- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
brd
nagyúr
-
brd
nagyúr
Na jó, de melyik program, melyik verziója pl.?
Merthogy a nekem most feltelepített verzió (számomra) gyökér minőségben timeshiftel (biztos, hogy nincs 8Mbit és állítani sem lehet), ill. mindig deinterlaces filet készít (kivéve MPEG, csak ennél állítható, egyik külső codec-nél sem). Feleslegesen pedig nem szívesen telepítgetnék/próbálgatnék.
-
Hammon Serra
senior tag
Elvileg szó szerint úgy csináltam, ahogy Bzoley leírta.Egyszer sikerült is csak hiányos lett.
Egy két csatornának nem volt műsora aminek kellett volna, hogy legyen.
Újrafuttattam még egyszer de már nem tudtam legördíteni semmit és hozzárendelni sem
mindegy.Egyenlőre jegelem.
Majd ha megnyuxom -
bzoley
veterán
Ez az információ már meg volt neki egy korábbi importból.
Lehet, hogy csak véletlen, de én elcsodálkoztam egy pillanatra
Borokafa
Ha overlay módban fut a PVR2, akkor a Forceware overlay beállításainál lehet nagyítani a képet. Biztos van Catalyst-ben is hasonló, ha ATI-d van. Jobb ötletem nem nagyon van.
A felvételre nincs hatással. -
Neoka
aktív tag
Isten ments! Codec pack a gépem közelébe sem jöhet!
Az Xp SP2 és frissítve van a microsoft oldalról.
A legújabb ami a kártyámhoz jó, gyári oldalról. (2005.06.28-as)
Amúgy a PVR1 fel akar rakni valami vm9 codec-et azt felengedjem a gépre?
A PVR2nek jobban örülnék ha menne, az jobban bejön.A
Amúgy még egy amikor a PVR1 fenn van a gépen, akkor a win kikapcsolásnál kapok egy xxx.dll hiba üzenetet, de túl gyorsan elkapja és nem látom, hogy melyik dll-el van gondja. Ha nincs fenn PVR akkor hibaüzi sincs. -
bzoley
veterán
Múlt héten felrakott XPSP2 + driverek + PVR2(legfrissebb után az előző)
Kék távirányítóval piros gomb - menüből, fehérrel a tv gombbal, valamint a wizard menüből is indul
Nem is értem miért, nem szokott indulni.
Én visszaraktam az előzőt a felvétel miatt, de a napokban eltűnt a menüből a nyelvválasztás lehetősége is
Főként Deluxe tulajoknak egy újabb WFFM.exe[link]
Version: 2.0.2.2
What's New:
1. WinFast PVR2 now supports Close Caption. (Analog)
2. WinFast PVR2 now supports Simplified Chinese.
3. Update help file.
4 Add LR6618 SSID.
5. Add TV Logos for Spain.
6 Bug Fixed : WinFast PVR2 does not remember the ''Always on top'' setting.
7. Bug Fixed : The AC3 + SPDIF issue with WinFast PVR2.
Ivan:
1. Support LR6635
2. Default Audio In for LR6618
3. Support LR6618
Remark:
The default value of mixer audio control line :
1. WinFast TV 2000 XP Global => AUX-IN
2. WinFast TV Global Exper => LINE-IN
3. WinFast TV Global RM =>LINE-IN
Coming soon...
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Valszeg nem a wizard a ludas, hanem a beállítások(szerintem).
Abból kiindulva, hogy a wizard normál esetben mindíg fut, valamint az a tény, hogy a múltkor kétszer is leküldtem a gépet készenlétbe, arra enged következtetni, hogy ez a funkció nálam működik
Mint általában minden
Most nem ellenőrzöm.
syner:
PVR nincs kéznél, de a fénysűrűséget told balra, fényerő kb félig, kontraszt olyan 1/4
A többi tetszés szerint.
Más:
Egyre jobban tetszik az új skin-em
Kár, hogy nem haladok vele.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Fehér távirányítón a TV gombot nyomogatva lehet váltani a kettő között.
syn7h37ic:
Elég körülményes lehet beállítani.
Vista-ban a hangbeállítások között kellett nekem a felvételi eszközök között default-nak kiválasztani egy másikat(meg nem mondom, mit).
A többi, ahogy Daa-raa mondta: hangerő szabályzás nincs, felvétel pláne.
Más:
Szereztem egy új Leadtek cuccot
VGA WinFast A6600 GT
Ennek örömére wdm eszköz nem található, hiba a képalkotás során
driver újrarakása megoldotta a problémát.
Az egy másik dolog, hogy minden mással is ütközik, és fagy mint az állat -
bzoley
veterán
Mindenképp úra kéne írni hozzá ezt a részt. A digit. csatornák azonosítása másképp működik, megjegyzem nem a legszerencsésebb módon. Talán legegyszerűbb a hozzárendelés lenne névtől függetlenül. Bár meg lehetne oldani szerintem a channel id, vagy a display name alapján is, ez eléggé hasopnlít a már meglévőhöz. Majd meglátjuk, mit sikerül összehozni.
-
Hammon Serra
senior tag
Szia!
Semmit, mert csak próbákat csináltam.Mindegy win reinstall volt.ACE nélkül fent van az általad említett codek.
Milyen olyan videoszerkesztő van, ami az én laikus fejemnek is könnyen emészthető.Könnyen használható, és magyar nyelvű.Az egy dolog, hogy megértem az angol szöveget, de még magyarul sem tudom mit kell csinálni nem hogy angolul.
PLelveszek valamit időzítéssel.
Elejére ráhagyok 10 percet és a végére 20-at.
Aztán ezeket szeretném lecsapni, hogy egy ko,plett kis mű legyen belőle.
Na ehhez kell nekem egy progi.
És ne csessze szét a tunerprogit. -
törölt tag
Ha le tudja egyáltalán szedni. Az ACE erős önvédő rendszerrel bír. Ha le szeded, akkor jó eséllyel elbúcsúzhatsz mindenféle videonézési képességtől a Win újratelepítéséig.
djadji: Mi az a rengeteg codec amit fel kell rakni? Egy Xvid, vagy DivX, vagy ffdshow (csak az egyiket, együtt nincs értelmük), egy DVD lejátszó. Ezenkívűl azt kell felrakni, amivel felveszel. -
bzoley
veterán
Szerintem a hangkártya driver-ét hibáztasd. A másik dolog pedig, hogy senki nem mondta/ígérte, hogy az M.V.P. mód minden kártyával működni fog, tehát nem hibáztathatod a programot.
Csináltam egy kis helyet, ledobtam a vga ventijét, így vissza tudtam rakni a másik tunert.
Igaz mind a kettőt az alplapi hangra kellett kötni, mert ugye egy Audigy 4-nek két külön bemenet már megoldhatatlan feladat. A beállítások most külső/külső, és zenei cd/zenei cd a két kártyához. Simán némítom egymástól függetlenül, állítom a hangerőt fel-le. Azt vesz fel, amit én akarok, és közben még el is némíthatom, tehát a silent recording is rendben, miközben a másikon tv-zek. Teljes a luxus
De hogy erre nem képes egy nem túl olcsó hangkártya, az kicsit bosszant.
Viszont sajna nem tudom átirányítani az egyik hangkártyát a másikra, pedig működnie kéne. -
brd
nagyúr
Lehet, hogy nem egészen értem a problémádat, de a hangot a hangkártya digitalizálja, és (1 hangkártyával) a DX csak egy forrásról enged felvenni (tudtommal), így nem is fogsz tudni 2 féle hangot rögzíteni, hiába van 2 db tunerkártyád. A kártyák csak az analóg hangot dobják át a hangkártyára és így csak a DX-en keresztül lehet a hangot digitalizálni.
-
hati
addikt
Módosítom az iménti okfejtésemet.
Ha elsőnek a hw-s kártyát indítom, s hw-s a felvétel is, akkor a 2.-nak indított sw felvétel, hiába állítja át magára a bemeneti hangforrást, a hw kártya jó hangot vesz fel. Anomália csak akkor van, ha mind a két felvétel sw mpeg2 vagy fordított a sorrend.
A sorrend ugyanis nem felcserélhető, mert ha elsőnek az sw felvétel indul, akkor a másodiknak indított hw felvétel ugyancsak magára irányítja a bemeneti hangforrást (de minek, ha úgysem kell neki hw felvétel esetén), s a 2. felvétel hanga kerül az első alá is. -
-
bzoley
veterán
Korábban is ez volt a gond, vagy akkor még egy kártya volt a gépben?
A felvétel nálam sem volt tökéletes az Audigy hülyesége miatt. Felvételnél az analog mix volt az összes lehetőség. Most nem tudom kipróbálni két kártyával, mert még nem faragtam meg az alaplapot, és nincs több hely
De gyanítom, hogy ha különböző felvételi profilt akarsz csinálni, azt nem is jegyzi meg, mint az összes többi beállítást sem. Elvileg csak a program helyét és méretét jegyzi meg. -
bzoley
veterán
Bármit is jelent, ezt biztos nem.
Ami free-nek van jelölve(nemtom mé'r), az az uccsó DTV. Gyártófüggetlenül működik azokkal a tunerekkel, amiken felismeri a chip-et.
A PVR2 már másképp azonosítja a kártyát, így az esély kb. nulla, hogy mással is működjön. De majd teszek egy próbát a Mercury-vel. -
bzoley
veterán
A fejtöréses rész mondjuk igaz, de előbb-utóbb csak rájön mi a baj
De mondok egy érdekességet. Most próbáltam elmenteni egy kérdőjeles Word dokumentumot, na és mit csinált?
Ezek után vagy be lehet állítani a figyelmeztetést az oprenszerben, vagy írni kell a Microsoftnak.
Azért a másik csoportban több titkárnő található, mint tv-műsort felvevő
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Viszont látod, hogy nem történik semmi, így törölheted a rossz karaktereket.
Az EPG-nevekhez semmi köze a DTV-nek, miért csinálná ezt meg helyetted?
Azonkívül a műsorfüzetben jó lehet, ha ott az a kérdőjel, ha elvenné, akkor meg az lenne a baj.
A DTV csak felajánlja az eredeti címet. A lehetőség adott, hogy módosítsd -
bzoley
veterán
Jé tényleg. Ez egy apró bug lehet. Mégpedig az, hogy nem kéne megjelennie a vezérlőpultnak. Nem véletlenül tűnik el, szerintem amit te szeretnél. az nem biztos, hogy meg lesz oldva. Egyébként egyszer valami csoda folytán ott maradt a VP, ahova raktam. Asszem skint cseréltem közben.
-
bzoley
veterán
Na akkor részletezzük:
A vezérlőpultot ''csak'' a 94-es nem jegyzi meg, a korábbi igen(már amióta építgetik).
A második mondatot nem nagyon értem. Keretmentes módban nincs vezérlőpult, viszont azt megjegyzi, csak úgy nehéz kikapcsolni(távirányító).
Milyen kombinációra gondolsz? Egy ilyen és egy olyan? A vp-t kivéve nincs gond a mentéssel. -
bzoley
veterán
WinFast DTV 2.0.1.94- What's New:
-Ezentúl megjegyzi a keretmentes mód beállításait(vezérlőpultról nincs infó)
-Képarány váltásakor az ablak nem ugrik középre
-Netes követítés közben lehet csatornát váltani, és működik néma üzemben is
Bugfix:
-Telepítés után a program nem ''köszön el''
-Több monitoros, és több tuneres hibák javítása
Hamarosan tölthető:[link] -
Kakumix
senior tag
-
bzoley
veterán
Ilyesmire gondoltál?:[link]
Egyelőre nincs rá lehetőség analóg módban. EPG-nek van logo mappája(Services), de az csak digit. módban használható. Azok a programok az ilyen extrákkal, látványosságokkal gyűjtik a felhasználókat. Egy ''alap'' PVR programból viszont nem sok plusz bevétel származik. Idővel biztos belekerül ez is valamilyen módon, de más most is ~300 logo van összegyűjtve hét országhoz, (ha jól számoltam). Hányszáz mega lenne a program, ha a menüből választható országok logói mind bekerülnének?
Valami más módot kell találni neki(pl.:Add Channel Logo) -
bzoley
veterán
(Mostanában elég kérdéses a netem. A teló leginkább nem működik, mint igen.)
Azt a sort valszeg azért rakja be, nehogy gondja legyen a PVR-nek ha fönn van. Eddig üres volt a mappa.
Neilszab:
Csak úgy hanyagul földobtam a PVR-t. Gond nélkül indul a ttx.
Mit jelent a ''megint nem jó''?
Nézd meg, hogy ott van-e a WinFast\Common mappában a wfttx.exe, és indítsd el kézzel.
Ha nem indul, akkor az rendszerhiba.
A fényesség problémádat lehet hogy a vga, vagy annak színbeállítása okozza.
A kép alját nem csak neked vágja le, ez driver-függő. Ha kell ez a felbontás, akkor a tavaly júniusi driver-t kell felraknod, viszont nem tudom, hogy a DTV szeretni fogja-e.
Kicsit már elegem van ezekből az ''érdeksségegből'' a Leadtek szoftverei körül.
Nagyon úgy néz ki, hogy érdekességek inkább a te oprendszeredben vannak.
Előfordulnak hibák mindkét programban, de elég ritka az olyan, ami csak egy felhasználót érint. -
bzoley
veterán
Működni látszik a felvétel.
EPG-ből indítottam egy felvételt, beállítottam egy percre. Hagytam neki három perc gondolkodási időt. Addig tettem-vettem. Fél perccel e felvétel előtt elindult a program, és kábé három másodperccel korábban elkezdődött a felvétel, majd egy perc után leállt.
Második próbának egy néma felvételt állítottam be a másik tunernek, míg tv-ztem. Azt is felvette rendesen és csendben, majd leállt. Egyedülisépséghibája a dolognak, hogy az ablakot visszarendezi középre
A deinterlace dolog minket nem érint, DVB-t módra vonatkozik, csak korábban ez az infó nem volt kinn:
WinFast DTV will always enable the CyberLink DeInterlace if the Leadtek Codec is using, it will increase the CPU usage.
If you are using PureVideo Decoder, use the NVIDIA's PureVideo Decoder's Control Panel to select the DeInterlace mode. -
neilszab
őstag
Ezt úgy érted, hogy akármikor TS használom, minden egyes alkalommal némítsam el a aux-t? Hááát ez nem túl kényelmes megoldás, inkább amolyan jogi kiskapu féle háturól megkerülős dolog....
Ez e fényerő dolog egyre furább. Mint mondtam a TS és a felvétel észrefehetően fényesebb mint az élő műsőr, pláne pipben látszik nagyon (PVR). Most betöltöttem egy felvételt,amit elöte két percel vettem fel az Eurosporton és az élő adás világosodott be rögtön... -
Sándor -P20-
senior tag
A tuner az az összesen ''egyforma'' a hang KF-ként jön ki belőlük, és az megy a csípbe, ahol elválik a két csatorna egymástól...
Sajnos sztem erről hiányzik a sztereó dekóder fokozat, tehát a két csatorna nem válik el egymástól.....
Bár igazából csak próbálgatni akartam, de így neki sem állok. -
hati
addikt
Erre nincs vmi 5letetek? A 89-es sem indul el, amikor eljön egy felvétel ideje. Megjelenik az óra melettt az ikon, majd amikor indulnia kellene a felvételnek, eltűnik. Ha fut a dtv, akkor a felvételt már rendben indítja. Sőt, a gépet is felébreszti alvó állapotából, de magát a dtv-t nem indítja el.
-
bzoley
veterán
Nekem indul rendesen távirányítóval. Mondjuk a másodikat már nekem is kézzel kell indítani, de aztán már lehet a távirányítóval váltani a kettő között. Ahhoz viszont, hogy a rádióval is működjön oda-vissza, már kellett a registry-mod.
Sajnos ma elmarad a meglepi, talán majd holnap.
Ahogy olvastam, az M.V.P. módban történt néhány változás, valamint ezután elvileg csak telepítéskor kell nyelvet választani, a DTV is azt a nyelvet fogja használni alapértelmezettként. A dll-ben láttam még néhány új dolgot, valszeg a netes közvetítés kódolásának beállításaival kapcsolatban, de azt mondja a srác, hogy az még fejlesztés alatt van, senki nem fogja látni. Meg korábban a rengeteg teletexttel kapcsolatos munkára panaszkodott a srác, ez nincs megemlítve sehol.
Nem értettem a Full translation to Deutch, etc sort, de belenéztem az előző verzió fájljaiba, és akkor láttam, hogy még sehol sem voltak idáig a Németek
Mindenesetre végre normális verzió került be a Magyar nyelvből is,eltekintve az új dolgoktól. -
törölt tag
Az eredetit sosem fogod tudni veszteség mentesen visszaállítani a digitális jelből, akár hány biten is digitalizáltad. Már maga a digitalizálás is lényegében egy veszteséges átalakítás.
Azért érdemes minnél magasabb bitrate-tel, vagy minnél gyengébb mértékben tömöríteni digitalizáláskor, hogy a későbbi tömörítés bemenetén minnél több információ álljon rendelkezésre a végleges tömörítéshez. Azaz a végleges tömörítés minnél jobb eredményt adjon. Erősen tömörített (azaz gyenge minőségű, az eredeti anyagból már eleve kevés információt tartalmazó) anyagból már csak jelentős minőségromlás mellett lehet tovább tömöríteni (közérthetően: szarból nem lehet várat építeni). -
törölt tag
Semmi szükség sincs rá. Akkor lenne értelme, ha a sugárzott jel RGB színtérben lenne. De nem abban van, hanem YUV-ban, abból pedig 12 bit is bőségesen elég. De ez csak az egyik ok, ez ugyanis a megjeleníthető színek számára vonatkozik.
A decoder chipek esetén viszont az AD átalakításra, ami egy teljesen másik téma. Ebben a 10 bit egy átlagos és jó kompromisszum. -
bzoley
veterán
Látványos előnye nem feltétlenül van. Viszont gyógyír a ''nagyon halk a tv-m'' problémára, és kiszedték belőle a fölösleges dolgokat, tunereket, mégtovább csökkentették a hangproblémákat, hozzáadtak néhány nem feltétlenül szükséges képnormát, így lényegében üzembiztosabb, problémamentesebb lett a driver.
Töltsd be újra az xml-t a 90-es DTV-be.
Mikor panaszkodtál az ékezetekre, megnéztem és nálam is hiányos volt. Épp készítettem össze a mintafájlt, ehhez be kellett töltenem és működött rendesen. Ezután visszatöltöttem a heti műsoromat és az is jó volt. Szóval most nem tudom, mi van. -
bzoley
veterán
Majd ''este'' megnézem közelebbről azokat a betűket.
Őőő, ezt nem tudom pontosan. Biztos van még valami tervük vele, vagy csak azok kedvéért fejlesztgetik tovább, akik szeretnék ugyanazt használni tovább. Bár a DTV fórumon is több ''régituneres'' fickónak ajánlgatják a Leadtek-esek a DTV-t.
A minap így jellemezte röviden:''WinFast DTV'' will become as ''WinFast PVR 2''.
Nem tudom ki használgat itt Vista-t, de a DTV annyira illik hozzá, szinte eltűnik, mint egy kaméleon. Ez biztos nem véletlen -
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
Tényleg nagyon lelkes újonc vagy
Legalább kevesebb dolgom van
Viszont hogy, hogy nem, megint sikerült valamit eltolni a Magyar dll-ben.
Néhány ó,ő helyett kérdőjel van csak
Ezenkívül ez még mindíg egy régebbi verzió.
A helyes, jónéhány változást tartalmazó fájl a szokott helyről letölthető. -
-
bzoley
veterán
Ez nem egészen így működik. Ahogy mondani szokták, a pofátlanságnak is van határa, és ha azt átlépjük, csak azt sikerül elérni, az összes mail automatikusan a kukába lesz irányítva. Valszeg én sem venném jónéven, ha minden sz***al zaklatnának naponta. Már a Magyar nyelv támogatásánál nyalizósa vettem a figurát, az XMLTV-t meg csak úgy mellékelten jegyeztem meg és hosszasan dícsértem, hogy milyen ''szuper'' program lenne, ha ezt is tudná. Ha figyelembe vesszük, hogy a program a digitális tv-adásokhoz készült, és a digit-tuner tulajoknak(nem nálunk) el kellett magyarázni, hogy nem nekik készült az xmltv-import(mert nem tudják használni), asszem egy szavunk sem lehet.
Hogy nem túl esztétikus? Nem, de legalább van, és asszem egy hét sem telt el, hogy megemlítettem, hogy de f*sza lenne. Ha most azt írnám, hogy nem tetszik, csináld újra, szerinted foglalkoznánk velünk többet? Daa-raa emltette a ló túloldalát(asszem). Igaza van.
Mondjuk a hírdetménnyel ellentétben a frissített dll nem kerül be a csomagba
(én sem tudtam letölteni valamiért, csak TC-n keresztül)
Stirlitz:
Elnézést, majd igyekszem háttérbe szorulni
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Megnéztem. Lehet, hogy idegesítő, de szerintem nem hiba. Mivel megváltoztattad az egyik paramétert, innentől a program nem tudja eldönteni, mit is akarsz. Neked kell a többit is beállítani. De te mondtad:...és módosítani akarja a kezdés és befejezés időpontját. Megkaptad a lehetőséget
Felírtam. -
Marvin02
csendes tag
Marvin02 írta:
''2 hete vettem egy WinFast TV2000 XP Expert kártyát, de felvételnél akadozik, és bagyon csúszik a hang, illetve már hang sincs, mert ma egyik pillanatról a másikra elment. Kikapcsoltam a cuccost, néhány perccel később ismét bekapcsoltam, és már nem volt hang. A csúszás bajomra az eladó azt mondta, hogy telepítsek új drivert, de a ''legfrissebb'', amit találtam az 2004-es volt. Tud valaki segíteni?''
Köszi a linket, hati, de a gép nem engedte a szoftverfrissítést, mert szerinte nincs rá szükség. Furcsa mód ma már rendesen fel lehetett venni vele, de felvétel alatt nem mindig van hang. Most például egyáltalán nincs. Mi ennek az oka? -
bzoley
veterán
Elsőt említettem, másodikat nyomatékosabban, viszont a tvirányítót elfelejtettem, pedig végignézegettem a gombokat és asszem a menü-gomb helyén elférne. Mármint az egész EPG előhozásához, mert ha nyomsz egy Entert, kíírja a csati nevét, már csak a műsor nevét, meg az eltel tidőt kell mellédobni.
Igazából a szűrők kezelését talán másképp kéne megoldani. Az lenne a legjobb, ha lehetne egyszerűbb módon be-ki kapcsolgatni a telepített(mondjuk diectshow) szűrőket. Nekem jól jönne egy comb-filter is, de még nem sikerült rávennem a programot, hogy használja is. -
bzoley
veterán
Igazad van, felírtam
Valami engem is zavart, csak nem jöttem rá, hogy mi az oka.
Viszont van még egy apró javítás, korábban Daa-raa is észrevette, de most, hogy próbaképp küldözgettem a műsorokat az ütemezőbe és mindíg összefutottam vele, megkérdezetm, hogy hogy nem lehetne-e az ütemező alpértelmezett profilja ugyanaz, mint ami be van állítva felvételnek, mert az mpeg1 nem az igazi. Mostantól az alapértelmezett felvételi profilt ajánlja fel az ütemező.
(Nekem elsőre nem ette meg a fájlt módosítás nélkül, de még teszek egy próbát)
RoyalFlush:
Helyi menü - a Winfast DTV-ről...(nem is értem miért, a későbbi verziókban már névjegy lesz)
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Jól gondoltam. Hiányzott a stop idő, ezért nem olvasta be rendesen.
Két lépésben meg lehet oldani:
Készítettem egy grab.bat és egy short.bat fájlt.
Az elsőben egy alap bálltás van: xmltv tv_grab_huro --days 1 --output hun.xml
És a második a lényeg:xmltv tv_sort hun.xml > hun_sorted.xml
A hun_sorted.xml-t már megette a DTV
Asszem egyelőre elég, majd hétvégén komplikálom még egy kicsit -
bzoley
veterán
Hát ez az, nekem meg működik. Csak annyit csinálok, hogy import(amit nyíllal jelöltél), majd kilépés és ennyi. Az új xmltv-t most tesztelgetem. Egy csatornával próbálkozok. Az első műsort kiírja, de a következőt már nem. Talán az lehet vele a gond, hogy em ír stop időt. A másiknál nekem az be van állítva, de xmltv-ben f*ngom sincs, hogy kéne. Azonkívül eltérő kódolást is használ.
-
bzoley
veterán
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam, mert egyből megette az eddig is használt fájlomat. Azért is linkeltem azt próbának. Egyelőre a saját problémámról írtam, meg kérdeztem, hogy ez már egy kész elképzelés-e, vagy doloznak-e még rajta. Azt mondta, hogy ez még nagyon kezdetleges, dolgoznak még rajta, meg kíváncsi volt, hogy képzelem el a ''tökéletes'' változatot. Megemlítettem a categóriákra bontást, színre bontást, meg az osd-n megjelenő műsorcímet eltelt idővel százalékban. Más nem jutott eszembe. Lényeg, hogy ez olyan épp hogy működik változat, a fenti hiba már biztos javítva lesz. Nem tudom, neked miért nem jó, a program elvileg ugyanúgy működik mindenhol. Te melyik programot használod, ilyen beállítással a műsorok begyűjtésére?
Tegnap xmltv-vel is leszedtem egy napi műsort és hasonlóan jártam, mint te Gyakorlatilag egy darab címet jelenített meg, azt is pár nappal korábbról. Mindjárt nekiesek az új vezió letöltésének, hátha jobb lesz. Bár, ameddig a tvxb-vel nincs godnom... -
bzoley
veterán
Max. annyi gondom van vele, hogy ahányszor belépek, mindíg meg kell nyomni a bal falső sarokban azt az izét és csak utánna jelenik meg a műsor. Azonkívül az OSD nem mutat semmit. De már megírtam a panaszlevelet
Jah, én tvxb-vel szedegettem eddig a műsorokat, de majd alkalomadtán megnézem az újabb xmltv-t is hátha használható rendesen. Csak amúgy is lassan elfogy a netem, mi lenne ha nekiállnék még letölteni is azt a nyolc megát
Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest