- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A topic betelt, folytatás itt: [link]
-
crok
nagyúr
Winfast Wizard -> Settings -> Remote controller -> Enable
De ha pl a firefoxban vagyok és megnyomom a TV gombot a távirányítón, akkor be kellene jönnie a PVR-nek, nem? De nem teszi... ám ha a channel up/down-t nyomom, akkor görgeti a lapot, amit nézek, vagy pl a total commandert simán lehet vele ''irányítani'', mintha a kurzorgombokat nyomkodnám a billentyűzeten, meg ott van ugye az Enter gomb is
DE a PVR-t nem tudom indítani...az új Wizard-al sem -
tusi74
őstag
5000 hozzászólásonként újat szoktak nyitni.
Nyitottam egyet: [link] -
bzoley
veterán
A PVR2 nem biztos, hogy támogatja a kártyádat, úgyhogy egyelőre azt hagyd ki a kísérletezésből. Szedd le mindkét PVR-t, töröld a registry-ből a Leadtek-es bejegyzéseket, program files-ból a mappákat, és kezdd elölről a gyárival. Lehet, hogy az új programok nem neked valók, nem igazán foglalkoznak a régebbi típusokkal, sok az új mostanában.
T0rnad0:
Nálam most Vista alatt csinálja ezt a PVR2
Próbaképp ''frissítsd'' egy jó régi, pl. 2005/06 driverre, és nézd meg jó-e. AM2-t nem ismerem, lehet hogy az kavarhat? -
crok
nagyúr
válasz
T0rnad0 #4991 üzenetére
már a régi driver - régi PVR kombinációt is próbáltam, de nem megy
A driverek egyébként mennek, mert a ChrisTV megy...
de ott nem tudom a távirányítót rendesen kihasználni...
( nem megy, csak a Volume up/down meg a Channel up/down..
egyébként USB infravevő és fehér távirányító )
A PVR meg már vagy 5x lett újratelepítve, az 1 és a 2 is -
T0rnad0
addikt
-
crok
nagyúr
Hello!
Szóval...Azzal kezdem, hogy noob vagyok
DE már az egész fórumot végigolvastam meg gyorskerestem
és nincs válasz a kérdésemre ( már volt másnak is ilyen baja,
de nem válaszolt neki senki748as számú hozzászólás (Bence4)
A probléma:
WinFast TV 2000 XP Deluxe TV-Tuner kártya....
szépen működi vagy fél évig...Megy a gyári driverrel
meg a gyári PVR-el...Gondolok egyet, csak kéne valami
driverfrissítés, meg ha van, akkor programfrissítés...
Drivert leszedem (bzoley.uw.hu), felteszem, nincs hiba...
PVR-t leszedem (bzoley.uw.hu), felteszem NEM MEGY!!
Se a PVR se a PVR2.Ezzel az üzenettel:
''A(z) WinFast PVR Application hibát észlelt, ezért leáll.
A kellemetlenségekért elnézését kérjük.''
A gyári PVR sem megy!
Már mindent kipróbáltam (bzoley.uw.hu), de nincs előrelépés...
Valaki találkozott már ilyennel?
Van megoldás?
A gép: WinXP SP2, mindíg update-elve, nincs codecpack.
Ha kell még valami a gépről, mondom azonnal
Csak segítsen valaki!
Köszi!
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Littletiger #4985 üzenetére
Vezérlőpult - hangtulajdonságok - audió - hangrögzítés - hangerő, ott beállítások - tulajdonságok, majd kiválasztod azt, ami neked kell, pl. aux(külső), cd-in, vagy egyéb.
Systray-ről lehet, hogy gyorsabb, nekem ott nincs semmi. -
törölt tag
válasz
Littletiger #4985 üzenetére
A Hangerőszabályzóban nem a lejátszási, hanem a felvételi eszközök között kell kiválasztanod a megfelelőt!
-
Littletiger
tag
Milyen eszközt tudok hozzáadni? Ott csak némítani, illetve szabályozni tudom a különböző hangerőket, úgymint fő hangerő, hanghullám, sw, cd-lejátszó, fejhallgató. Semmit nem tudok hozzáadni. Nem igaz, hogy ilyen bonyolult beállítani egy tv kártyát. Vagy csak én vagyok nagyon láma. Mindenesetre továbbra sincs hang, és így ugye használhatatlan a cucc.
Valakinek még valami ötlete? Sata vinyó bekavarhat? -
bzoley
veterán
válasz
T0rnad0 #4983 üzenetére
Asszem kezdesz túlzottan belebonyolódni
Az eszközkezelőben ott van a három expertes cucc?
Ha igen, akkor ott a driver, amit linkeltem, itt meg a leírás, hogy mit kell csinálni:[link]
Ha nincs ott egyik sem akkor is ugyanazt kell csinálni, csak az ötös pont végétől.
WinFast PVR2 2.0.2.6.[link]
Bug fixed : Fail to set TV system (ex.PAL D)for PVR2000.
Bug fixed : If there are special characters wthin the file name,it will cause recording failed.
Bug fixed : PVR2 doesn't stop recording When hard disk is full.
Bug fixed : Audio status (mono/stereo/dual).
[Szerkesztve] -
T0rnad0
addikt
Köszi a programot,megkerült a hiányzó PCI device(sata2 driver volt a bűnös)!Azonban a progiban akkor is szerepel a winfast tv 2000xp wdm video capture,ha mindent leszedek az eszközkezelőben és amit te adtál delxy.bat-okkal és a winfastos uninstallal sem jön le.Még van egy üres hely is,aminek nincs neve,de vannak róla adatok,ha a progival keresek hozzá,akkor a WinFast TV2000 XP WDM Video Capture Driver Download (.exe OR .zip) fájlt keresne a guglin.Ezeket hogy lehet akkor leszedni?Lehetőleg win újratelepítés nélkül...
-
sTemplar
csendes tag
Sziasztok
Az eddig jol müködő DTV ma érdekes dolgot produkált. Az a felvételi profil amivel tegnap este még megcsinálta afelvételt ma már nem csinált semmit. Felvétel indításkor nics hiba üzenet de a tv kép nem látszik, (eddig mindig volt felvétel alatt is), az időt rendesen számolja de utána nincs sehol a rögzitett anyag.
Eddig annyit deritettem ki hogy akkor van baj ha a felvétel avi-ba megy. Kodektől nem függ, tömörítetlen avi-t beállítva sem csinálja meg a felvételt. Ha a felvétel mpg-be megy akkor még minden OK.
Ötlet? Tegnap este óta nem lett telepítve semmi, és törölve sem.
Köszönöm
Simon -
Zsol
csendes tag
válasz
Littletiger #4980 üzenetére
Ha rámész a hangtulajdonságok beállítására, ott az eszköz hangereje résznél nyomsz egy speciálist, hozzá tudod adni a többi eszközt is, csak figyelj, hogy ne legyen némítva.
Talán az aux a legmegfelelőbb, javítsatok ki, ha tévedek... -
Littletiger
tag
válasz
#65675776 #4979 üzenetére
Na jó, de minek felel meg a CD-in vagy az Aux-in? A Winfast PVR-ben olyan lehetőségek vannak az audio-out control line-nál, hogy hanghullám, sw szintetizátor, cd-lejátszó és fejhallgató. Az audio recording line-nál pedig zenei cd, külső, vonalbemenet hangereje, mikrofon hangereje. Még csak nem is ugyanazok. Akkor hogy állítsam ugyanarra? A win hangerőszabályzóban pedig csak egy lehetőség van a hangfelvétel alapértelmezett eszköznél, mégpedig HD audio capture. Egyébként a felvételt még nem próbáltam, mert hogy tv nézés közben sincs hang. Itt inkább olyan problémákról olvastam korábban, hogy volt hang, csak a felvételnél nem. Nyilván erre szolgál az audio recording line. De én egyelőre nem akarok felvenni, csak szeretném ha megszólalna az adó, amit néznék. Egyébként a tuner kártyát a hangkártyával összekötő kábelt be lehet dugni rosszul? Vagy mindegy, hogy a csatlakozó melyik oldala merrefelé néz? Valami szájbarágósabb válastz please. Mert továbbra sincs hangom.
Köszi -
törölt tag
válasz
Littletiger #4978 üzenetére
Részletkérdés melyikre dugod, a lényeg, hogy a programban az Audio-Out Control és az Audio Control Line is arra legyen állítva és a Win hangerőszabályzóban az a bemenet legyen engedélyezve a Felvételi eszközöknél.
-
Littletiger
tag
Sziasztok!
Valaki legyen oly szíves segíteni! Ma raktam be a tuner kártyát a gépbe, és minden klappol, az egyetlen bibi, hogy nincs hang. A kép szépen bejön, látszólag minden működik, de hangot nem tudok kicsiholni belőle. Próbálgattam mindent. A hangerő beállításoknál minden engedélyezve van. Volt fenn egy Satsuki dekoder pack, azt is leszedtem. A tunert a hangkártyával összekötő kábel bedugásában nem vagyok biztos. Az alaplapom leírása szerint az internal audio audio connectoroknál Cd-in és Aux-in van. Melyikbe kell dugni? Mondjuk mindkettőbe próbáltam, de egyik esetben sem volt hang. Illetve a PVR prgoramben kell e valamit állítani? Az audio device beállításnál mi legyen az audio out control line és mi az audio recording line?
Köszi -
Wolf Howler
csendes tag
Hali mindenkinek!
Tudja valaki hogy lehet beállítani PVR2-nél, hogy az elalváskapcsoló teljesen lekapcsolja a gépet és necsak készenlétibe állítsa?
[Szerkesztve] -
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani,hogy a VideoWDMControl nevű progiban az encodernél mi szerepel?Nekem ez hiányzik és ezért nincs kép.Az Eszközkezelőben Multimédia-controllert kér,szerintem ez lenne az a bizonyos encoder.De ezt hogy kell telepíteni? -
Zsol
csendes tag
Hol tudom megnézni, hogy melyik PVR2 verzió van a gépemen..?
-
törölt tag
válasz
Balinov #4966 üzenetére
Elméletileg ha nem sztereo a tuner, akkor nem is érhető el a sztereo beállítás. Sok TV csatorna valójában csak mono jelet sugároz sztereo kiosztásban (azaz dual-ban). Ha biztosra akarsz menni, akkor valamelyik zenei csatornán fülelj (lehetőleg fejhallgatóval), azok biztosan sztereoban nyomják (MTV Europe és VH1 100% és jó minőségben is, a Viva egy másik tészta).
-
Balinov
titán
sziasztok,
lehet,hogy triviálisan egyszerű a kérdésem,de ha pl. PVR2-ben egy csatorna megtekintésekor a csati infónál ha a sztereó jelet látom,akkor sztereó a tv adás? csak mert nem vok biztos benne,hogy a Global-om sztereó-e.
Köszi a választ -
horitomy
tag
Tegnap én is vettem egy expertet, de valami nem stimmel a kártyával.
A kép minősége jó lenne, ha nem ugrálnának benne azok a vízszintes csíkok. Sajnos képekben nem látszik csak annyi, hogy a kép szélén látszanak ''bevágások''.
Másik slotban is ue, és másik gépben is ue.
Lehet, hogy hibás a kártya? Köszike! -
tusi74
őstag
Jelentem elkészült az első Derrick DVD megvágva. Még biztos vannak finomítások, de első körben nagyon jó lett.
-
törölt tag
válasz
PublicENEMY #4957 üzenetére
Most mi a probléma? Innen letölthetsz mindent: [link]
-
-
PublicENEMY
csendes tag
El képzelhető...
Meg tudnánk valahogy oldani? Fontos lenne, mert így híába van kábel tv... -
tusi74
őstag
Ez baromi jóóóóó! Bekapcsolja a gépet, ha be van programozva. Nagyon imádom!!!!
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
válasz
PublicENEMY #4949 üzenetére
#4773 és #4833 ami kell neked.
-
PublicENEMY
csendes tag
Szeva nem tudom tud-e valaki segíteni?
Leadtek WinFast tv2000xp kártyám van és el hagytam a telepítő cd-t.
Szükségem lenne egy linkre vagy ha valaki el tudná küldeni az install progit
nagyon meg köszönném. -
T0rnad0
addikt
-
td31
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Winfast tv2000xp epert rm tunerkártyám. A problémám az, hogy ha felveszek valamit a kép jó de hang az nicns. Mi lehet a probléma és hogy tudom megoldani? -
Xabree
tag
Beállításoknál bűvészkedtem kicsit és hirtelen megjavult a PVR2
Kép tényleg rosszabb mint a sima pvr-el és csatornaváltásnál pár másodpercig szaggat, aztán megjavul.
-
szasza_1
senior tag
Na, arra már rejöttem, hogy azért van hiba a képalkotás során, mert nem tudom átállítani a DTV-ről, analog TV-re. Ötlet?
-
bzoley
veterán
válasz
FunkyBoy #4940 üzenetére
Hát nincs valami túl okosan megcsinálva, de miután megnyitottál egy videót, nyomd meg alul a harmadik gombot(PAP), ott lesz egy csúszka, amivel a hangerőt tudod eltolni egyik, vagy másik irányba.
T0rnad0:
Tüntesd el teljesen a fent lévő driver-t(minden nyomát), majd rakd fel, amit linkeltem. Ha kell, előtte vedd ki a kártyát. -
T0rnad0
addikt
Az eszközkezelőben megvan a Crossbar,a TV tuner és a Video capture,ezeket a winnel ismertettem fel.De még így is maradt az egyéb eszközöknél egy Multimédia-vezérlő és egy PCI Device,amikhez fogalmam sincs,milyen illesztőprogram kell
A VideoWDMControlban az Encoder rész hiányzik most,gondolom az baj...
Még megpróbálom kideríteni,miért is írja ki a telepítőcd elindításakor,hogy ''Not supported''
[Szerkesztve] -
FunkyBoy
tag
Sziasztok!
Nekem is van egy kis gondom a PVR2-vel (v.2.0.2.5).
Én szívesen használnám avi-k lejátszására is a progit, de amikor megnyitok egy videofájlt a tv adás ablaka hanggal együtt nyitva hagyja és a két dolog egyszerre szól! Ezen csak úgy tudok segíteni, hogy a windows keverő pulton kinémítom az aux-ot (nekem erre van kötve a tunerem), és a wave-ot hagyom bekapcsolva. Szóval ez így kicsit macerás, ráadásul a háttérben a tv ablakát továbbra is futtatja! EZ NÁLATOK IS ILYEN?
A másik gondom, hogy a 16:9-et nem tudom hol kell beállítani a videó lejátszás ablakára!!??
(4.0.107.3209-es drivert használok)
PLEASE HELP MEEE!
Köfike!
FB -
bzoley
veterán
válasz
T0rnad0 #4935 üzenetére
Ha neked audio capture is van, akkor rossz driver-t raktál fel. Nálam akkor került föl, mikor az MSI driver-ét próbálgattam.
Rakd fel ezt:[link]
Tusi:
WinFast DTV néven fönn van a Leadtek oldalán néhány típus mellett valamelyik régebbi verzió, de nem rég keresztelték át PVR2-re és még nincs belőle véglegesnek kikiáltott verzió. -
tusi74
őstag
Nagyon boldog vagyok eddig. 9000 Ft-ból lett HDD-s DVD felvevőm.
-
-
tusi74
őstag
Én tegnap vettem a Mistral-ban az EXPERT-es változatát, nagyon meg vagyok vele elégedve. Még AVI-ban sem csúszik a hang. A legújabb driverrel, és a PVR2-vel használom. Csak azt nem értem, hogy ezek miért nem a Leadtek honlapján vannak fent. Most ha nem kezdem el olvasni a topicot, rá sem jövök, hogy egyáltalán van ilyen.
-
Xabree
tag
Vkinek dobott már olyan hibaüzenetet a PVR2 hogy: ''fails to render graph''? Ezt induláskor dobja és kék képen kívül mást nem hajlandó mutatni. Driver legújabb, sima PVR-el megy csont nélkül csak én makacsul haladni akarok a korral és a PVR2-t akarom használni.
-
törölt tag
-
bzoley
veterán
válasz
Ace Ventura #4919 üzenetére
Azt gondoltam, ez volt az első dolog, amit ellenőriztél miután a hiba jelentkezett.
Daa-raa:
Asszem ezt most kihagynám
Mi a helyzet a MHz, és GHz esetében? Helyes, vagy nem, akkor ezeket is át kéne írni minden programban, nem? -
törölt tag
válasz
Sztojcsi #4922 üzenetére
Ellenőrízd a kábeleket, osztókat csatlakozókat. Valószínűleg ott lesz a probléma. Előtte azért próbáld meg kézzel finomhangolni a csatornákat (<Ctrl> + <+> és <Ctrl> + <->). A PVR2 pl minden csatornát 250kHz-cel felé hangol.
Tényleg bzoley: szólhatnál nekik, hogy javítsák ki a KHz-et kHz-re, mert jelenleg nem helyes. -
Sztojcsi
tag
Szükségem volna a segítségetekre ugyanis vettem egy Leadtek tv2000 Expert-et és be is állítottam a csatornákat meg az auto fine üzemmódot is bekapcsoltam a pvr-ben de ilyen a képminőség:
[link]
Ez mitől lehet? Múlhat a szofveren? A Tesztben azért nem így nézett ki
[Szerkesztve] -
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Megnézné a kedvemért vlki,hogy az Eszközkezelőben mik tartoznak a tv-tunerhez?(crossbar,meg hasonlók)Mióta új lapom van,az install cd ''Not supported'' hibával kilép,így nekem kell felismertetni a a tunerhez tartozó eszközöket,de a pci device-al nem tudok mit kezdeni,egyik illesztőprogramot sem fogadja el sem a cdről,sem a letöltöttek közül..Ma meg teljesen eltűnt az összes hozzá tartozó eszköz...Már próbáltam más PCI-ba is átrakni,de semmi javulás.. -
szasza_1
senior tag
válasz
Ace Ventura #4909 üzenetére
De a progikban (pl MSN) ugye kiválasztod a videó forrást?
-
bzoley
veterán
válasz
Ace Ventura #4911 üzenetére
Nekem sincs kamerám, szóval semmi ötlet. Ha átkapcsolod a tv-t VMR módba akkor sincs kép?
-
Finwe
őstag
Hali!
Ezen a kártyán csak 1x lehet beállítani a csatornákat?
Előszőrre nem talált semmit, gondoltam majd picit később visszatérek rá aztán már nem nalálom sehol a csatornabeállítást!!!
Most töröljem a progit és újbóli feltétel után állítsak csatornákat?
Finwe -
Ace Ventura
addikt
Valaki tud segiteni??
Köszi Balinov, semmi gond -
Balinov
titán
válasz
Ace Ventura #4909 üzenetére
phú,passz,bocs.
-
Balinov
titán
válasz
Ace Ventura #4907 üzenetére
hú,passz,van webkamerám az igaz,de nem használom,mivel most otthon nincs net.én,laikusként,csak a felvételi forrás váltogatásában tudnék gondolkodni.
-
Ace Ventura
addikt
BZOLEY, BALINOV olvassátokel légyszi a 4898# -at
HELP please!!
THX -
Balinov
titán
hamár pofozás,bzoley,minap nézegettem a pvr2 changelogját,itt írják,hogy XP Global-nál (is) default lejátszási és felvételi bemenet a cd-in..namármost nálam az alaplapi cd-inre van kötve és épp kedden vettem észre,hogy sem a gyári mpeg2 good,sem a gyári mpeg4 profillal nincs hang felvételnél.hangkodeknél látszik,hogy van hangság,nade hangja az nincs.sakkoznom kell,úgyérzem,hogy melyik beállítás is a jó.
-
Ace Ventura
addikt
hahó!
Senki???
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest