- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Tombi
őstag
up
-
Tombi
őstag
THX! hát nekem a pro-val sincs semmi gondom ! 4perces klipet 50 mb-ra sikerült süriteni és szerintem ez igy jo ( 1500kb/sec 512*384 ) szerinted melyik a jobb ha a tv jelet 640*480-ba veszem fel és azt konvertálom le 512*384-re vagy ha 756*560-ba digizek és ezt rakom át 512*384-be !
Amugy mindenkinek ajánlom a TMPgenc Xpress-t progit ugyanis evvel nagyon 1szerüen lehet tömöriteni !!! -
Tombi
őstag
hm hm
-
Tombi
őstag
ja igen és kéne nekem egy alternativ rádio szoftver is !!! eddig legalább 10-et próbáltam de egyikse támogatja még a chipet !!!
az alap meg nagyon hurka..és rosszul is detektál
a dscaler legujabb verziójával már van végre hang.. -
Tombi
őstag
sziasztok! Nemrég foglalkoztam ujra a karimmal, mert a nyarat inkább másra használtam ki..na mindegy vki segitsen pls mert nem boldogulok evvel a kártyával.
1. Szeretném felvenni a kedvenc sorozatimat tehát 45 perces anyag ~ 400mb legyen, és a minőség legyen elég jó.
2. próbáltam már Dscalerrel és a hozzá adott szarral és majdnem minden! beállitsnál szaggatott képet kapok, pedig a gépem elég gyors szal REAL time-ban nem tud annyira tömöriteni. (ezzel nincs is baj,de nem tudom hogy a megkapott gb-os avikat mivel tömöritsem be jól..
3. próbálkoztam virtual dubbal de az eredmény siralmas...
lehet hogy én értek félre vmi, vagy béna vagyok hozzá de nem tudom hogy más hogy tud összehozni egy 45-50 perces sorozatot kevesebb mint 400 mb alatt elég jó minőségben.
gépem:
amd 2500+
2*512 mb ddr dual channel
[Szerkesztve] -
Tombi
őstag
leszedtem ezt a dscaler progit de nincs hang sehogyse..vki irja le hogy kell belőni
hang aux-ra van kötve
thx
[Szerkesztve] -
Tombi
őstag
hát nálam ha jó minőséget akarok akkor csak dvd (mpeg2) nél nem akad a többinél igen akármilyen tömöritésen van pedig a gépem elég brutál
(2ghz + 1 giga ram) szal ezt nem nagyon értem mért van igy..
kérdés: tegnap digiztem 1 sorozatot dvd formátumban 2.5gb lett ezt mivel tudom átrakni hogy 3-400 mb legyen jó minőségben? hang lehet mp3,ac3 ezekhez nem értek..
szal pls irja le vki mert itt állok egy ekkora filelal és mindjár elfogy a vinyom -
Tombi
őstag
nekem azzal van bajom hogy nem minden codecet lát a gépemen..vagyis a lista nemtom hogy müxik..
apropo : más felvevő progi kéne mert ez elég vacak..
beállitások csak! Germany-ra, mert Hungary-n nem jön a stereo..
amugy nemtok megoldást..de 1 biztos..ha sikerül belőnöm a digizést akkor meg leszek vele elégedve -
Tombi
őstag
kéne hozzá mp3 + vmi jobb video codec xviddel jó minsőégbe csak szaggatva veszi fel pedig a gépem elég jó
2ghz amd + giga ram.. -
Tombi
őstag
ehh a netről szedett pack crc hibás..leszedtem 3x de még mindig
na megy a cdről a rendes pack
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest