- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Jaszuka
csendes tag
válasz
Christoph #100 üzenetére
Elég régi a bejegyzés, amihez kapcsolódnék...
Alaplap elhalálozás után (MSI -> Asrock) újratelepítés. A Leadtek winfast tv2000xp expert driverei, hozzáadott alkalmazások telepítve, ill. K-lite MegaCodec pack jött még mellé. Minde n működik, kép, hang jó, kivéve a felvételeknél. Be-be rángat a kép, de csak a felvétel alatt! A régi felvételek visszanézve hibátlanok. A gép: PIV; 3 GHz; 512 MB, sata hdd.
Mi lehet a gond? (A gép nincs a közelemben, tehát próbálkozgatni nem nagyon tudok. Hátha valaki gyógyított már meg ilyet...)
Üdv: Jaszuka -
-
dvavi
csendes tag
-
somé
őstag
válasz
Christoph #119 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ,valószínű igazad van....Csak sajnos nincs időm annyit foglalkozni a dologgal,mint amennyit kéne,meg nem is értek hozzá.Persze aki rutinos,az gondolom úgy csinálja,ahogy írtad.
Persze fontos a minőség,de kompromisszumokkal.Szóval nem tudok ''pepecselni'' annyit a dolgokkal.
Az egyik kérdésemre még most sem kaptam választ:a PVR-ben szereplő általam nem ismert codeceket mikor és hogyan használhatom?(DV Video Encoder,3ivX,VP,Indeo,Morga...stb.,persze ha fent vannak a gépen)
Szerk.:köszi a linket.
[Szerkesztve] -
somé
őstag
válasz
Christoph #109 üzenetére
Az a probléma,hogy nálam általános fogalomhiány van,mivel a témával még nem foglalkoztam...Amit tudok:?(lehet rosszul,vagy csak sejtem)A lemezen közkézen forgó filmek nagyobbrészt AVI-ban vannak-ez DivX kódolású?Vagy Xvid?Hogyan lehet úgy megcsinálni egy filmet úgy,hogy aránylag jó minőségű,és 1 lemezre kifér?A DVD,SVCD az oké,Mpeg2(720x576,6000kbs/25 fps) Szeretném ha a fenti dolgokat valaki elmagyarázná nekem,remélem nem okoz gondot,és segítetek....
Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest