- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Rapidus
tag
És az anyagiakon túl (persze ez is fontos volt) szerintem jó minőségű is.
Főleg arra kell, hogy TV-ből az engem érdeklő műsort felvegyem, és az első benyomásom szerint minőségileg erre tökéletesen megfelel (egy asus A7N8x-Deluxe, egy Barton 3000, és egy ATI 9800pro van alatta).
Létezik olyan beállítás ami optimális minősg/méret arányt ad, vagy ez teljesen egyéni ízlés dolga? -
penene
őstag
ahh, kipróbálom!
FM akkor sem lesz rajta, hiszen előtte uninstalláltam a PVRt...
vagy azt is meg lehet csinálni, hogy a PVR is installálva van, így ha az FMet nyomom le, akkor bejöjjön az FM, ha pedig a TVt, akkor a DTV jöjjön be???
Megnéztem reget, a gáz csak az,hogy ami ilyen Path-os bejegyzés, az egyedül a work_area.
hol található az indítási??
current user\leadtekben kerestem...
megnézem local mashineben is, bár..
[Szerkesztve]
Ahh és ott van... pedig azt hittem ott nem leszP
akkor elvileg így működhet az FM is nem?
amúgy a teletext az hol állítható? Vagy az nem előhívható DTVben, hiszen nincs is beépítve olyan?
ez érdekelne...
akkor telepítem vissza PVRt is
[Szerkesztve] -
Thommer
csendes tag
Ott a pont, ugyanis nekem is SB Live! 24bit-em van, csak elfelejtettem írni. Kivettem a kartyát, és megnéztem az alaplapival (ALC650), ezzel gyönyörűen mükszik, a probléma megszűnt.
Majd, ha új erőre kapok elkezdek játszani a különféle PVR-kel, ill. a Creative driverekkel, hátha vmelyik kombináció életképes lesz. Te melyik verziót használod, a legújabbat, ami a Leadtek oldalán fenn van, asszem a 3.0.10.79 (mire megtaláltam, h hol írja ki a verziószámot...)?
[Szerkesztve] -
Nimda
addikt
Ezt a választ nekem irtad?...
De hát egyik napról a másikra behal a driver?..nem nyúltam semmihez...a csatorna keresésnél Germany-t adtam meg,auto fine tune és adaptive keresést...segithet ha újratelepitem a drivert?..a driver egyébként még a gyári...
Mégis nyúltam valamihez:A hibát megelözö nap telepitettem az ad-aware nevü progit...lehetséges hogy bekavart?..bár ha kikapcsolom is marad a súgás...
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
Köszi.
Most digiztem végig a Született feleségeket, és egyszerűen gyönyörű a kép, amit a DVD profillal rögzít. És semmi hangbeli csúszás nincsen, pedig ez már vagy fél éve folyton kísértett a PVR használatakor.
mod: dátum alapján pedig ezek régebbiek (2005-ösek). Amit én letöltöttem, az a WinFast_DTV könyvtárban volt (2006.02.10 dátummal), és a letöltőoldalról is erre mutat a link.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Registry buzerálás nem működik, mindig a WFTV-t indítja el, akkor is ha a WFDTV könyvtárat adom meg a Wizard-nak. Ha átnevezem a WFTV.exe-t akármire és a DVBTAP.exe-t WFTV-re, akkor nem csinál semmit a Wizard. Pech.
Viszont nem tudom átnézted-e a context menüjét a DTV-nek. Van ott egy olyan, hogy Frameless mode. A PVR-ben sokakat zavart a keret. Hát a DTV-ben el lehet rejteni.
Viszont a DTV és a PVR (060210) könyvtárában is találtam egy érdekeset: [link].
penene: [link] Egyelőre csak ebben az egy verzióban létezik. -
törölt tag
Az Add... dolog nálam se működik rendesen.
Régi driverrel is működik a távmachinátor.
Nem probléma szerintem a 720x576 mint max felbontás, úgyis ezt várja el a legtöbb DVD Authoring program (vagy 704x576, azaz full D1 kell nekik), ráadásul ez a DVD max mérete is.
Ha a Wizard az időzített felvételek miatt kell, akkor az nem probléma, nem kell görcsölni vele, benne van a DTV-ben is (a villáskulcs alatti ikon). Ha távcucchoz, akkor bizony kellemetlen.
Egyébként ha szétnézel a DTV telepítési könyvtárában, akkor ott megtalálod a WFFM nevezetű alkalmazást (rádió ugye) és a WFWiz-t is. Persze kérdés mit csinál, ha nem találja a PVR-t. Azt ugyanis nem szedtem le, tehát nálam azt indítja el, nem a DTV-t. Talán a Registry buherálás segít...
gelbelex: A legújabb PVR 2006. 02. 10-i dátummal lelhető fel.
[Szerkesztve] -
penene
őstag
kösz!
Nekem vmi más lehet..
Mert még a csíkosod is sokkal jobb, mint enyim, nekem az egész mintha mozogna.. de nem annyira hangyás mint amilyen volt, csak ilyen tényleg aprócskák.. de érződik hogy az egész nem stabil...
Méég valami zavarás lehetséges, vagy nemtom micsoda... méég valami pici...
Az a baj, nem értek hozzá, hogy most mit vegyek hozzá, de biztosan vmi kütyüvel csökkenteni lehetne...
mert állóképnél is látom, hogy igenis mozognak a hangyák piciben
mozgóképnél nem zavaró
szal ezen majd szeretnék javítani vhogy, ezért gyűjtöm az infót...
ezért nem akarok kihívni szakembert, hogy mérje be, mi kell, csillapító, mekkora, erősítő, mekkora, esetleg vmi zajszűrő, mert bekavar vmi (3*os árnyékolt koaxon tuti nem, de előtte simán lehet, ahogy a csávó is mondta, hogy kanyaroknál lehet hogy kicsit kijjebb van az érpár...)
Szal nemtom...
Lehet kapni állítható csillapítót, meg erősítőt, meg fixet is... 1500 asszem az állítható. lehet az lenne a megoldás, csak melyik, meg mi...
nemtom... majd lesz vmi. -
gelbelex
őstag
Persze, hogy használtam
Elnézést kérek. Rutinodat ismerve hüle kérdés volt.
amikor az eseménnaplót böngésztem, vettem észre minden indításnál a három x-et.
Ez mit is jelent? (én viszont rutintalan vagyok)
Ha az eszözkezelőben az új verziószámot látom a ''drivercsere'' után, az nem elég? -
penene
őstag
Hát a kép élességet talán holnap tudom megnézni.
Kiderült ugyanis, hogy a házban az aljzatot rosszul csinálták valszeg (nem is antennás szakemberek lol), és ezt ki fogja javítani, ismert hiba a házban..... De vicces, hogy 2 hete kötöttem meg a szerződést, és eddig nem szóltak erről!!! Szerelő telefonba megkérdezte, mióta rossz? Mondom amióta vanHát kapjákbe de komolyan, legalább annyit mondhattak volna, hogy tudják, hogy ebben és ebben a házban szar a kábelezés , kivezetés, és alapból csinálják, de nem.... Na mind1, ezen már nem vitázom, főleg ha megcsinálják, és szép lesz a kép.
Érdekes. nekem a távirányító nem késik, bár érezhetőbben lassabb, mint ha a rádiót váltom, akkor gombnyomással megegyező, itt kb. negyed secundum, szóval valóban ha folyamatosan váltogat az ember, akkor lehet zavarja, de amúgy nem tartom egy egetverő hibának.
az MPEG felvételre sem tudok még mit mondani... Lefagy vételkor vagy mi??
Amúgy a képcapture az nekem ment, azt adtam oda szolgáltatónak
Amúgy nekem csatornaváltáskor kb. 1 mpig nincs hang!
Azt hiszem ilyen sistergéssel is találkoztam talán 1*, amikor műsort váltottam... Azt hiszem ez nekem még nem indok a váltásra, főleg ha a kép állítólag élesebb is.
De aztán a felvétel lehet módosít a meglátásomon, akkor én is majd letöltök vmi régebbit, pontosan melyik verziót használod? (dátum) -
gelbelex
őstag
a drivert maradéktalanul eltávolítani csak registry-turkával lehetett
Használtad az uninstall utility-t? ([link])
az sem szedi le maradéktalanul?
a két újabb PVR próbálgatásakor ... olyan dolgok jöttek elő, mint pl. csatornaváltáskor(néha) sistergés hang helyett, olyankor oda-vissza kellett kapcsolgatni a csatikat, hogy jó legyen
Ugyanez van nálam a PVR2000-nél... Hm, megnézem a PVR-verziómat... -
penene
őstag
jaja. Hívtam is őket, holnap kijön vki...
De már 1 hete be van kötve, és csak most jönnek ki, pedigazonnal jelentettem.. Kicsit felháborító. De ennyi még belefér a tűréshatáromba. Bár a net miatt így is sokat nyelek el nekik, nemtom még meddig, azt is húzzák.. (mert 6odannyit szolgáltatnak).
Én nem látok semmi hibát a legújabb PVRen , igaz nem használtam régebbit...
Mikre is gondolsz pontosan?
Nekem nem késik a távirányító (max. fél secet, de ez is csak a TVnél, rádió tökjó), egyebet nemtok mondani...
Nekem csak a kép szar.. de az biztos nem a PVRen múlik
Meg a karimon se, mert havernál majdnem tökéletes volt (kis hullám volt benne!)...
De ha már eljutok a tök éles kép és csak kis hullám, akkor már lehet finomítani, de most még a jel az irdatlan rossz....
Amikor állítólag nem telepítették, akkor is ez voltszóval vicces.
na mind1, majd megcsinálják. -
penene
őstag
Sajna bevittem antennaboltba és kiröhögtek ezzel a műszaki rajzzal hogy mi ez...
lol
Úgy látszik, ők nem értenek hozzá, fura, pedig hozzájuk irányítottak.
na mind1, a kari tökéletes!
Elvittem haverhoz és ott tökéletes képett adott sima finetunera. kicsit hullámzott a kép, de lehetséges, mert közel volt a UPC modem vagy egyéb dolog, de amúgy tökéletes kép...
Szóval valamit nálam csesztek el de nagyon!
Kihívtam őket, remélem mihamarabb jönnek..
Elvileg már le van választva az internet és a kábelTV, szóval az nem okozhatja, akkor valamit nagyon félresugároznak...
ennyire szar nem lehet a 2*esen árnyékolt koax kábelem (ráadásul 2vel is kipróbáltam)...de ha mégis, majd a szakember megmondja... Poén mert az ég világon semmit se adtak , csak annyit mondtak, hogy már telepítve van... ramaty társaság...
De ennyire rossz nem lehet a kábel, hogy ennyire elrontsa, nem létezik...
Na majd remélem a szakember tényleg szakember lesz, és pontosan megmondja, hogy mit is kell tenni, hogy jó legyen.
bár lehet csak elintézi annyival, hogy a szolgáltatás jó, a többit oldjam meg magam. ehh. Kinézem belőlük -
maxthor
tag
Igen a képen látható anomáliára gondoltam. egyébként minden tölem telhetőt megtettem. az összes létező PCI slotban ki lett próbálva a kari. a környéken minden ventit lehúztam. a hang kábel nélkül is kisérleteztem, illetve a coax is 1000 féle módon lett elrendezve. Az IrQ kiosztást is babrálgattam, minden egyéb integrált eszközt kikapcsoltam, másik videókártyával is próbálkoztam. De egyébként ha valami fizikai zavar lenne ,akkor feltételezem a gép bekapcsolása utánn rögtön jelentkezne a probléma, De nem igy van, hanem kb 10-15 perc múlva kezd el igy csíkozni (érdekes). Egyszerűen nem birok rá jönni hogy mi lehet a gebasz
(asszem ehez a problémához minimum kéne egy kvantumfizikus végzettség
)
Viszont az is érdekes hogy a Mercury illetve a hauppage pvr-250-es tv karival nem csinálja ezeket. Feltételezem minden tunner egyformán érzékeny az ilyen fizikai zavarokra. de akkor miért csak ennél a leadtek wftv2000xp expert-nél csinálja a fesztivált. !!!!Amúgy másik gépben ez a kari tökéletesen megy!!!!!
heeeeelp
[Szerkesztve] -
penene
őstag
Egyébként miért bosszankodnék ha a driver oldalról szedem?
mondtatok lejjebb egy driver linket, és egy PVR linket, ami a lehető legjobbnak tűnik...
azért gondoltam, hogy ha azt szedem le, akkor az jó lesz..
tehát ott azt hiszem az utcsó előtti driverről és a legújabb PVRről volt szó.. és volt a link.. majd hétfőn megnézem.
De ha azt mondod te, hogy mégse azokat töltsem , akkor majd megnézzük ezt is..
leszedem mindenesetre -
Balinov
titán
hát,az a miro tuner is van már vagy 5 éves.
tuner részére már nem emléxem,milyen volt,talán temic vagy lg (nem saját volt,csak beüzemeltem). akkori helyi kábeltv-n csak az ORF1 votl rendes sztereo,ezt a miro pvr progija ki is jelezte. akkor az én leadtek xp deluxe-om 17k volt,a pctv pro meg majdnem 30k. leadtek előtt volt egy Kworld BT878-as chipes tunerem is (mono) de a botlos srác felhívta a figyelmemet rá,hogy képes az ''ál''sztereóra is. -
penene
őstag
hát nemtom, azt hiszem azt max. holnapra halasztom
KábelTV hétfőtől már lesz, ha holnap megkötöm (hívni fog csóka)
Igen, egyedül itt 11700, extreme digitalnal 13 ezer.
többi helyen 15-16 ezer..... de mér
hát nem tudom, mindenesetre elmegyek ma, megnézem a dobozát, meg mindent...
Lehet hogy csak óriási mázli... Mindenesetre ha észreveszek bármi stikli gyanússágot, akkor megpróbálok erőt venni magamon, és mondani, hogy köszönöm, de nem kérem mégse... csak az nekem nehezen szokott menni, meg ugye ilyenkor jó gyorsan intéznek mindent.
elég jelentősen olcsóbb így az átlagnál.. ez a LORD Computer, vásároltam már ott, szerintem nem kamu... de majd kiderül, kinyomtatom mind a 2 dobozt, + kelléklistát -
penene
őstag
Ehh.
Felhívtam, 11700 forint, és dobozos, minden tartozékával együtt.
''Dobozos, természetesen''
Hm, lehet ebben vmilyen átverés??
mindenesetre kinyomtatom a tartozéklistát!
Meg persze remélem bontatlan csomagot kapok, amit majd ott helyben kinyitok azzal az indokkal, hogy kiváncsi vagyok mi van benne, hátha kell vmit még vennem hozzá....
a kártyán lehet valami átverés? gondolom mást nem raknak bele...
azt hiszem még ma megveszem...vagyis nemsokára indulok érte.
bár használni szerintem nem fogom tudni, hiszen nincs kábelTVm... se antennám, akkor azt majd holnap elintézem, és estétől már mehet a TVnézés.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
penene
őstag
aha, értem.. és az az MPEG2 amivel felveszel, azt te még utána tömöríted tovább, vagy azt csinálod megőrzésre??
és akkor MPG formátumú fileaid lesznek, amit nézegetsz utána vissza?
6000kbps az sok és jóminőség? (750 kbyte)
Gondolom ezt még kell tovább tömöríteni.......
Lehetne akár nagyobb bitrátával is felvenni??? (akkor még kisebb a minőségromlás??)
a hardveres kódolás csupán ezt az 1. kódolást segíti elő, hogy ne a proci csinálja azt a 720*576 6000 kbpsen???? (így nem nagyon nyerte el a tetszésem)
érdekes a téma, van mit tanulnom, de szerintem majd utánaolvasok még jobban...
ha jól vettem ki, mindenki többször kódol... még az is aki hardveresen kódolt.... vagy nem?vagy az a 6000kbps az lesz a végleges?? az egy 2 órás filmnél (750*60*120 kbyte: 5 giga, DVD minőség... hm, nem is rossz.
P
Akkor ezek szerint nem is tömörítetek ilyenkor tovább? -
penene
őstag
hm, hiszek neked, akkor elvileg olyan 1.dobozost kéne keresni, nem?
A célt nem tudom. Attól tartok a TV nem tartogat számomra olyan dolgot, amit érdemes lenne minőségileg megőrizni (FILM tuti nem, max. vmi kis műsor)...
nagy filmeket nyilván DVDn szerzem meg, vagy letöltök vmi DVDripet, stb.. (legalitás rulZ) de nem a TVről..szerintem legalábbis... de ki tudja..
egyébként kérdés: van apámnak néhány VHS kazija, amit ki szeretne menteni digitális formátumra (saját felvételek), ahhoz is lehet használni ezt a tunner kártyát, vagy ahhoz már vmi komolyabb cucc kell?? -
penene
őstag
őő, nekem lényegében véve tök mind1, hogy milyen a tömörítés, a lényeg, hogy jó minőségű legyen, és mégse legyen vele tele a vinyóm, érted.
Én életem során szinte csak AVI formátummal (DIVX)szel találkoztam, most kijött divx6os is, szóval igazán én nem vagyok ezen a téren tájékozott.
A felvétel mint opcionális eszköz számomra, amit majd ki fogok tanulni, elsődleges a MINŐSÉGIBB TV nézés lenne, azt meg azt hiszem mindegyik tudja ezek közül nem??
Expertre nem irta hogy tud hardveres kódolást..
mondjuk nekem mind1 tényleg.. de ha fel akarok venni, ne legyen frame veszteség, ill. ha nézek TVt azért ne dolgozzon halálba a gép!!! (ha felveszek az más), ill. tényleg jóminőségű legyen a megjelenés (jeltől függően)
SGn azt mondta egy srác, hogy hiába van bika gépem, sok mindentől lehet frame veszteség, legyen akár a vinyó tekerése, vagy bármi...
szóval kicsit félek...
De pl. ha hardveresen veszem fel, akkor meg már nem tudok gondolom DIVXelni... mondjuk nekem full mind1 hogy milyen a formátum, csak kicsi legyen (amennyire lehet), és jóminőségű.... értitek.. -
penene
őstag
''Sőt, az újabb Epertek egyes változatai is izomból digiznek mpeg2-t
Tehát PVR szinte kiesett.''
Epertek??
ezt nem értem..
Mi az hogy PVR szinte kiesett??
Én tutira divXet fogok csinálni a felvételeimből végtermékként , ez nem kétséges.
Ergo akkor ebből a szempontból tényleg fölös (+ a gép is bírja)
ezt jelenti hogy kiesett??
DV is kiesik, mert nem digizek külső eszközről (ill. van más firewire portom is, pl. 1 az audigy2 kártyámon + integrálva is van alaplapon 1, tehát van választék..
Mi marad akkor??
a 2000 expert ?
Vagy akkor milyet vegyek??
megnézhetem a sapphiret, de ha azt mondod a szoftver nem jó, akkor full mind1, mit tud....
Úgy látom, te nagyon értesz a témához! Köszi a segítséget!
[Szerkesztve] -
penene
őstag
hm, köszi!
Ezek között vacilálok:
Leadtek Winfast TV2000 EXPERT 12-16ezer
http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tv2000xp_expert_1.shtml
winfast_dv2000 18-19 ezer
http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_dv2000_1.html
Leadtek PVR2000 24 ezer
http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_pvr2000_1.html
én úgy vettem ki, hogy szinte semmi különbség nincs köztük csak annyi, hogy a pvr2000 az hardveres.. ha jól vettem ki a specet...
akkor meg azért kicsit nem értem az árkülönbségeket....
nekem +3-4 ezer forintot egyszer megér, hogy jobb legyen és modernebb, és minőségibb...
de ha csak a hardveres kódolás a különbség, akkor bizony nem tudom......
gépem 4000+os A64 1 gigram... szal sztem bírná a szoftveres cuccot is...
De ha kényelmesebb, jobb felhasználású a PVR akkor nekem megéri a + pénzt.. bár 24 ezer forint elég sok... és mintha XPt 12 ezerért is láttam volna........
Sapphire Theatrix 550pro - erről még nincs infóm, senki nem tud róla semmit, meg nem mondott jót róla (te is mondtad , hogy szoftvere rossz volt), ezér tnem is raktam bele a versenybe..... -
törölt tag
Nálam a 2006. 01. 10-i PVR simán vesz fel MPEG2-be. Az azt megelőző 2-3 verzió nálam is szabotálta ezt.
A távirányító legfeljebb 0,2-0,3s-ot késik nálam, a billentyűzetre azonnal reagál. Mindez a legutolsó előtti driverrel (2005. 06. 10.) és a legutolsó PVR-rel (lásd fent). -
törölt tag
Sokat segít, ha a PVR-ben az Encode Mode-ot Progressive-re állítja az ember. A legújabban van rá lehetőség, és egész értelmesen dolgozik. Ami érdekes az az, hogy a DivX-ben fentebb vettem a bitrate-et 5000-ig és ez alig járt erőforrásigény-növekedéssel. Meglepő. A 4000 feletti bitrate-eket viszont csak akkor engedi ha nem használ profilokat az ember.
Én két okból sem használom az MPEG2-t:
1. Szinte lehetetlen, de legalábbis nagyon nehéz szerkeszteni (nem nekem, hanem a sw-nek bonyolult, és szinte a teljes stream újratömörítésével, ezzel együtt minőségvesztéssel jár).
2. Eddig nálam hibajelet generált mindig. (a PVR újratelepítése óta nem.)
Nem állítom, hogy a DivX jobb röptömörítésben. Ha csak arra kell, hogy visszanézzem, de nem akarom megtartani, akkor bármelyik jó lehet. Ha meg akarom őrízni és szerkeszteni is akarom, akkor egyik sem alternatívája a PicVideo-nak. -
ArGab
őstag
Nálam is régóta csinálja, a legújabb driverrel kicsit jobban mint eddig (viszont ezzel élesebbek a mozgások). Mintha valahol azt olvastam volna, hogy ez pont a de-interlace algoritmus mellékhatása.
Érdekes, hogy nálam pont az új driver szüntette meg a csíkokat felül, addig két pixelsort mindig le kellett vágnom. De attól tartok a Vdub nem tudja a Crop-ot Direct Stream Copy módban, mert így nem lehet filtereket használni (a simában biztosan így van, az Mpegeset nem ismerem).
pepesza: már rájöttem -
ddt99
tag
A ''fűrész'' hivatalos neve interlace. Nem tudom, milyen proggal csináltad a screenshotot, a gyári PVR-nak elvben van egy deinterlace filtere, ami (valamit) segít ezen. Amúgy teljesen normális jelenség, a tévé képének váltottsoros jellegéből adódik. Ha visszább keresel a fórumban vagy ezer hozzászólással, egyszer írtam erről egy testesebbet, ott megtalálod a részleteket is.
Mpeg2-t tudtommal lehet croppolni újratömörítés nélkül. Van a Virtualdubnak egy módosított (mpeg) verziója, abban (is) megcsinálhatod. Beállítasz egy nulltransform gyári filtert, az megadja a croppolási lehetőséget, belövöd, aztán hang és kép direct stream copy. Legalábbis úgy rémlik, ez működik - ha mégsem, akkor a képnél mégiscsak be kell adnod még egyszer a codec-et, de egyszer már tömörített anyagnál gyorsan dolgozik. Ha egyik sem működik, sorry.
Ja, amúgy a felső zajsor a képújság. -
A77
csendes tag
Kösz. Megpróbálom ezekkel a beallításokkal. A WFTV.EXE magas prioritásra állítása sem segített az akadozás megszüntetésén. Közben újratelepítettem a Winfastot erre most az MPEG2-ről másolt saját profilban ha feljebb állítom a gyári normalhoz képest a bitrátát és a minőséget egyszerűen megáll a kép felvételnél. Hihetetlen.
-
Tombi
őstag
hát nálam ha jó minőséget akarok akkor csak dvd (mpeg2) nél nem akad a többinél igen akármilyen tömöritésen van pedig a gépem elég brutál
(2ghz + 1 giga ram) szal ezt nem nagyon értem mért van igy..
kérdés: tegnap digiztem 1 sorozatot dvd formátumban 2.5gb lett ezt mivel tudom átrakni hogy 3-400 mb legyen jó minőségben? hang lehet mp3,ac3 ezekhez nem értek..
szal pls irja le vki mert itt állok egy ekkora filelal és mindjár elfogy a vinyom
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest