Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Mic ACE #1350 üzenetére
Resource Hacker; Exescope; Restorator, sok kitartás, sok munka és némi szerencse. A programot kell némiképp módosítani, de elég macerás. Én annyival megelégedtem, hogy a ''futófényt'', meg a pöttyöket a sarokból leszedtem. Eredetileg az egyész skin-t akartam átrajzolni, de elég hülyén van megcsinálva.
Pá!
A másikat nem ismerem, de talán az fontosabb, hogy milyen chip dolgozik benne. Mégis csak a képminőség a lényeg, nem? Ha valami régebbi típus, nem biztos, hogy olyan jó lesz. Azért Leadtek-nek elég jó képe van.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Mic ACE #1347 üzenetére
1.Asztal - jobb gomb - ikonrendezés szempontja - az asztal webes elemeinek zárolása - pipa
(Asztal - jobb gomb - Arrange ikons By - Lock web items on desktop - pipa)
majd jobb gomb a tv képén - Video as Desktop Background
2.uitt található az Always on top.
Pá!
Elég vastag és csúnya, főleg a Night Rider effekt.
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
válasz
Mic ACE #1276 üzenetére
Először is kösz a reakciót!
Natehát: ez is alaplapi hangkari, AUX-ra rátömtem az audiokábelt (szóval tunerkari-integrált alaplapi hangkari összekötve).
Így szól is a 4 hangfal, mint említettem, kivéve a mélyt, a center meg csak 5.1-es filmeknél szólal meg. Szoftveresen rá lehet tenni a centert, így pl. winamp alatt rákeveri a zenét a centerre is, az is szól.
Ezzel a szoftveres 5.1 megoldással viszont nem lehet rákeverni a tuner adta jelet a centerre.
A felcserélést illetően meg ezzel a hangkarival is így van, hogy a mély és a center csatornák fel vannak cserélve, de ehhez van egy kis pótkábel, amit ha bekötsz, visszacserélni normálisba, így ez nem lehet gáz.
Lehet pl egy SB Live 5.1-en könnyebben lehetne kivitelezni a dolgot?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest