- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
Aktív témák
-
bzoley
veterán
Akkor ennek normális esetbenmegint működnie kéne.
Marad az ütközés, kérdés, hogy mivel? Egy codec, egy program, vagy valami.
Semmi köze a témához, de szinte egyedül nekem belefagy a GTR2 demo a menübe. Arra már rájöttem, hogy az mp3 részével nem stimmel valami. Ez is ilyen megmagyarázhatatlan dolog. -
bzoley
veterán
Ugyanazt raktad vissza, vagy újabbat? Mondjuk inkább valami ütközésnek tűnik, de futottam már össze olyan verzióval, ami csak köszönt és lelépett.
Egy versziószámot tudsz mondani (wffm.exe jobbgomb-tulajdonságok-fájlverzió)
Holnap talán rakok fel egy új verziót az oldalr, ami(legalábbis nálam) már jól működik.
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
Ezekkel sajnos nem lehet mit csinálni, az utolsó UPC cserebere óta VII-kerben is rossz a RTL Klub. Előtte meg a Viasatnak volt zajos a képe. Bár nálam inkább szemcsésedik, behavazik.
Viszont a rádiónak működnie kellene, legalábbis nálam ezzel nincsen gond, és csak a bejövő TV kábel van rádugva a tunerra. -
törölt tag
Lehet, hogy csak Pepófajván van így, de tapasztalataaim szerint nem minden csatorna azonos minőségű, vannak gyengébbek és vannak jobbak. Mikor a UPC megkeveri a csatornakiosztást adók jönnek-mennek, de ami a gyengébb csatornákra kerül az így járt!
A képernyőn vízszintesen keresztbefutó sötét csík szinkronhibára utal. Nézd meg, megmarad e a probléma, ha olyan frissítést állítasz be a monitornak, ami 25 egész számú többszöröse. Ha marad akkor vételi, vagy tunerprobléma.
Ezekszerint megváltozott a manual, és a távirányító is! Az enyémen van Fine Tune. -
Bazsy
aktív tag
finomhangolás: billentyüzet ctrl és + és - gombokkal fel le, irja is a képen az eltérést.
Rádio: UPC van nálam is, de a rádionak külön falidugasz van és külön kábellel csináltam. Ha tényleg a tvvel együtt jön a rádio, és csak ott van szétválasztva, ami szerintem igy is van, akkor ha nem akarsz 2 kábelt, fogsz egy t dugotés a gép elött elosztod 2 felé, meg csinálsz onnan két rövid kábelt, a 2 fajta véggel és egyik a tvbe másik a rádioba megy...
a tv bemeneten nemtom veszi-e a rádiot, sztem nem, de egy próbát megér, nem kerül semmibe... én megnézném, de most nem vagyok otthon még pár napig.. -
Pá
addikt
Olyat lehet, hogy a rádió jelét is a tv kábelről vegye, ne a rádiobementeről?
A régi pixelview kártyám tudta.
Azért lenne jó, mert a UPC a tv adókkal együtt nyomatja a rádióadókat is a kábelen, és akkor nem kéne külön antenna a rádionak és úgy is jönne a cucc jó minőségben.
Szóval megoldható? -
törölt tag
768x576 PAL, a felvétel minősége pedig leginkább a forrástól függ. Ismerve a magyar kábelszolgáltatókat ez össze vissza ingadozik. S-Video, Composit esetén amit a forrás tud, azt ki is hozza belőle a kártya. Hogy mire elég? A PAL DVD felbontása 720x576, amit natívan támogat a driver. HDTV egyelőre nincs, bár a chip tudná.
-
Mic ACE
aktív tag
Nekem volt/van, de három éves modell. Valami gyagyizása van, mert akad mindkét gépem alaplapjával, de ezt hagy ne részletezzem. Azon kívül, hogy nagyon jó lenne, és szerintem jobb is mint a Leadtek minőségileg, sajnos anno rengeteg hasonló összenemférési problémát hallotam róla. Hogy az újakkal mi az árbra, azt nem tudom. Megjegyzem, nekem a Leadtek is vacakol valamit, és szintén ütközésre gyanakszom, de ezt csak a teljesség kedvéért mondom. Szerintem ott vedd, ahol mindkettő van, és ha valamelyik kakil, akkor ki bírod cseréltetni a másikra.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest