- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Rapidus
tag
Talán így:
-
Rapidus
tag
Ez a kép nem nagyon jött össze, a címsorba illesztve viszont látszani fog, sorry
-
Rapidus
tag
Találtam egy VideoReDo nevű progit. 2.5 mega, de tök egyszerű vele kivágni nem kellő részleteket. A végén újrakódolja, de elég gyosan, és nem nagyon ront szemre (amúgy biztosan) a minőségen. Gondolom több ilyen pici progi is van, én ezt próbáltam ki.
-
Rapidus
tag
No azért annyira nem vagyok minőségmániás,
bőven elég, ha jól látható (feltűnő) minőségromlás nincs. A hozzáadott progi (videostudio) is biztos jó, de valami kisebbre, egyszerűbbre gondoltam.
-
Rapidus
tag
Mpg-t szeretnék szerkeszteni.
-
Rapidus
tag
A felvételből a reklámot (lehetőleg minőségromlás nélkül) mivel tudom egyszerűen és gyorsan kivágni ?
-
Rapidus
tag
Én épp tegnap próbáltam ki 1 óra 19Gb lett (Mpeg2 good)
-
Rapidus
tag
Már ok. Szerencsére Google a barátom
.
-
Rapidus
tag
Megpróbáltam felrakni a CD-ről az Ulead Video Studio 8-SE-t, a WinDVD-t, és a DVD MovieFactory Cool3D-t , de gondolom a szériaszámok a dobozon maradtak (amit nem kaptam meg)
-
Rapidus
tag
Jogos. (A helyesírásról, az olvashatóságról már ne is beszélve.)
Az F10 csak PVR alatt működik? -
Rapidus
tag
Hát akkor ez szupi program
-
Rapidus
tag
Elmentettem. Azt meg tudnátok mondani, hogy amikor majd visszarakom egy install után mondjuk, akkor a sorrend is megmarad? Mert én egy csomót letöröltem ami nem kellett, ésa megmaradó kb 30-at más sorrenbe raktam.
-
Rapidus
tag
Köszi, vak voltam
-
Rapidus
tag
Most lehet, hogy hirtelen csak én nem találom, de a DTV a csatornabeállításokat el tudja menteni?
-
Rapidus
tag
És az anyagiakon túl (persze ez is fontos volt) szerintem jó minőségű is.
Főleg arra kell, hogy TV-ből az engem érdeklő műsort felvegyem, és az első benyomásom szerint minőségileg erre tökéletesen megfelel (egy asus A7N8x-Deluxe, egy Barton 3000, és egy ATI 9800pro van alatta).
Létezik olyan beállítás ami optimális minősg/méret arányt ad, vagy ez teljesen egyéni ízlés dolga? -
Rapidus
tag
Röviden az elő tapasztalatok:
!
Szuper!!
No de sorjában:
6k-ért apronertől vettem, doboza sajnos nem volt, de minden más igen, úgymint kártya -
- távirányító - távirányító infra kábel - rádióantenna - belső hangkábel - 3db cd - 2db könyv - kombikábel a bemenetekhez. Remélem mindent megkaptam.
A kártyán ezeket találtam:
Elöl:
Tuner felirat: WinFast TV2000 XP Expert
A chip: Conexant CX23881 - 19
Panel felirata: PCB rev D, LR6611 LR6613
Hátul:
CN-TV2000-611-51E-04N0 (nagy matrica)
LF5030032508 (kis matrica)
Panel felirata LR6611
Ebből kiderül valami nektek ?
Tanácsotokat megfogadvakártya be, 051128 driver fel, majd DTV 20173b install. TV kiválaszt, scan (ez volt vagy 20(!) perc, de mindent megtalált.
Képminőség: nagyon szép!!
Gyors próbafelvétel (semmit sem állítottam, csak az mpeg2-őt választottam, ez is szép, csak 1 perc 31 mega lett, ez picit sokallom.
Eddig ennyi történt, elsőre nagyon tetszik a dolog!
[Szerkesztve] -
Rapidus
tag
Most már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz (este kapom meg, akkor kiderül)
-
Rapidus
tag
Köszi nektek!
Ez már elég ahhoz, hogy minden simán menjen. Holnap jelentkezem az erdménnyel. -
Rapidus
tag
És van valami a telepítés alatt, vagy után, amire érdemes odafigyelni ? (még nem volt ilyen kártyám)
-
Rapidus
tag
daa-raa, ArGab, bzoley, köszönöm!
ArGab: Én azt gondolm, hogy követem a tanácsodat, és megpróbálom nyitásnak a 051128-at, és a DTV-t. A PVR ráér még. De melyik veziót töltsem le DTV-ből és honnan?
(Sorry, ha előfordul olyan kérdés, amiről már volt szó. Később igyekszem majd visszaolvasni). -
Rapidus
tag
Még egy (nehogy elhiggyétek, sokkal több lesz
) kérdés:
A legújabb jól üzemelő driver a 051128 jelzésű, vagy inkább a régebbi 050610-et rakjam fel kezdésnek? -
Rapidus
tag
Sziasztok!
Én holnap veszek egy expert kártyát használtan. Honnan tudom meg, hogy régi vagy újabb? Annyit tudok róla, hogy a távirányítója világos színű (doboza nincs) a garija már lejárt, és expert. Nem én veszem át személyesen, ezért a CX2388x chip ami úgy tudom eldöntené, nem jó.Van valami más jól látható ismertetőjele?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest