- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
N.Balázs
csendes tag
Sziaszok! Bocs ha már volt, még nem volt időm végigolvasni a majd 1500 új hsz-t, és a kereső sem talált semmit. Próbálta már valaki a Vista bétájával használni a kártyát? Nekem nagy nehezen sikerült feltennem a drivert a Vista által automatikussan felrakott Avermedia driverek helyett, de hang nincs, és a kép is csak ilyen.[link]
Tudom béta meg minden, de ha valakinek van valami tapasztalata azt várom. -
N.Balázs
csendes tag
Sziasztok!
Történt egy elég érdekes ''balesetem''. Ma reggelre volt egy időzített felvételem a legújabb PVR verzióval. Mire vége lett a műsornak amit venni akartam felébredtem, és leállítottam a felvételt az időzítés lejárta előtt. Az eredmény egy 38 GB-os avi (MJpeg) fájl lett, amit a kb 5 óra helyett csak 2 perc 13 mp hosszúnak lát a Windows. Ha valakinek van valami ötlete hogy mit tehetek annak nagyon örülnék.
szerk: késöbb újra kipróbáltam hogy én állítom le az időzített felvételt, és minden rendben ment.
[Szerkesztve] -
N.Balázs
csendes tag
Én az aqua-ban vettem novemberben, a doboza ugyanolyan mint a linkelt képen az elsőé, csak Videostudio 8-as a 7-es helyett. Sehol sincs rajta a hardveres felvétel. Viszont a boltot csak ajánlani tudom, 12700-ért minden benne volt a dobozban ami kell.
szerk: Most néztem csak, épp nincs egyik boltjukban sem.
[Szerkesztve] -
N.Balázs
csendes tag
Csak ajánlani tudom az Expertet én is. MJPEG-gel veszek fel, majd DivX, és a minősége tökéletes. Viszont kiváncsi lennék mi értelme lenne a hardveres Expertnek, fele anyiért mint a PVR2000. Ilyen szerintem nincs.
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest