- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
bzoley
veterán
Egyik-másik verzióval valóban lehet gond, de olyan nincs, hogy egyik driver-PVR/DTV páros sem működik. Szidhatod, de szerintem máshol kell keresned a hiba okát, ha lenti párosítások közül egyikkel sem jó:
2005 júniusi driver bármelyik PVR-hez, DTV-hez(korlátozásokkal); régiek közül a 2005 júniusi driver a 2005 júniusi PVR-rel jó; újak közül 4.0.107.3208-as beta driver(már nem letölthető, kérésre tőlem) a 3.0.10.98-as PVR-rel és a 2.0.1.90, vagy 94-es DTV-vel jó.
A többi driver, vagy PVR verzió helyenként kisebb-nagyobb anomáliákat okozhat.
Ha a két driver közül valamelyik helyesen van telepítve a legfrissebb PVR-rel, vagy DTV-vel XP telepítés után, mikor még nincs ''teleszemetelve'' a rendszer, meglépted a Germany hangolást, beállítottad a hangerőt, akkor működnie kell! Ha nem, akkor vagy ütközés van valamelyik driver-rel, vagy ki kell dobnod valamit.
Más:
Fentebb írtam, hogy már nem letölthető a beta driver.
Ma kijött egy újabb beta 4.0.107.3029[link]
Még nem teszteltem, mivel valahogy nem elérhető a szerver, így nem tudom letölteni(melóhelyen még ment), de nagy változás nincs benne, inkább arra vagyok kíváncsi nem rontottak-e el valamit.
Viszont annál érdekesebb a változás[link]
Nem egyértelmű, de mintha két ''új típus?'' támogatását rakták volna bele(TV Global Expert/TV Global RM) vagy valami névcsere lenne, még nem tudom.
(A linkek lehet, hogy nem működnek átmenetileg) -
törölt tag
A Registry-ben való átírás csak arra szolgál, hogy a Wizard-ból a DTV induljon ne a PVR.
A problémát az okozza, hogy a DTV nem látja a hangvezérlőt. Ezért nem tudja szabályozni a hangerőt. Megoldást egyelőre nem tudunk erre mondani, de lehet, hogy az nV féle hangdriver okozza. -
bzoley
veterán
-
-
törölt tag
Nincs vele semmi baj. Sőt. Mivel aránylag új, ezért néhány dolog még hiányzik belőle, de ez is alapvetően csak a legutolsó véglegesre igaz. A Beta-kban ezeket kijavították. Beta állapota ellenére kifejezetten stabil.
Engem igazából csak egy dolog zavar: teljes képernyőn nem tünteti el az egérmutatót, illetve ha megmozdítom az egeret, akkor kissé átméretezi a képet és alul hozza fel a vezérlőpultot. -
bzoley
veterán
Tudsz legalább egyet is linkelni ezek közül?
Mert én még egyel sem találkoztam. Van néhány hiányossága, de amit tud, azt jól csinálja eddig.
Őszintén megvallva mióta Daa-Raa volt olyan kedves és megosztotta velünk az infót, nem szívesen raknám vissza a PVR-t a DTV után.
Azonkívül, azért nem akarod használni, mert mások ezt meg azt mondtak? Kipróbálod, és ha tényleg úgy van, akkor kuka. -
bzoley
veterán
Használj DTV-t és egy problémával kevesebb lesz(kettővel meg több
)
Régebben megbarkácsoltam egy kicsit a PVR-t, de csak a golyókat, meg a knight rider effektet tudtam leszedni, meg átszínezni a keretet, de azt nem találtam meg sehol, hogy hol van rögzítve a vastagsága a keretnek. Meg úgy általában a vezérlőpultot is szerettem volna szögletesebbre csinálni, de az átlátszóság valahol nagyon el volt dugva -
törölt tag
Nekem spec nem hiányzik ez a funkció a PVR-ből. Ami sokkal fontosabb: beállítod rendesen és onnantól kezdve stabilan megy e program. Ugyan ezt pl nem lehet elmondani a Pinnacle tuneres programjairól: egyrészt mocskosul terhelik a processzort, másrészt iszonyat hulladék a felépítésük, és még csak nem is találnak meg minden csatornát, tehát mindenképpen kézzel kell belőni néhányat. De el lehet tüntetni a keretét. Hurrá!!!
-
törölt tag
A Winfast DTV-vel mostanság mindenki meg van elégedve. El lehet tüntetni a keretet róla (Frameless mode). Csak a legelején bemenetet kell változtatni, mivel alapból digitális tunert keresne. Olvass vissza pár tíz hsz-t, meostanában ez a legfőbb téma.
Valódi PIP viszont sosem lesz, mivel a kártyán csak egy tuner van. Sőt a DTV-ben ilyen sincs, mint a PVR-ben. -
törölt tag
1: Amennyiben az ablak keretét akarod eltüntetni, akkor azt el kell felejtened, mert nem lehetséges. Legalább is a PVR-ben. A DTV lehetőséget ad ilyenre.
2: A PIP csak úgy működik, hogy a felvett és az élő műsort tudod egyszerre nézni, működik Time Shifting esetén is. A valódi PIP-hez, tehát a két csatorna egyidejű nézéséhez, két tuner szükséges.
Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest