- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
bzoley
veterán
Akkor ennek normális esetbenmegint működnie kéne.
Marad az ütközés, kérdés, hogy mivel? Egy codec, egy program, vagy valami.
Semmi köze a témához, de szinte egyedül nekem belefagy a GTR2 demo a menübe. Arra már rájöttem, hogy az mp3 részével nem stimmel valami. Ez is ilyen megmagyarázhatatlan dolog. -
bzoley
veterán
Ugyanazt raktad vissza, vagy újabbat? Mondjuk inkább valami ütközésnek tűnik, de futottam már össze olyan verzióval, ami csak köszönt és lelépett.
Egy versziószámot tudsz mondani (wffm.exe jobbgomb-tulajdonságok-fájlverzió)
Holnap talán rakok fel egy új verziót az oldalr, ami(legalábbis nálam) már jól működik.
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
Ezekkel sajnos nem lehet mit csinálni, az utolsó UPC cserebere óta VII-kerben is rossz a RTL Klub. Előtte meg a Viasatnak volt zajos a képe. Bár nálam inkább szemcsésedik, behavazik.
Viszont a rádiónak működnie kellene, legalábbis nálam ezzel nincsen gond, és csak a bejövő TV kábel van rádugva a tunerra. -
törölt tag
Lehet, hogy csak Pepófajván van így, de tapasztalataaim szerint nem minden csatorna azonos minőségű, vannak gyengébbek és vannak jobbak. Mikor a UPC megkeveri a csatornakiosztást adók jönnek-mennek, de ami a gyengébb csatornákra kerül az így járt!
A képernyőn vízszintesen keresztbefutó sötét csík szinkronhibára utal. Nézd meg, megmarad e a probléma, ha olyan frissítést állítasz be a monitornak, ami 25 egész számú többszöröse. Ha marad akkor vételi, vagy tunerprobléma.
Ezekszerint megváltozott a manual, és a távirányító is! Az enyémen van Fine Tune. -
Bazsy
aktív tag
finomhangolás: billentyüzet ctrl és + és - gombokkal fel le, irja is a képen az eltérést.
Rádio: UPC van nálam is, de a rádionak külön falidugasz van és külön kábellel csináltam. Ha tényleg a tvvel együtt jön a rádio, és csak ott van szétválasztva, ami szerintem igy is van, akkor ha nem akarsz 2 kábelt, fogsz egy t dugotés a gép elött elosztod 2 felé, meg csinálsz onnan két rövid kábelt, a 2 fajta véggel és egyik a tvbe másik a rádioba megy...
a tv bemeneten nemtom veszi-e a rádiot, sztem nem, de egy próbát megér, nem kerül semmibe... én megnézném, de most nem vagyok otthon még pár napig.. -
Pá
addikt
Olyat lehet, hogy a rádió jelét is a tv kábelről vegye, ne a rádiobementeről?
A régi pixelview kártyám tudta.
Azért lenne jó, mert a UPC a tv adókkal együtt nyomatja a rádióadókat is a kábelen, és akkor nem kéne külön antenna a rádionak és úgy is jönne a cucc jó minőségben.
Szóval megoldható? -
törölt tag
768x576 PAL, a felvétel minősége pedig leginkább a forrástól függ. Ismerve a magyar kábelszolgáltatókat ez össze vissza ingadozik. S-Video, Composit esetén amit a forrás tud, azt ki is hozza belőle a kártya. Hogy mire elég? A PAL DVD felbontása 720x576, amit natívan támogat a driver. HDTV egyelőre nincs, bár a chip tudná.
-
Mic ACE
aktív tag
Nekem volt/van, de három éves modell. Valami gyagyizása van, mert akad mindkét gépem alaplapjával, de ezt hagy ne részletezzem. Azon kívül, hogy nagyon jó lenne, és szerintem jobb is mint a Leadtek minőségileg, sajnos anno rengeteg hasonló összenemférési problémát hallotam róla. Hogy az újakkal mi az árbra, azt nem tudom. Megjegyzem, nekem a Leadtek is vacakol valamit, és szintén ütközésre gyanakszom, de ezt csak a teljesség kedvéért mondom. Szerintem ott vedd, ahol mindkettő van, és ha valamelyik kakil, akkor ki bírod cseréltetni a másikra.
Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Temu
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest