- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Thommer #2467 üzenetére
Ez van, Én is tapasztaltam. A DScaler vagy a drivert, vagy az Overlay rendszert nem állítja alaphelyzetbe kilépéskor. Ha elindítasz egy másik hasonló célú alkalmazást, akkor az nem tudja azt használni rendesen, kilépéskor pedig oda állítja vissza, ahol indításkor volt. A megoldás egyszerű: nem kell DScalert használni.
Verziószámról: tipikusan a közzététel dátuma alapján szoktuk azonosítani a driver-t és a PVR-t is. -
Thommer
csendes tag
válasz
Thommer #2466 üzenetére
Közben feltettem a Dscaler 4.1.11-est. Igaz ugyan, h csak Beta verzió, de müködik. Ez már végre felismeri rendesen a Winfast kártyát, hang is van, szal már majdnem közel állok a tökéletes boldogsághoz.
Egy apró kissé szürkés felhő még akad ugyan: ha elindítom a Dcsalert, majd kilépek belőle és a PVR-t akarnám nézni, csak sötétség van a kép helyett, a hang viszont megmarad. A gép újraindítása után minden helyreáll.
A nagy álmom az lenne, h a Dsaleren TV-zek, mert több (kényelmi) beállítás van benne, és mert hozzászoktak a PCTV-s korszakból. Igaz, h akkor a képminőség miatt is indokolt volt, de a Winfast esetében ugyanolyan szép a gyári progival is a kép. Tehát a PVR-t csak feltételre kívánnám használni, de ha ez így nem fog tökéletesen megvalósulni, akkor is boldog ember leszek. Lényeg, h a két fő problémám megoldódott. -
bzoley
veterán
válasz
Thommer #2456 üzenetére
Volt ilyen mute gondom egy időben. Akkor a frissen szerzett SB Live! 24bit-re fogtam a dolgot. Addíg nem is tudtam mit kezdeni vele, míg meg nem jelent egy újabb Winfast PVR. Talán próbálki a különböző verziókat, hátha valamelyik jó lesz. Még mindíg elnémul, de csak ha indul az ICQ. Szóval nálam inkább a hangkártya driver-e okozza a problémát.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- Könyvajánló
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BMW topik
- EA Sports WRC '23
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest