- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Beállításokat nem tudok írni, mert nem azelőtt a gép előtt ülök, amiben a tunerkártyám van, de a 4.1.8-as végleges verziót használom. Innen le tudod tölteni:
[link]
Tökéletesen be tudtam állítani, nagyon jól lehet finomhangolni. Igazából hiába is írnám le a settings-eket, mert úgyis teljesen más lenne nálad, mivel más jelet kap, meg egyébként is nagyon sok környezeti tényező hatással lehet a beállításokra. Ki kell tapasztalni! Nekem is eltartott anno kb. 1 hétig, amíg teljesen jól be tudtam lőni, de nagyon jó lett. Gépigénye is testre szabható, ne fogja le a gépet, simán tudsz mellette mást is csinálni és elég stabil a progi. -
adeon83
tag
Hy!
Amit az előbb a Ck. írt, az biztosan jó, de én sokkal egyszerűbben XVIDbe veszem fel a sorozataimat, 900-as bitrate-el, 2kHz-es hanggal, (persze ha igényesebb vagy, akkor te választhatsz nagyobbat is, de mivel nekem mono a tunerem, ezét nekem ez megfelel), 16 bitesen.
Így kb egy ötven perces film 400-450 Mb. Az mp3-as tömörítés nagyon jó ötlet, és én is a virtualdubot használom reklámkivágásra, vagy pedig a videostudio6-ot.
(A gépem 2000+ AMd, ugyhogy a gépigényeddel nem lesz gond) -
Ck.
addikt
Én ezt a módszert használom: Rögzítem a PVR-el a DivX 5.1.1 Adware codeck-el ( NEM Proval!!!!!! HANEM a sima Adware-el) A másik DivX verzió nem vált be eddig se nekem, se másnak rögzítésre. A DivX beállítások rögzítem max. bitrátán 4000 kbit/s, és encode as progressive, hang pedig tömörítetlen, ha mono, akkor 48khz, 16 bit. Ilyenkor a felvétel végén van csúszás, ezért kell az AviFrate progit használni, itt az fps-t lehet igazgatni. 40-45 perc filmhez, olyan 24.993-24.997 között kell álligatni nagyjából. Miután ez megvolt, jön a VirtualDub, ekkor először is kivágom a reklámokat, Majd először is az audio-nál bekapcsolom a full compression-t, és itt letömörítem a hangot mp3-ba 48khz, 64 kbit/s-re, mono-ra (ehhez ajánlom a Lame MP3 codec-et), mert a video tunerját használom és az csak mono-ba viszi át a hangot. Eztán következik a video tömörítése. Itt kiválasztod a DivX 5.1.1 codecet, a bitrátát leveszed 1500-2100 kbit/s körülire. 1500-as bitrátán 40 perces film ~ 440 MB körül van. De mivelhogy a felvett kép az encode as progressive miatt csíkos, így ezt átállítom deinterlace all frames-re. Ha közvetlen felvételnél állítod már deinterlace all frames-re, akkor a hang sokkal jobban el fog csúszni, ezért csinálom így. Pedig elég erős gépem van, de mégis. És ezt követően leokézod a beállításokat, utána mented a filmet, megcsinálja 2400-as procival közel realtime-ba. Miután kész az átdolgozás, megtekintve egy nagyon jó minőségű film lesz.
Amit javaslok: Kizárólagosan a DivX 5.1.1 Adware-t használd. Az 5.1.1 pro-nál csíkos marad vmiért, hiába állítod deinterlace-ra. Az 5.1.1 Adware fölötti verziókkal ilyen szempontból vmi gáz van, higgyél nekem! Tehát csakis a DivX 5.1.1 Adware-el dolgozz. Keress rá neten, ha kell URL, akkor segítek. Miután letöltötted a DivX 5.1.1 Adware codec-et, és mielőtt feltelepítenéd , uninstalláld az eddig használd összes DivX összetevőt, és a DivX könyvtárat is töröld ki mindennel együtt. Majd utána telepítsd a DivX 5.1.1 Adware codec-et. És így tökéletesen fog működni minden.
Jah és még annyi, hogy ha van módod rá, ne a TV-kártya saját tunerját használd, hanem használd a video tunerjét, így jobb minőségű lesz sokkal, és nem szedi össze a felvétel a gép összes mellékzaját.
Ha kell még vmi help, csak kérdezz bátran, segítek!
[Szerkesztve] -
somé
őstag
Nálam minden oké a képpel,hanggal(Hungary).
Ez az!A szabványokon belül tudok állítani a beállításokon,de a végeredmény mindig ugyanaz,marad az alapállapot.
Nálam nem működik az Ulead,a képet egyáltalán nem hozza be,nem tudom miért rossz.Próbáltam már capture-programokat,de mindegyik rossz,a legtöbb azért,mert ezt a chipet nem támogatja,csak a régebbieket,pl.878(Deluxe)
Egy lista,10 másodperces felvételi időre vonatkozóan:
Mpeg1=5,6 MB 384x288 4000(kb/s) /25 (fps)
Mpeg2=7,6 MB 720x675 6000/25
VCD =1,7 MB 352x288 1150/25
SVCD =3,7 MB 480x576 2400/25
DVD =7,7 MB 720x576 6000/25
Win Media Video= 0,7 MB 320x280 400/9
AVI =57 MB 384x288 46600/25 -
Christoph
aktív tag
Xvid vagy ffdshow(xvid1)-val 640*480-ba. Az ffdshow azért jó, mert van benne deinterlacer és profi zajszürő, így a kimeneti fájl nem lesz túl nagy és jó a minősége. Ami érdekes, hogy csak akkor működik a winfast pvr-be épített deinterlacer nekem, ha egy régi verziót rakok fel, az újaknál nem, akkor nekem kell ezt az ffdshow-val megcsinálni.
Próbáld ki az új divx5.2-t, az sem rossz, elég szép eredmények érhetőek el vele, ha elég erős a procid. -
somé
őstag
Nem UPC,sima városi csillagpontos,az internet is ezen jön.Germanon is próbáltam,de nem emlékszem...''az újdonság varázsa''.
Az általam írtakkal minden bejött.
Még egy dolog:a WinFast Wizard-nak futnia kell(alapból jobbra lent a kis ikon,mivel ha nem fut,nem használható a távirányító)
Aktív témák
Hirdetés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest