Aktív témák
-
törölt tag
Én spec mindig úgy oldottam meg az ilyet, hogy BIOS-ban beállítottam egy Wake-up by Alarm-ot, TweakUI-val egy automatikus bejelentkezést (ha csak egy felhasználó van, akkor ez értelemszerűen nem kell). Onnantól kezdve a DTV vagy PVR rendezte a dolgot, a kikapcsolás mindegyik verzióban ott van lehetőségként az időzítőben.
Egyébként kipróbáltam, és nálam se megy Standby-ba ha be van időzítve valami.
Gábris: A legújabb verzióban javították ezt a hibát. [link]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Nem értem, mi a gond. A kocsma nyitva van te mondtad
Szóval ez egy hirtelen jött probléma. Akkor jobb híjján videónak állíts be valami nagyon kicsi képméretet, aztán majd szétszeded.
Én simán tudok Audition-nel a tuner-ről hangot felvenni, szóval valami progival te is megpróbálhatnád. Összdrótozod a cuccokat, a felvételt a tunerre állítod és mehet. -
bzoley
veterán
Nem mondod, hogy ilyen hatalmas problémád van
A kollegám ugyanezzel tud kikergetni a világból. Havonta egyszer elsírja, hogy milyen jó lenne a Hi-fi-t rákötni a gépre. Már az első alkalommal elküldtem dugókért, meg kábelért és mondtam, hogy majd én összerakom, de ennél tovább máig sem jutottunk. Legutóbb már elzavartam, mikor megint eszébe jutott
Févrit program: Adobe Audition(Cool Edit)
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Ahogy Daa-raa mondja, elindítod a setup-ot és előbb az uninstall-t választod, majd utánna az install-t. Igen, működik minden. Az időzített felvétel már az előző verzióban is működött.
Csere előtt nem árt, ha elmented a csatornáidat
Kisebb szépséghibával:
''5. DirectBurn menu selection is done''
[link]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Most néztem, tényleg nem működik. Már az előzőnél is gyanús volt, hogy nem tudtam csatornát hozzáadni. Valamit elkeverhettek a Parental Control beépítése közben, azzal is gond van. Megoldásnak annyit tudnék mondani, hogy rakd fel az uccsó nem beta-t[link] 20.1.79. azzal keresd meg a csatornákat, majd ments el. Azt be tudod rakni az újba. Ezért nem is vettem észre, hogy nem az igazi. Én meg újabban hiába kérdezek akármit a sráctól, válasz nélkül küldi tovább a Leadtek-nek.
Jaszuka:
Nem feltátlenül az alaplapra gondoltam. Ha csere után újraraktál mindent, lehet hogy a beállítások is megváltoztak. Más codec, vagy annak más beállítása. Gépkímélő üzemmódban, ahogy Daa-raa is mondta, Mpeg-2 jól dolgozik, vagy Mjpeg bár az engem eddig nem győzött meg. -
ArGab
őstag
Van rá esély, hogy némi javulást/változást lássál, de ettől még nem lesz jobb a kép. Tévén sokkal elmosódottabban jelenik meg, a monitoron sokkal élesebb, tisztább a megjelenítés (és nagyobb felbontású), valamint a tévékben komolyabb eszközök találhatók, így tévén nézve valószínűleg mindig ''jobb'' képet fogsz látni.
-
ArGab
őstag
-
ArGab
őstag
Akkor más ötletek:
- milyen kodekkel ilyen, többel is?
- a hangerőszabályzóban melyik bemenetek vannak a felvételhez beállítva, pontosabban engedélyezve / azaz nem elnémítva (ha több is, akkor csak egy maradjon, amelyikre csatlakoztatva van a kártya)?
- nincsen esetleg valamilyen EAX vagy effekt bekapcsolva?
/egyáltalán milyen hangkártya/
Még egy fontos kérdés: korábban ment már rendesen, vagy első próbálkozás.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest