- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
ssolitude #2072 üzenetére
Leginkább a bejövő jel és a kábelezés határozza meg a minőséget. A tuner ronthat rajta, ha valami bezavar a házban, a driver talán a zajszűrésben, míg a PVR az egyéb képtisztításban segíthet egy kicsit.
daa-raa:
Gép mellett én sem használom a távpiszkálót, csak ha átköltözöm az ágyba, bár utoljára az egeret vittem magammalAmúgy közben észrevettem, hogy ugyanúgy késik az up-down billentyű is
Mpeg felvételnél ennyivel dob vissza:
Cannot capture video stream.
Error Code=0x0000
Csak azért nem csodálkozok ezeken, mert az utóbbi néhány hónapban megjelent driver/PVR óta sokan panaszkodnak mindenféle hibára. Valamit nagyon mellédolgoztak a fiúk odaát. -
bzoley
veterán
válasz
ssolitude #2061 üzenetére
Átállítottam a quality-t mitán írta és nekem is felvettea 16:9-et, szóval azértmajd nézd meg.
daa-raa
A legújabb PVR-t nem nagyon akarom felrakni, mert legutoljára is csak gondokat okozott Majd egy következő driver-rel talán. Későbbi visszanézéshez szoktam csak felvenni, ezért nem kísérleteek divx-szel. bár nem ártana keresni valami jó beállítást. Viszont ha valamit el kéne rakni és szerkeszteni is kell, akkor tényleg nem a legelőnyösebb egyik sem, de az sok helyet igényel átmenetileg.
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest