- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
djadji
senior tag
Hát remélem nem fejezik be a PVR-t mer nekem továbbra is csak azzal megy normálisan a kártya. A DTV vagy PVR2 a telepítés után (mellelsleg mikor befejezi a telepítést nem szól semmit, se hiba, se kész üzi, se semmi) akkor indításkor kiírja hoyg HIba a képalkotás során, és kész. Vége.. kék háttér és semmi..
Szar a PVR de nekem csak azzal akar menni... -
djadji
senior tag
MEGŐŐŐŐRÜLÖK!!! MOst tettem föl az uj DRV-t, meg a PVR2-t és nem megy. Kiírja hoyg hiba a képalkotás során, és kész.. ennyi.. Aztán mikor kilépek a DVBTAP.exe hiba van ami leáll... szokásos ablakban és ennyi..
Nem hiszem el hogy nem működik ez a szar... a régi OVRrel meg megy (Bár sok csatorna sistereg, de a kép jó..)
Hihetetlen... lehet hoyg ki kéne próbálni a kártyát másik gépben is? -
djadji
senior tag
Visszatettem az Nvidia eredeti driverét.. de ugyanaz a helyzet. Azok a csatornák amik eddig, azok most is sisteregnek..
-
djadji
senior tag
ÉS honnan lehetne letölteni ezt a PVR2-t? (még ha az a DTV uj neve is?)
Melelsleg néztem már a VGA-t is.. ott nincs hiba. Igazából a kép megvan mindenhez, csak a hang rossz egyes csatornákon. Sőt.. mikor tegnap kerestettem vele Hungary-n, akkor jó volt minden, de miután restrat volt, megen ugyanazok a csatornák romlottak el (hangban)
Szval nem tudom mit tegyek vele. Lehet hoyg a Realtek Sound ami nem tetszik neki? -
djadji
senior tag
Hát... letöltöttem azok a drivereket amiket írtatok hogy jól működik a DTV-vel.. Sajnos továbbra sem működik a DTVvel... Nem értem miért. Mikor föltelepítem, azt írja hogy nem találhato DBA eszköz, és aztán hogy HIba a képalkotás során. Aztán kilép az egész. Valaki aki tud segíteni, legyen szives segítsen.. hol lehet a hiba? Hoyg tudnám orvosolni??
(UI: a PVRrel működik a winfast tv 2000 exprt kártya, csak én szeretném DTVvel használni, mert ott van keret nélküli üzemmód, nincs benne knight rider effect és bármilyen kicsire állíthatom a képméretet. Ugyan PVRrel sistereg egy csomó csatorna.. de azért jó.. De nekem DTV kellene.. és a WIN reinstall óta nem működik..) -
djadji
senior tag
válasz
#65675776 #4291 üzenetére
WInXP SP2vel. Mellesleg pontosan milyen realtek hang drv-t tettél fel? lehet hoyg nekem si ez a problémám a mostani PVR-rel... nekem is NV féle hang van fent.. Mert sok csatorna zajos... mikor megkerestetetem őket akkor jó.. kikapcsolom és ujra be akkor meg elmegy a hang...
SZval honnan szedted le azt a drv-t?
(mellelsleg: Epox 9npa+sli lap, GF6800GS, 2 GB ram) -
djadji
senior tag
Ráadásul sok adó szarul jön be (adaptív scan-nel) Főlega hang ami vacak.. Persze csak a legjobb csatornákon (national Geographic, stb...)
És eddig nem volt ilyen.. mióta reinstall WWIN volt azóta vacak. A PVR legalább működik.. a DTV (amit előtte kiválklóan használtam) az meg ennyire sem működik..
[Szerkesztve] -
djadji
senior tag
TUd nekem valaki jó TV néző programot mondani ami jól műxik ezzel a kártyával? nekem nem jó se a DTV se a PVR... Vakmi más kéne..
-
djadji
senior tag
Valaki tud nekem mondani linket egy régebbi DTVhez? a mostani nem működik a kártyámmal. Se a DTV se a PVR.. ami az eredeti CDn volt az müxik (PVR) de én DTV-t szeretnék használni a keretnélküli mód miatt...
Kösz!
Leadtek winfast tv2000 expert kártya -
djadji
senior tag
válasz
#65675776 #4173 üzenetére
És akkor mi lehet az oka annak hogy a PVR-rel megy a kártya (azzal is csak a régivel ami a CDn volt/van) DTVvel meg nem megy, holott eddog ment...
A DTV mellesleg olyat ír ki hogy ''Elérhető BDA eszköz nem található'' utána pedig ''hiba a képalkotás során'' Akkor mitől lehet ez? -
djadji
senior tag
Na most segítsen valaki legyen szives mert megőrülök!
Írtam hogy nem működik se a DTV se a PVR a XP expert kártyámmal. UJratelepítettem, és a eredeti CDről tettem föl a drivert is meg a PVR-t is. Ez MŰKÖDIK! Ugyanakkor ha a letöltött változatot használom akkor nem működik. Fura.
MIndenesetre a PVRrel működik de én a DTVvel szeretném használni (keret nélkülui mód és a képméret tetszőleges csökkentése miatt, PVRbe ugyanis egy bizonyos méretnél nem engedi kisebbre). Ugy emléxem hogy volt valami a registry-ben amit át kellett írni a PVRről DTVre (mármint hivatkozást) és akkor lehetett használni a DTV-t hozzá. Nem tudja ezt valaki? vagy hol keressem? Estleg más megoldás hogyan lehet DTV-t használni hozzá?
Másik kérdésem már régóta esedékes, hogy a PVR-t ha halkítom akkor szépen halkul a dolog, míg ha DTV-t használok (legalábbis amikor még működött) akkor ha halkítottam, ugyan levette a %ot és a csík is csökkent, de a hangerő nem változott semmit.
Valaki aki tudja ezekre a megoldásokt , legyen szives segíteni! (főleg az elsőre)
Kösz! -
djadji
senior tag
válasz
#65675776 #4122 üzenetére
Lehet hoyg ez hülye kérdés.. de milyen wizard? letöltöm a drivert és elindítom a setup.exe-t. De nem emléxem ilyenre hogy ki lehetne választani a tunert... kicsit bővebben pls hogy hol/hogy is lehet ez?
Én a csatorna keresésnél mindig azt a keresést választom ami sokáig tart (nemjut eszembe és mivel nem müxik nem is tudom megnézni). Sokáig fut, de tuti megtalál mindent... -
djadji
senior tag
Most ujratelepítettem.
Megint: Hiba a dekóderhez való kapcsolódás során.. a program leáll. Ettől nem áll le a DTV, de mikor kattintok a beállításokhra, akkor nem csak 3 fül jön be, és nincs a csatorna hangoló rész. Szval nem is tudok csatornát kerestetni vele...
Ötlet? MI a fenét csináljak vele.. Sztem tuti szoftver hiba... de nem tudom mit kezdjek vele... -
djadji
senior tag
Regisztrit nem pucoltam ki... De lefutattam e uninstall programot amit szintén a leadtek oldaláról szedtem le. Azt írták hogy frissítés előtt ezt futassam.
Feltettem a PVRt is de az sem működik. Most már marhára elegem van belőle..
Nekem si szokott olyat (mostanában) hogy kilép és megy a hang... vagy KIfagy (Kiirja hogy hiba van a valami: BVTVDC.exe file-ba. vagy ilyesmibe) és kilép.. a hang meg megy tovább.
Az a fura hogy ezt azóta csinálja amióta egyszer felvettem egy műsort a TVből, és beállítottam neki hogy utána lőjje le a gépet.. de hát csak nem ez a gondja....!!! vagy lehet??? -
djadji
senior tag
SEnki nem találkozott még az általam vázolt hibákkal??
-
djadji
senior tag
válasz
#65675776 #4078 üzenetére
Ez a vacak a PVR-rel sem működik.. nem talál csatornákat.. és mikor a adaptív keresést választom (ami eltóart vagy 10 percig) akkor 1 másodperc alatt ''lefut'' és persze nem talál semmit... lehet hoyg a kártya ment tönkre? Találkozott már valaki ilyen hibával?
[Szerkesztve] -
djadji
senior tag
Hello!
Srácok kellene nekem sürgős segítség. Van egy Winfast 200 Expert tv kártyám, és mostanába mikor elindítom ilyeneket ír ki, hgy hiba a képalkotás során, hiba a kodekhez való kapcsolódás során, és nem működik. Mi lehet a baj? már 1000x ujratelepítettem, leszedtem az uj drivert a honlapról, és nem működik az istennek se, pedig nagyon kellene mert szeretnék vele fölvenni ezt-azt. DTV progit használom hozzá, mert a PVR sztem vacak, nem lehet a képet X méretnél kisebbre venni, rádasul nincs keret nélküli üzemmódja.
Szval légyszi segítsek!!
Kösz! -
djadji
senior tag
Hát.. mióta a DTVt használom azóta idönként fagy a gépem...
Most leszedtem.. kíváncsi vagyok hogy ez miatt volt e... -
djadji
senior tag
Hát.. föltettem a DTV-t.. az tuti hogy van keret nélküli kép.. de az a helyzet hoyg nekem a PVRnek sokkal jobb volt a képe... Nem tudom.. most gondban vagyok melyiket válasszam...
-
djadji
senior tag
-
djadji
senior tag
válasz
Sátán44 #2550 üzenetére
Hello.
Van egy ilyen kártyám (leadtek winfast TV2000XP), és szeretnék 2 dolgot megtudni:
1: Hogy hogyan lehet leszedni a képről a vastag kék csíkot, amikor leteszem kis méretbe a képet az egyik sarokban.
2: A PIP rendszer hogyan működik? Bekapcsolom hoyg PIP on, de nem tudom hogyan jeleníthetek meg kisképet, és hogyan kapcsolhatom a kicsiképet, sé hoygan kapcsolhatom a nagyot?
Ezt a 2 dolgot nem tudom és a fene megesz már miatta. -
djadji
senior tag
Srácok. Van egy Leadtek 2000Xp Tv tunere kártyám, és amióta feltettem nem müxik az MSN hangja... Hogyan lehet ezt orvoslni? VAlamit át kell állítani azt hiszem.. de nem tudom hoyg mit...
Valaki segítsen pl..
(mellesleg ezt a hibát többen is miondták már nekem.. más tv kártyákkal is)
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest