #5071 üzenetére
Tudom, gyakorlatilag is az van (Realtek, nem?). Most ne mondjátok, hogy az se jó a tuneremhez, mert lerágom az asztal szélét.
Megpróbálom eladni a P6T Deluxe-omat, aztán veszek egy Asrock X58 Extreme-et (kevertem a Dlx-szal, az nem kell).
Core2duo6600: Szól ez szépen, nincs semmi gondja, egészen addig, amíg nem próbálom a tunert PCI-Audio módban használni. No és W7 alatt korábban jön a hang, mint a kép, és valahogy nem vigasztal, hogy mindenki másnál fél másodperccel előbb tudom meg a híreket.
-
katt777
félisten
-
bzoley
veterán
válasz
Balinov #1867 üzenetére
A sebességgel nem volt semmi gondom, sőt elég gyorsan végrehajtott minden parancsot.
Csak elég hiányos a program. EPG, és OSD nélkül már nem tudok létezni
Amúgy volt nálad valamilyen korlátozás a programban? Mintha 100-120mb körüli trial install-ra emlékeznék, amit én kaptam, az meg ~340mb, és ahhoz képest elég szerény képességekkel bír. -
as_Rock
őstag
válasz
Balinov #1796 üzenetére
OFF
Nálatok is mindig mindent azonnal kell megoldani ilyenkor?Nők....
*legyintés*
ON
PVR2-ben tapasztaltatok már olyat, hogy gondol egyet, és adott időpontig veszi az adást, aztán onnan kezdve felülírja a további műsorral a már rögzítettet, azaz eltűnik mondjuk az első 45 perc?XP SP2 x2-es proci 2x1GB ram, tehát erőforrásgond elvileg nem lehet
Mégvalami: Mi a jelenlegi legfrissebb stabil, ''hibamentes'' PVR2 verzió?
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Balinov #1832 üzenetére
A 3212 is egy beta driver abból a csokorból, amiből a többi msn-nel működő is származik.
A korábbi ''vertical scaling'' probléma javítása belekerült, ami 640-es felvételnél okozott gondot, de az msn-javításról nincs benne infó. Vagy javítva lett, vagy véletlen, hogy nálad jó -
bzoley
veterán
válasz
Balinov #1829 üzenetére
De felraktad a DTV1800 driver-ét, nem?
Legalábbis volt róla szó. Abban meg már nem jelentkezik elvileg a probléma.
Melyik driver van fönn?
Rönó:
Csak azért furcsa, mert ''önszorgalomból'' ilyet nem szokott csinálni a program.
Akár egy vga-driver frissítés, vagy codec telepítés is közrejátszhat, de ha egyáltalán semmi nem változott, akkor tényleg érdekes. -
Balinov
titán
-
Morris
veterán
válasz
Balinov #1548 üzenetére
na ezt még nem néztem. de nincs más hátra, mint előre.
egyébként meg:
olvasgattam erről a video capture nevezetű valamiről a neten. nekem ezzel gondom volt/illetve van, mert a leadteknél ha felinstalláltam a a tv2000xp expert wdm video capture-t akkor nem tudta elindítani.
összesen van 3 pci slotom üresen és két pci-ex slot. egyik pci-xben a videókar (gf7600gt)az egyik pci slotban pedig van a tuner.
ha bármelyik pci slotba rakom a tunert gond van. akkor miért ütközik ha nincs más pci-os eszközöm?
csak erre tudok gondolni -
Morris
veterán
válasz
Balinov #1546 üzenetére
dehogynem, csak nem engedi. mivel ha felinstallálom úgysem lesz megfelelő, mert ezt írja ki folyamatosan: az eszközt nem lehet elintítani (kód10.)
viszont tegnap este kipróbáltam egy pinnacle pctv pro tunert. a driver fel is megy kompatibilis probléma nélkül
viszont
És még mindig ugyanez a probléma:
Most már kettő ilyen van ebben a formában:
multimédia videovezérlő
mulimédiás videóvezérlő
Szerintem csak az lehet, hogy a chipset driver cd-ről nem telepítettem valamit. Bár rákeresve, hogy mit tudnék felinstallálni, az alaplapi cd-n sem találja ezeket.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Balinov #1517 üzenetére
Azért kérdeztem, hogy milyen típus. Az Expert EEPROM-ja védett, max. tönkre mehet.
Morris:
Este tudok jobban utána nézni, egyelőre driver ütközésnek tűnik.
windows/inf/ (nincs backslash-em)mappából törölni minden oem nevő fájlt driver törlés után. 3210-es driver telepíteni a leírás szerint, ha megy. -
Morris
veterán
válasz
Balinov #1517 üzenetére
egyébként tegnapelőtt egy szintén ilyen karim volt csak az RM-es változata.
ugyanez volt a hiba. visszavittem a boltba, mondom nem jó, nem kompatibilis, kérek másikat. srác bedobta a gépébe és ment neki simán. kicserélték az expertre és most megint ugyanez a hiba.
mostmár tuti hogy a hiba az én készülékembe van
csak nem jövök rá, hogy mi
eeprom fless - AZ MI AZ???
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Balinov #1378 üzenetére
Semmi
Teljes a csend, pedig nagy szükségem lenne rá. A többi kártyánál nem biztos, hogy sok változás lesz tapasztalható, de nálam szinte az élvezhetőség függ az új verziótól.
Valószínűleg túl sok probléma lehet a szűrők implementálásával. És egyelőre semmi jele, hogy a napokban kiadásra kerüljön az új verzió.
Miért ne -
as_Rock
őstag
válasz
Balinov #1329 üzenetére
Jaja, as_Rock
Ennél úgy hívják, hogy ''PCI Devices Power On'' ha jól értelmezem az alábbiakat:
''Use this item to enable or disable PCI devices to turn on the system from the power-soft-off mode''
Ha nem akkor viszontmert, az időzített felvétel miatt vettem a kártyát, és a fenének van kedve bekapcsolvahagyni 1/2napokra a gépet
-
-
penene
őstag
válasz
Balinov #1144 üzenetére
köszi
Ha a jelenlegi DTVmnél jobb PVR2 verziót tudsz, akkor egy linkkel megtámogatva nagyon örülnék, akár priviben is.
Oké, a driver kérdés eldőlt.
Én tökéletesen meg vagyok elégedve az expertemmel, igaz voltak vele gondjaim az elején. De a földhurok leválasztó szűrő megoldotta a problémát. Bár ha vennék erősítőt is, akkor talán még ennél jobb lenne (anno linkeltetek képeket is az durván jó volt), de annyira mégsem gond, hiszen semmi sem motivál, hogy elmenjek 3 sarokra megvenni az erősítőt akár próbára is, pedig voltam ott 2*, de aztán a szűrőt normálisan rádugtam, és megfelelt a kép.
Egyetlen problémám, hogy amikor pl. nézek focit, akkor a gyors mozgásoknál bejön a ''motion blure''.Ez Expert - Tuner sajátosság, vagy netán ehhez kéne az erősebb jel, stb.? Egyébként tényleg csak a focin veszem észre, egyéb filmeknék nem tűnt fel.
-
bzoley
veterán
A magyart nyeggetem én is
Nem, az alap felállás az, hogy a MC nem ismeri fel a tunert(nincs hw-es enc). A Mainconcept-et felrakva már felismeri, de a csatornék képe olyan, mintha egy 320-as lenne kinagyítva. Blokkos, maszatos. Szóval sok értelme nincs a használatának. A rádiót még nem próbáltam, de a beta-ban nem volt vele gond.
A PVR2-vel viszont nincs nagy gond. Lehet halkítani, némítani, még a felvétel is működik.
Egyedül, mintha a tv képe menne kisebb felbontásban, a 12-es karika, meg néhány részlet kicsit darabos. -
-
hszilard
csendes tag
Sajna a munkahelyről írok, így nem tudom megnézni, csak majd ha hazamegyek. Ha látnék képeket az egyes változatokról, rögtön rá tudnék bökni, nekem melyik van. De még a leadtek hivatalos oldalán sem láttam a kártyákról képeket, csak a dobozukról. Szerintem expert.
De köszi a tanácsot, már töltöm is a PVR2-t. -
hszilard
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszodat és a javaslatokat!
Most zavarban vagyok, hogy melyik változatú is a kártyám, mert nincs most itt előttem a doboza, annyit tudok, hogy az ára 8500 forint körüli volt, és hátul négy kimenete van, az antenna, a távirányítóhoz az érzékelő, és még két valami. Ja, és egy világosszürke távirányítót adtak hozzá, kipróbálni még azt nem tudtam, mert a távirányítóhoz elemet nem mellékeltek
A hivatalos oldalról most töltöttem le a WinFastPVR3112.zip-et, az nem jobb, mint a 2.0.13-as?
Üdv.: hszilard -
törölt tag
Rendeltem egy Globalt, másfél-két hét, s ha minden igaz, meg is érkezik!
Írtátok, hogy ha jó minőségben szeretnék DivX-be rögzíteni, ahhoz kell gép...kicsit félve teszem fel a kérdést: egy jófajta Core 2-vel azért ugye nem kell különösebb kompromisszumokat kötnöm?
[Szerkesztve] -
tellvilmos
csendes tag
Nem egészen úgy csináltam a dolgokat, ahogy a legjobb lett volna, de így sem sikerült túl rosszul az eddigi állapotokhoz képest. Viszont a Hirscmann erősítőre nem volt szükség. Leírom az ideális állapotot, ha mindenképpen el kell osztani a bejövő kábeltévé jelét több televízió és pl. számítógép felé. Kell venni egy galvanikus leválasztót (ez a leválasztó kell ahhoz, hogy a számítógép ne gerjedjen a kábelen bejövő szükségtelen alacsonyfrekis jellel, mely nálunk pl akkora, hogy egyenesen ráz érintésre, volt, hogy 80 Voltot mértem rajta!)), én a www.satel.hu oldaláról néztem ki, pl.:
[link]
Na ezt a galvanikus leválasztót kell rögtön a bejövő kábelre szerelni egy F csatlakozó segítségével. Erről megy a kábel egy jel erősítőre, ha szükség van rá. a jel erősítő után kell beszererelni egy elosztót, mely szintén F csatlakozós legyen, szerintem ez a legjobb erre a célra. Az elosztóról pedig közvetlenül a televíziókra és a számítógépre, esetleg rádióra megy a jel. Az erősítőt először le kell csavarni nulla erősítésre, majd a televíziók bekapcsolása után szépen, lassan emelni lehet az erősítést a szükséges mértékig. Ha túlvezéreljük az erősítőt, akkor ismét elkezd romlani a kép, mivel a túlvezérlés gerjedést okoz. Ha megtaláltuk az optimális erősítést, a legtisztább a jel, akkor készen is vagyunk, már csak a kábeleket kell szépen elrendezni.
Na, nálunk nem így tettem. A szomszéd szobában van a bejövő kábel, ahol el van osztva két felé a kábeljel, egy az ottani tv-nek és egy ami átjön ebbe a szobába. Innen a jel megy át a 3. szobába és az itteni tv-be, számítógépbe. na én csak itt kezdtem el szerelni. A szomszéd szobából bejövő kábelt elvágtam, beszereltem a galvanikus leválasztót, majd az elosztót, s kipróbáltam a művemet. Hopp, micsoda változás, majdnem tökéletes a kép, jobb, mint előtte volt (előtte a számítógépet abszolut nem lehetett felcsatlakoztatni, mivel a kép rettentő rossz lett, a tv jelét is elvitte, most meg számítógéppel együtt is jobb lett a jel, mint előtte csak a tv-n). Rátettem aztán az erősítőt is, de nem javult a kép erősítéssel sem, bárhogyan állítottam. Talán, ha rögtön a bejövő kábelre tettem volna a galvanikus leválasztót és az erősítőt, a szomszéd szobába, ahogyan az elején írtam, akkor teljesen tökéletes lenne, de így is óriási a javulás! Bocs, ha kissé zavaros voltam, ha valami nem érthető, szóljatok! -
bzoley
veterán
Hát nálam elég régóta úgy működik, hagy ha 640-ben divx-et állítok be, akkor ilyen lesz:[link]
És újabban szintén 640-ben, ha mpeg2-t használok, akkor 720*576 lesz a video.
Itt egy registry patch ,ami elvileg segít a problémán:[link]
12/29/2006,4.0.107.3211
- Bug Fixed : Vertical Scaling is enabled by default when the reigistry is not exist (AnalogScaler.cpp)
Q: How to recording 720x480 video from a 720x576 video source (PAL/SECAM) ~Zoltan ?
A: Step 1 : Download this patch registry file : http://tw1965.myweb.hinet.net/PAL_VerticalScalingFix.reg
Step 2 : Double click on it and register it
Step 3 : Restart Windows to let the registry reload by the driver 4.0.107.32xx
Hagyd a fenébe a tvxb-t. Úgysem tudod PVR2-vel használni.
mazda626
Bogarászd végig azokat a sorokat is, amik nincsenek kipipálva, vagy add hozzá kézzel.
Pl: RTL Klub:495.3125 Használj adaptív keresést esetleg.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Nem nagyon emlékszem már rá, elég rég állítottam be. Annyi rémlik, hogy porthublabla. ini-t átnevezed tvxb.ini-re, és berakod az ini mappába, majd a bin-ből indítod az exe-t.Asszem
Ha ráérsz kísérletezgetni, akkor veszel fel néhány másodperc videót mpeg2-vel 640*480-ban? Az érdekelne, hogy megváltozik-e a képméret. -
bzoley
veterán
Amíg a DTV nem tudta importálni a tvműsort, addig más programot használtam, és ahhoz a tvxb-t használtam. Később viszont át kellett állnom az xmltv-re, mert (talán a kódlap miatt, vagy a fene tudja) a DTVnem tudta betölteni a tvxb-s xml-t. Mindenesetre, ha megvan a program, leszeded hozzá a port.hu-s ini-t, megszerkesztgeted(miután rájöttél, hogy kell), aztán már csak agombot kell nyomogatni. Nem jobb, mint az xmltv.
adcsyka
[link]
Itt valahol találsz egy remote programot, amit megpróbálhatsz belőni hozzá. Nemtom, működik-e vele, nem használom.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
na,eszközkezelőből eltávolít,driver,inf uninstall,reboot,feltelepít:1db eszköz Global/Global TV néven, .10-es PVR2 settings-ben látja a capture device-t,viszont indításkor hiba a képalkotás során,majd dtv...exe hibát okoz,
ez nem igaz,mégegyszer beröffentettem tray ikonból a pvr2-t,hiba a képalkotás során,de nem száll el hibával,kiválasztom a source-t ott bal alsó gomb esetén,erre jó.van hang,kép,stb.idáig klafa,mindjárt nézek egy mpeg2 capture próbáűt
capture OK, mpeg2,768*xxx,progresszív,7-es minőség,10mbit ,~4mbit min. rendben,van hang is,és úgy látszik szinkronban a videofolyammal.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest