- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
Samee
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre, idő közben vettem egy Genius HT 5.1 hagfalrendszertHogyan tudom rávenni a tunert, h mind a 6 hangszóróra nyomja ki a hangokat? Rákerestem a topicban,de megoldást nem találtam... Köszi! (ABIT AN7, 512DDR, Soundstorm, Winampban műxik mind a 6)
[Szerkesztve] -
Samee
tag
Hi! Unatkoztam most két napig, így hát lefordítottam a PVR-t magyarra, érdekel valakit? A hibaüzeneteken kívül minden le van fordítva, a lehetőségekhez képest egész jó lett.
-
Samee
tag
Felrakta már valaki az új Winfast PVR-t? Van valami lényeges javítás az előzőhöz képest?
-
Samee
tag
Megoldódott a problémám, a jobb gomb -> videó minőség -> normal quality-re volt állítva: 640x288-as képeket csinált. Átállítottam optimal-ra, most meg olyan gyönyörű 576xnagy képeket csinál... Azért kösz Fanyűvő.
-
Samee
tag
Hi! Nem tudja valaki véletlen mitől megy össze a capture képe? Idáig minden oké volt, de nemrég a capture kép (JPEG) teljesen elnyúlt, olyan nagyon széles és alacsony lett. Pedig idáig rendesen a tv felbontásában csinálta.
-
Samee
tag
Hi! Leírom a tapasztalataimat, ha már segítettetek nekem: ha tévéből akarok felvenni, akkor ezeket a beállításokat használom:
DivX 5.2.1 Pro, 382x255, ~800 kbps, Microsoft ADPCM audio codec. Eredmény: nem szaggat a kép, nem csúszik a hang, 60 perc 600 mega körül van. És jó a képminőség is. Na még kísérletezek majd, egyelőre ennyi. -
Samee
tag
Köszi fanyuvo a tippeket, igazad van. Ma veszek (remélem) egy 160-as Seagate-t és akkor majd nekem sem lesz helyproblémám.
[[ Esetleg nem tudnád mélben elküldeni nekem a regisztrációs kódod? Már csak 29 napom van hátra, serial meg nincs hozzá a neten. Persze gondolom nem ezért fizetted ki a reg díjat... Köszi ]]
-
Samee
tag
Ezek szerint sikerült olyan kártyát vennem, mellyel nem tudok felvenni semmit sem helytakarékosan. Örülök.
Tegnap este sokat szórakoztam az iuVCR-el, nagyon király! Csupán néha elfelejti a beállításokat és nem ingyenes. Illetve még ezen a programon is ugyanúgy csúszik a kép és a hang felvételkor.
[Szerkesztve] -
Samee
tag
Sziasztok! Még egy tulajdonos! Múlt héten vettem, nagyon jó a kártya, tetszik. Egy gondom van: a kép késik egy fél óra után a hanghoz képest. Végigolvastam az egész fórumot, egy helyen írta valaki, h a Microsoft ADPCM-et audio codecet kell használni. Ez megoldja a gondot? Van más megoldás? Kö
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest