- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Nimda
addikt
Mi ez a DTV?...bocsánatért esedezem amiért nem olvasok vissza....
És melyik az a driver amivel nincs gond?..nekem 5.13.1.3301 verzió van a gépen...ez nem túl régi?...ez még a gyári cd-n van...
[Szerkesztve] -
Nimda
addikt
Ezt a választ nekem irtad?...
De hát egyik napról a másikra behal a driver?..nem nyúltam semmihez...a csatorna keresésnél Germany-t adtam meg,auto fine tune és adaptive keresést...segithet ha újratelepitem a drivert?..a driver egyébként még a gyári...
Mégis nyúltam valamihez:A hibát megelözö nap telepitettem az ad-aware nevü progit...lehetséges hogy bekavart?..bár ha kikapcsolom is marad a súgás...
[Szerkesztve] -
Nimda
addikt
Tegnap óta jelentkezett egy probléma:
A tv müsoroknál sistereg a hang,illetve csak súg.Olyan mintha nem lenne jel,de a kép tökéletes minden csatornán!...nem tudom eldönteni hogy most ez a kari hibája,a windozé vagy a szolgáltatóéA rádió egyébként tökéletesen müködik,szól...
Sajnos nincs tv amin a jelet ellenörizhetném...egyáltalán elöfordulhat hogy kép van hang nincs?
Elöre is köszi az ötleteket...
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- iPhone topik
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest